Penelopa jestel se sexali prije braka? mozda ne odgovarate jedno drugom u tom smislu
a možda se sexala sa nekim drugim prije braka... da mu to nije naumpalo u zanosu pa mu zasmetalo...prepo se da je taj prije bolji bio
31.08.2010, 00:21
veeseelaa
20552
ma dobro ima i kod mene i kod mm stvari na koje se jos ibretimo jedno drugom al nam to ne utice na sexulani zivot
31.08.2010, 00:21
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma dobro ima i kod mene i kod mm stvari na koje se jos ibretimo jedno drugom al nam to ne utice na sexulani zivot
naravno
31.08.2010, 00:22
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Penelopa jestel se sexali prije braka? mozda ne odgovarate jedno drugom u tom smislu
a možda se sexala sa nekim drugim prije braka... da mu to nije naumpalo u zanosu pa mu zasmetalo...prepo se da je taj prije bolji bio
onda je neki komplexas i bolje da bjezi od njega...
31.08.2010, 00:24
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: teacher75
onda je neki komplexas i bolje da bjezi od njega...
e to dsam ja odmah na početku i rekla... ma nisma ja baš poznata po tome da za razvode navijam... al od ovoga muškarca treba što prije to bolje... jer očito da muškarac i nije.
31.08.2010, 00:39
marny
491
naravno
bila su divna vremena, uh, sa nostalgijom se sjetim te prve godine , moda sam ga previe dotjerala u red, da mi se malo ibe...(kako ) spasila bi se, on sada sve slua
31.08.2010, 00:44
veeseelaa
20552
e ako je to nek se razvede, sta ce joj takav kompleksas
31.08.2010, 00:44
marny
491
zna kako kau;najbolji je sex nakon svae. to vea svaa to bolji sex
31.08.2010, 00:45
teacher75
5394
e ako je to nek se razvede, sta ce joj takav kompleksas
31.08.2010, 00:45
veeseelaa
20552
hahahah tiki isto smo odgovorile
31.08.2010, 00:51
veeseelaa
20552
a da nije on nevin usao u brak? pa je malo smusen
31.08.2010, 00:53
Hanady RR
18727
a da nije on nevin usao u brak? pa je malo smusen
e onda opet treba od njega..... ako ga za godinu dana braka sušenost nije prošla... ova penelope muža ima al muškaraca nema ama ni mrve
31.08.2010, 00:55
Visnja RR
15102
Penelopa prestani biti "cekalica" vec u akciju pa sta bude... ma ja se mogu kladiti da lik im neku infekcijicu na "drugaru" garant od prljavih ruku
31.08.2010, 09:26
veeseelaa
20552
Penelopa sta bi s tobom, hiljadu pitanja a ni jedan odgovor
31.08.2010, 10:03
teacher75
5394
sad ce neko reci da je i ovo laznjak
31.08.2010, 10:04
veeseelaa
20552
sad ce neko reci da je i ovo laznjak
ma neeeeeeeee, sad ce joj neko procitati sve postove i onda ce se javiti s dubokom analizom istih
< Poruku je uredio veeseelaa -- 31.8.2010 10:06:47 >
31.08.2010, 10:10
M kao Mama
5536
Moje skromno miljenje, je da je razgovor najbitniji, pokusaj razgovarati sa njim, pokusaj izvuci iz njega zbog cega je takav, znam da ce biti teko, ali mora pokusati.
Razvod je zadnja opcija, najlaske se razveti, samo mora biti sigurna 100 % da to zeli.
E, sada ovo nisu americki filmovi, pa da se igramo detektiva i slicno, ti najbolje znas svog muza i znas na koju kartu da odigras, a da on se oklizne. Zato naoruzaj se strpljenjem, zivcima i kreni.
