Cuchi, ja koliko znam dosta parova ide na standardna mjesta tipa Neum, i onda iznajme brodicu il ista vec,neki camac da ih odveze na neki zabaceni dio, i dogovre se da dodje po njih u odredjeno vrijeme. Kazu, da ti prevoznici znaju takva mjesta, ida uopste nije problem. Medjutim, meni to nije za djece, jer to nisu plaze plazom, nego neke uvale, i sl.
MM je neki prijatelj hvalio otok Brac, da je on on sa porodicom isao i da je bilo jako lijepih tih mjesta...e sad ja niti sam bila, niti sam slusala taj razgovor...ali ovaj moj se bio pravo zagrijao,medjutim, nista od toga.
Skarlet, misli se na stare ljude, znaci koji su jako stari, i nemaju potrebu za zenom. Neko ce me dopuniti jer cini mi se ima jos nesto.
Nego, meni sad nesto naumpade, vi drage moje hanume koje zivite u kucama jeste li sebi nesto napravile , zagradile avliju, balkone i sl da se mozete malo laganije obuci vani, a opet da ste zasticene? Nekako mi u stanovima to lakse izgleda jedan balkon necim zastiti i to je to. Ja planiram da ispred kuce maknem ogradu i ozidam (mislim majstor:)) neki kao ukrasni zid, koji ce biti i na izgled lijep a ujedno da mogu i uzivati.Meni su super one drvene ograde to vecinom svabe i austrijanci rade iza kuca , visoki su po 2m, i o tome sam razmisljala ali mi nesto malo 2m, drvo brzo strada, a i skupi su ti kanati kod nas.