IZVORNA PORUKA: bebana27
hvala vam na savjetima
pokusat cu ponovo pricati sa njim da vidim sta ce mi reci
sve bi bilo drukcije da imam posao ma i da odem od njega briga me svoj sam gazda a ovako kuda cu kad ni u lijevom ni u desnom nemam
Eh draga žao mi je što je to sve tako....
Savjetujem ti da ne započinješ priču o vašim problemima,ako dosad nije rekao razlog za svoje ponašanje neće ni sad,eto ti samo nove svađe...Iskoristi kada god bude dobre volje da se malo zbližite,razgovaraj s njim za početak o nekim da kažem nebitnim stvarima,kada vidiš da je raspoložen pa te k´o neku noć zovne da sjedite ostani s njim,preskoči šetnju....
A i kažeš da po pitanju sexa već odavno nema ništa,izvini što se petljam u nešto tako intimno,ali pokušaj nekad ti prva,naravno kada vidiš da je prilika koliko toliko za to.
Nadam se da će se i on s vremenom promijeniti,i da će biti onako kako je najbolje za tebe i bebu.
A svakako,nebitno dal se on mijenjao ili ne pokušaj naći bilo kakav posao.
A za svekrvu mi nije jasno zašto se je ona toliko iznenadila kada si joj ispričala za probleme,pa bila je i sama prisutna kada ti je bezveze opsovao mater

ne uzdaj se pretjerano u nju,možda je sasvim ok žena,ali ipak je on njen sin i srce je opet vuče na njegovu stranu koliko god se ona trudila biti neutralna.A i da dođe do razvoda prva bi se ona borila kako zna i umije da njeno unuče ostane uz nju,zar nije tako?A Boga mi treba imati na umu da se često puta razočaramo baš u one za koje se nismo nadali...
Kako god,želim ti sve najbolje!