IZVORNA PORUKA: bebana27
ja sam jako povucena i tiha osoba
jednostavno sve zelim da lijepo rijesimo zbog djeteta necu da raste bez oca jer znam da mu nebi bilo lako jer ipak je ljepse da smo oboje pored njega
ja sam osoba koja ne voli bas puno da hodam znaci posvetila sam se kuci djetetu za sebe imam najmanje vremena ali nije mi zao
znaci nema sta da se zali na mene kad dodje sa posla sve ga ceka nikad nije dosao sa posla a da ga nije rucak zatekao na stolu
zato vise ni sama ne znam sta da radim
a najvise me voli ponizavati kad su mu tu sestre
Eeee... tu mozda lezi zec

Ali, ako je on takav da slusa sta drugi pricaju i huskaju ga protiv svoje zene, takav ti sestro moja ne treba.
Da ce tvom sinu biti tesko rasti bez oca, vjeruj da nece, jer ja sam jedna od takvih i evo me ziva, zdrava, neopterecena. Bude trenutaka kada sam mislila na njega, gdje je, sta je, misli li on na mene, ali to nekada. Sad kad sam pokusala s njim stupiti u kontakt, a on nezainteresovan, vjeruj da njega pomislim samo u ovakvim trenucima kada me neko musko slicno njemu iznervira.
I mami sam svojoj zahvalna, i svom dedi, sto su to rijesili dok sam bila beba i sto nisam bila u prilici da gledam kako ju tuce i svadja se s njom.