IZVORNA PORUKA: Anoniman
A to što je između dvije vatre mu predlažem stalno da riješimo. Da jednostavno odemo iz zajednice jer možemol. Ali on neće, ne smije, naljutit će se. Što sam ja kriva Hanady? Jel treba da trpim sve i žrtvuejem se zato što je on između dvije vatre? Njemu je jedino rj toga da se ja ničenu ne protivim i prilagodim se u potpunosti.
ne ne trabaš da trpiš...nisi trebala ni ići u zajednicu...
to je neki sin koji neće do svoje kuće...
moj je suprug takav...
i da mi je živa sveskrva čekala bi me sad kod kuće sa posla...
znači sve mu diraj ala babovinu ne...neće da je napusti podržavam, potpisah to i kad mi dođe da plačem jer živim na vrh brda ja sebi onaj vjenčani list stavim dpo nos i kaže...sam pao sam s eubio...
a jok, hajmo odavde ja ne mogu odvje živjeti joj joj ja sma živjela u vili, joj moj je otac vamo, mama vako...
to prvo...
drugo...
ne ne treba da se žrtvuješ...treba da spasiš to dijete iz braka za koje ni ti ni taj tvoj muž sposobni niste....
jer ste oboje egocentrični, egositični i bez obzira na silnu ljubav prema djetetu na to dijete najmanje mislite kad se svađate ...pa zaboravite i kako ste ga nparavili i čiju krv ono unutra ima...
jer reći mužu s akojim si svejsno rodila djete da je iskomlekisran je za mene je strašna uvreda moga djeteta...jer sma mu ja tog babu svjesno izabrala...
jasnije sad šta ja tebi pričam....
razvedi se civilizirano....
i brinite o djetetu konačno