IZVORNA PORUKA: Anoniman
Moram pojasniti. Nije problem u svkervi sto je dijete nahranila u nedogovoreno vrijeme, ona ga je nahranila kako joj je i receno. Stvar je u tome da je moj muz promijenio nas dogovor, ne svekrva. Lijepo mu rekla i dogovorili se nemoj prije toliko i toliko, a on ko u inat ipak prenese svekrvi kad je dosla da ranije nahrani dijete. Zasto ima potrebu da mijenja samo ono sto ja kazem da bude tako. Ne moze biti kako sam rekla, moje ne vrijedi ili? Nije stvar ni u hranjenu djeteta, nego samo u takvim postupcima MM. Je li vam to nepostovanje od strane MM prema meni? Ja to tako dozivljavam. Zasto izbjegavate da mi date odgovor na to pitanje, smatrate li da me muz ne postuje takvim posupcima, da pokazuje nepostovanje? I da li da mu to kazem? Kako?
ne poštuješ ti njega....
eto ti iskreno...
udaš se, dođeš u kuću njegovih roditelja, on očito pazi dijete, brine o hranjenju...što ti njemu nevjeruješ d aje dijete možda pokazalo nervozu jer se možda previše igralo, itrošilo pa moralo malo prije nhraniti...
ili možda je on želio da prilegne odmori iskoristi priliku pa iskoristio nanu koja je u tom trenutku slobodna pa nahranila dijete...
ne poštuješ ti njega...još mu zanovijetaš...to ti problem...
idi ženo odselite se...
u svoja 4 zida...bez nana i deda...samo vas dvoje
pa da vidimo onda ko koga poštuje a ko ne...
tada ćeš nam doć sa porblemom muž je nervozan jer nemamo dovoljno finansija, brinemo kako ćemo platiti kiriju i režije, dijete nam malo...šta da radim...dal da se vartim svekrvi pod krov...
izvini al stavrno...pretejruješ nenormalno