cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Eurosong

clock-img

15.05.2011, 14:06

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

ma ja to vise i ne gledam.iz godine u godinu pjesme su sve stereotipnije i na kraju znam da ce pobjediti neka koja je bezveze.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

15.05.2011, 14:13

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: dadada

ma meni je nasa scenografija bila pravo dobra...pa vi pricajte sta hoceteuser posted image ...a dino ko dino...carsija je touser posted image ...nije da ga nesto volim...al je ipak on nas branduser posted image user posted image

svabica tj. Lena je meni opet bila haos...i pjesma i njen glas tj. boja glasa...ja mislim da se to tako zoveuser posted image user posted image a i scenski nastup

A pjesma koja je pobijedila...ja je se ni nesjecam...eto koliki su utisak na mene ostaviliuser posted image user posted image user posted image

i zabranila bih ovo glasanje...nek opet uvedu samo strucni ziri...i zdravouser posted image

ama opet bi bilo isto user posted image

to kaze i mmuser posted image

al recimo kad bi se tamo doveo strucni ziri...dakle ne iz svake zemlje...nego njih 5-10 ko za klizanjeuser posted image user posted image pa da oni odluce ko nosi pobjedu

5.7   5.9  5.8  6.0 user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

15.05.2011, 14:16

clock-img

Anoniman

Mozda kad bi se BiH raspala (pu pu ne dao Bog) mozda bismo i pobijedili.user posted image

clock-img

15.05.2011, 14:18

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Mozda kad bi se BiH raspala (pu pu ne dao Bog) mozda bismo i pobijedili.user posted image

nedostaje nam 12 bodova od Crne Gore... user posted image user posted image

03.04.`08

clock-img

15.05.2011, 14:24

clock-img

bananica

pencil-img

4330

mene su komsije bas iznenadileuser posted image

clock-img

15.05.2011, 14:25

clock-img

Anoniman

Ima nade...

clock-img

15.05.2011, 14:28

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bananica

mene vise nista ne iznenadjujeuser posted image Lazem, iznenadi me kad nas gotive user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2011, 14:29

clock-img

bananica

pencil-img

4330

mene vise nista ne iznenadjujeuser posted image Lazem, iznenadi me kad nas gotive user posted image user posted image user posted image user posted image

mozda je samo ljubomora u pitanju pa nam ne dadose 12user posted image

clock-img

15.05.2011, 14:32

clock-img

larina

pencil-img

490

meni je dino bio najbolji,razocarala sam se sto nije pobjediouser posted image jos mi je telefon radio 15 minuta,glasala ali nistauser posted image

clock-img

15.05.2011, 14:35

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ama CG nijeni nastupala ove godine user posted image

a dobili smo prvi put 12 od makedonije sto je uspjeh... oni obicno daju maksimum Grckoj, Srbiji i Albaniji

03.04.`08

clock-img

15.05.2011, 14:38

clock-img

Anoniman

Meni je Dinina pjesma i kompletan nastup, kad poredim sa ostalima, zaista za samog vrha. ostalo m je cirkus zivi...Da, nije mi bila losa Slvenija.
O pobjednicama...totalno bezveze, neupecatljivo, bezzvucno...
A najveca mi je koma bilo gledati "onu na kotacu" (sto Farah kaze)user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2011, 14:41

clock-img

Anoniman

Zaboravih pohvaliti Njemacku. Cura mi je opet za pobjede. Najbolja!user posted image user posted image

clock-img

15.05.2011, 14:48

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

A mene ovo zabrine user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

15.05.2011, 16:03

clock-img

bananica

pencil-img

4330

ama CG nijeni nastupala ove godine user posted image

a dobili smo prvi put 12 od makedonije sto je uspjeh... oni obicno daju maksimum Grckoj, Srbiji i Albaniji

nisam mislila na CG vec na Hrvatskuuser posted image

clock-img

15.05.2011, 18:19

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Fkat je evrovizija postala uzasuser posted image user posted image  izgleda da se unaprijed zna ko je pobjednik samo se pofataju bodovi.U sustini moze i Ekrem Jevric otici(necemo pobjediti),pjesma je nebitna totalno koliko je bitno odakle dolazi izvođacuser posted image user posted image user posted image

A pobjednica prvo treba da nauci da pjeva,pa onda da se "prijavi" za evrovizuju da nije smijesno bilo bi user posted image user posted image  niđe veze Tita miuser posted image  

clock-img

15.05.2011, 18:32

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

selmy i ja i mm smo zaključili da niki lijepo izgleda samo je još trebala naučiti pjevati i sve Okuser posted image

ja nikako ne kontam kako ljudi pobjediše...al eto sve je mogućeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.05.2011, 19:56

clock-img

mala86

pencil-img

2755

evo sad na ftv-u kazu da Dino ide direktno u finale sljedece godine user posted image ,tako mm cuo user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

15.05.2011, 20:13

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mala86

evo sad na ftv-u kazu da Dino ide direktno u finale sljedece godine user posted image ,tako mm cuo user posted image

mislis bosna ide u finale?user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

15.05.2011, 20:15

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: mala86

mislis bosna ide u finale?user posted image

eto ti blama user posted image user posted image user posted image ,da da Bosna

a bila napisala mi i ispravim user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

15.05.2011, 20:17

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Prvih deset ide direktnou finale, tako da smo i mi među njima. Jupiiiiiuser posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

15.05.2011, 20:19

clock-img

leona81

pencil-img

6373

meni je najgora koreografija kod pobjednika, njihov nastup mi je izgledao kao skolska priredba...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

15.05.2011, 20:19

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Meni je samo zao sto je Eurosong izgubio svoju car, raznolikost zemalja, pretezno se na engleskom / univerzalnom pjeva, pjesmice vise nemaju bas veze sa zemljom odakle dolaze i glasaci su pretezno curice od cca 15ak godina koje jednom u godini dana opeljese svoje roditelje za dopunu na mobitelu. Niti strucno niti originalno.

Show je Njemacka super odradila, samo da boldirano jos ne izostaje i bilo bi super.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

15.05.2011, 20:22

clock-img

Anoniman

...i ko pobijedi na kraju????

clock-img

15.05.2011, 20:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

...i ko pobijedi na kraju????

neki pjevaciuser posted image user posted image user posted image