IZVORNA PORUKA: Anoniman
Galicia, pitaš zašto? Reću, ali zar je to uopšte bitno kad je udarac u pitanju?
Udario me zato što ne mogu više da podnesem puhanje njegovih na svaki moj korak koji njima ne odgovara. Trenutno se pušu što sam dijete ostavila kod svoje sestre da ga pričuva ovaj mjesec jer je mladja od svekrve i bez obaveze trenutno i lakse mi je sa sestrom naravno.. Krivo im što nisam dijete s njima ostavila. To su prenijeli na njega... Jesam li odvela dijete strancu ili svojoj sestri. Zajednica jadnica, eto.. I kad sam to otvoreno rekla, da mi je dotuzilo njegovo dočekivanje mene sa posla sa napuhanom facom i da mi je dotužilo da ispaštam zbog njihovih kompleksa dobila sam riječi da sam bolesna i nekoliko šaka i vrisku djeteta... Mora da sam pogriješila..
Anonimna ova priča ima dvije strane medalje....
odmah da ti kažem da ni slučajno ne dodobravm udaarac koji si primila...
ali bih te lijepo zamolila da ti malo spustiš loptu...
priznaj sebi zašto je dijete iz toploga doma dovedeno na čuvanje kod druge sosobe...
zašto si to učinila bez da se i on slaže...
i zašto ne izaberete opciju vrtića...
Izvini sad sam brutalno iskrena...
al nadrugim temama na ovom forumu tvoji postovi odaju jednu nezrelu i nestabilnu ličnost kojoj podhitno treba pomoć...u ovom doenu
izazavla si bjes u njemu ...porbudila si životinju....
i dobila udarac...
ne opravdavam ga ni sekunde, nema toga što bi udarac zaslužilo....ali ti najprije svajetujem da ti malo razmisliš jeli tebi u tom braku ikada išta štimalo...
Izvini vi ste za razvoda odavno...
ovo je kap koja je prelila čašu...al ni tvoje kapi nanešene njemu bez fizičkoga nisu naivne...i psihičko se zlostvaljanje isto kažnjava, a ti radiš to...