IZVORNA PORUKA: Galicia
Cicko, nije moguce da se libis svog bracnog druga pa mu ne mozes sasuti u lice neke stvari, ili nesto sto ti je tog momenta na pameti?
Saspem ja njemu svasta u lice. I sama sam navela da sam i jezikara i tvrdoglava, ali to ne smatram uopste svojom vrlinom. On meni ne saspe nikad nista i iskreno smatram to jako lijepom osobinom. I ovo ne znaci da je mm savrsen i da nema svojih bubica
Ono sto meni nekad padne na pamet nije uvijek ni najpametniije ni najbolje. Ja vrlo cesto za svoje odluke smatram da su najbolje i tad progovara lavica u meni i dolazi do gore navedenih situacija, ali vecinom ipak sve zavrsimo dogovorom. Ja sam i previse temperamentna, ali iskreno malo koga bih se usudila savjetovati da tako sasipa svom muzu i da je to najbolja opcija. Jer niko nije isti i niciji brak nije isti. I nece svaki muz reagovati kao moj. Moj reaguje jer me poznaje, a ja se nadam da cu svoju narav znati obuzdati.
To je ono sto sam gore zeljela reci. Neciji muz ne bi trpio ni jednom da mu zena nesto saspe u lice, ali ne znaci da je los. Mozda je samo ubijedjen da se dogovorom sve moze postici. Mozda on za svoju zenu cini neke stvari sto moj za mene nece nikad.
Slazem se da svaka zena treba da bude prvenstveno izgradjena licnost, sa svojim stavovima i cvrstim karakterom, ali spremna na kompromis, dogovor, da prihvati razlicitost jer to je cini i pametnijom i intelogentnijom i mudrijom.