writing-img

RE: Eurosong

clock-img

15.05.2011, 00:22

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: N_N

Opet polufinale iduće god.

pa to bi bilo i da smo drugi... samo pobjednik i velika petorka idu u finale

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

15.05.2011, 00:22

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Nije loše, šesti smo!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

15.05.2011, 00:23

clock-img

d.dita

pencil-img

299

Ej, da je i nama nekih 13 komšija možda bi nekada i pobjedili! Komšija a ne susjeda!

clock-img

15.05.2011, 00:24

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Evo kazu svi su dobili po 12 poena... zar je to istina?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

15.05.2011, 00:25

clock-img

Anoniman

Joj one  azarbedzanke prava neka shisha trese so ko Banja Luka mozda je do mog ukusa ali meni se ova pjesma nikako ne svidja

clock-img

15.05.2011, 00:27

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image user posted image  Zar nije prvih 5 automatski iduć god. u finalu?

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

15.05.2011, 00:28

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Evo ja je slusam prvi put i meni se pravo svida, ne znam jesam li jedina, al nije mi losa pjesmauser posted image

clock-img

15.05.2011, 00:30

clock-img

d.dita

pencil-img

299

Bez veze ova pjesmica! E, stvarno trebamo razmisliti pa Selmu B. uputiti sledeće godine!

clock-img

15.05.2011, 00:31

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Ne razmišljamo mi, neko to za nas radi user posted image  

clock-img

15.05.2011, 00:53

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: d.dita

Bez veze ova pjesmica! E, stvarno trebamo razmisliti pa Selmu B. uputiti sledeće godine!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam za Selmicu user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

15.05.2011, 00:57

clock-img

Anoniman

Zar nema niko normalniji u toj nasoj drzavi  cast Hariju

clock-img

15.05.2011, 01:02

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

sta ce na eurosongu neko normalanuser posted image  

03.04.`08

clock-img

15.05.2011, 01:03

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

user posted image user posted image  Zar nije prvih 5 automatski iduć god. u finalu?

to nije tako ima vec 4 ili 5 godinauser posted image

03.04.`08

clock-img

15.05.2011, 01:04

clock-img

N_N

pencil-img

1860

user posted image user posted image  aiiiiii, onda ok, sad mi nije krivo što smo 6. user posted image user posted image

clock-img

15.05.2011, 09:20

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam za Selmicu user posted image

fujuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

15.05.2011, 11:31

clock-img

leona81

pencil-img

6373

O boze...mozda bi ipak bilo bolje da Selma i Ekrem Jevric duet naprave...tek bi se tad predstavili vrhunski...user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

15.05.2011, 11:40

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Joj one  azarbedzanke prava neka shisha trese so ko Banja Luka mozda je do mog ukusa ali meni se ova pjesma nikako ne svidja

ni meni se pjesma uopce ne svidja

clock-img

15.05.2011, 11:40

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: leona81

O boze...mozda bi ipak bilo bolje da Selma i Ekrem Jevric duet naprave...tek bi se tad predstavili vrhunski...user posted image

user posted image user posted image

clock-img

15.05.2011, 12:14

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: leona81

ionako citav svijet ima nisko misljenje o nama kao o primitivcima, papcima, seljacima i sirovinama, pa da potvrdimo to misljenje

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

15.05.2011, 12:26

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: myb@by

fujuser posted image

Potpis.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

15.05.2011, 13:33

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

user posted image user posted image

03.04.`08

clock-img

15.05.2011, 13:43

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Meni nije losa pjesmica, istina nije mi u Merlinovom stilu ali ipak mi je onako cool, drugacija je bar odo ovih "hip trendi" pjesmica koje pobjedjuju.

Ona mala iz Austrije ima zvjerski glas covjece trese se zemlja kada zapjeva.

Nina iz Srbije mi je pravo slatka pojavom ali ne zna bas fino pjevati.

Sve u svemu nije los show bio user posted image .

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

15.05.2011, 13:50

clock-img

Anoniman

ma meni je nasa scenografija bila pravo dobra...pa vi pricajte sta hoceteuser posted image ...a dino ko dino...carsija je touser posted image ...nije da ga nesto volim...al je ipak on nas branduser posted image user posted image

svabica tj. Lena je meni opet bila haos...i pjesma i njen glas tj. boja glasa...ja mislim da se to tako zoveuser posted image user posted image a i scenski nastup

A pjesma koja je pobijedila...ja je se ni nesjecam...eto koliki su utisak na mene ostaviliuser posted image user posted image user posted image

i zabranila bih ovo glasanje...nek opet uvedu samo strucni ziri...i zdravouser posted image

clock-img

15.05.2011, 13:53

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: dadada

ma meni je nasa scenografija bila pravo dobra...pa vi pricajte sta hoceteuser posted image ...a dino ko dino...carsija je touser posted image ...nije da ga nesto volim...al je ipak on nas branduser posted image user posted image

svabica tj. Lena je meni opet bila haos...i pjesma i njen glas tj. boja glasa...ja mislim da se to tako zoveuser posted image user posted image a i scenski nastup

A pjesma koja je pobijedila...ja je se ni nesjecam...eto koliki su utisak na mene ostaviliuser posted image user posted image user posted image

i zabranila bih ovo glasanje...nek opet uvedu samo strucni ziri...i zdravouser posted image

ama opet bi bilo isto user posted image

03.04.`08

clock-img

15.05.2011, 14:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

ama opet bi bilo isto user posted image

to kaze i mmuser posted image

al recimo kad bi se tamo doveo strucni ziri...dakle ne iz svake zemlje...nego njih 5-10 ko za klizanjeuser posted image user posted image pa da oni odluce ko nosi pobjedu

Zadnji članci

article-img