IZVORNA PORUKA: Galicia
IZVORNA PORUKA: rerica
Tema se zove Problemi u braku i naravno da nista ne moze biti savrseno,ni brak,ni mi....
Zna se ko je Savrsen...
Sloboda govora za svakoga
rerice, problem je sto se ljudi zamaraju glupostima, i svasta im predstavlja problem. Treba da uzivamo u zivotu punim plucima, da se radujemo malim stvarima, da nas usrecuje svaki dan zivota, a ne da se fokusiramo na neke sporedne stvari. Psiha je cudo. Neke zene polude zbog ostavljenih carapa u dnevnoj sobi, a meni to ne predstavlja problem.
potpisujem...
da obracam paznju na gluposti davno bi na psihijatriji lezala
Inace ja nisam u braku smor....samo volim da mi kaze gdje ide ako je neki konkretan izlazak a ovo ostalo ma zaboli me briga sta jedes sta pijes dje hodas s kim kafe pijes kojem ti je jaranu zena trudna ili s kojom si se kolegicom zakacio...Inace nevolim glupe informacije u svom mozgu..samo ono sto je nuzno....Isto tako mm nema veze s kojom jaranicom danas izlazim niti ima pojma koja je udata a koja ne...Niti jednoj ime nezna...neku noc ja izlazila sa ovom jednom mojom i dosla i pocela mu pricat dje smo bile a on kaze "de pomakni se malo ne vidim tv"

...uopste ga to ne zanima...takva sam i ja...kad mi stane pricat i smarat me nekim likovima koje ja ni ne znam,ja mu kazem " 'nas kake sam cizme vidjela"

ili "treba pogledat cesmu u wc-u, nesto kapa"
a ovo za mudrovanje u braku...pa neznam bas...ja izvalim-pa sta Bog da...ne volim se smarat jos i sa tim...da ja pretpostavljam kad je pametno da nesta kazem ili da ga gladim nesta...
a i on me zacas provali kad krenem sa "mudrovanjem i politikom"...namah pita "sta ti treba?"