Mada, ne bi bilo lose da ga malo ignorises, da se posvetis sebi, da izlazis sa prijateljicama ili jednostavno odes kod mame na koji dan, samo da vidis kakve ce biti njegova reakcija, ako i ovdje izosotane reakcija tipa: "Zato to i slino", odnosno bude mu svejedno, onda zaista imate po sirijedi problem.
I na kraju lako je nama svima pricati i pisati, samo ne daj Boe dodji u tu situaciju.
Penelopice sretno i iskreno vjerujem da ce ljubav pobjediti.
P.S. i dalje imam problem sa afrikatima
< Poruku je uredio mama alma RR -- 31.8.2010 10:16:22 >
31.08.2010, 10:13
Mona Mohamed
1443
I ja se nadam da cete rijesiti vasu situaciju.. Pade mi na pamet..Zasto se ne bi malo udaljila od njega..U smislu da odes nekamo, nekome..Mami npr..I ostanes neko vrijeme..7 dana..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
31.08.2010, 16:27
Penelopa
29
hvala vam..mnogo vec sinoc sam pokusala razgovarati rekao mi je dobro i on misli da trebamo rjesiti neke stvari..kaze da me voli nadam se da ce razumjeti kako se osjecam i promijeniti neke stvari malo sam ljuta malo nervozna pa sam se sinoc bas lose osjecala morala sam se negdje malo istresti...bit ce valjda uredu izmedzu nas nije sve crno kako sam napisala jer sam bila ljuta ima i lijepih stvari kod nas drzite mi fige procitala sam sve vase savjete...neki su na mjestu neki nisu al meni su pomogli
31.08.2010, 17:19
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Penelopa
hvala vam..mnogo vec sinoc sam pokusala razgovarati rekao mi je dobro i on misli da trebamo rjesiti neke stvari..kaze da me voli nadam se da ce razumjeti kako se osjecam i promijeniti neke stvari malo sam ljuta malo nervozna pa sam se sinoc bas lose osjecala morala sam se negdje malo istresti...bit ce valjda uredu izmedzu nas nije sve crno kako sam napisala jer sam bila ljuta ima i lijepih stvari kod nas drzite mi fige procitala sam sve vase savjete...neki su na mjestu neki nisu al meni su pomogli
Iskreno nadam se da cete rijesiti problem, razgovorom se mnogo moze postici, budi smirena, bez ljutnje i frustracija dok budete razgovarali, spremna na kompromise, ipak mladi ste i novi u ulozi supruznika...Uvijek mozes naci nekoga na forumu za popricati...Slazem se sa tobom da neki od komentara koji su sinoc napisani u vezi tvog problema nisu na mjestu... Budi hrabra i drzim ti fige.....
31.08.2010, 17:31
sporty mamaa
3211
I ja ponekad kad se naljutim na mm kazem svasta u ljutnji, a onda mi bude krivo kad vidim kakvih muzeva ima... Mislim da se sve moze rijesiti razgovorom, ja smatram da je tv najveci neprijatelj braka, jednostavno danas ako ti nije ukljucen tv.kao da besto ne stima u cijeloj situaciji. Prvi mm ko da se rodio s daljinskim, zato sad sto vise forsiram setnje, i razgovor s ugasenim tv- om naravno
31.08.2010, 18:49
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
I ja ponekad kad se naljutim na mm kazem svasta u ljutnji, a onda mi bude krivo kad vidim kakvih muzeva ima... Mislim da se sve moze rijesiti razgovorom, ja smatram da je tv najveci neprijatelj braka, jednostavno danas ako ti nije ukljucen tv.kao da besto ne stima u cijeloj situaciji. Prvi mm ko da se rodio s daljinskim, zato sad sto vise forsiram setnje, i razgovor s ugasenim tv- om naravno
kod nas nije tv nego kompjuter...
14.09.2010, 12:59
Anoniman
Zašto na mnogim temama nema opcija anoniman, treba mi jedna?
14.09.2010, 13:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Zašto na mnogim temama nema opcija anoniman, treba mi jedna?
Pa ako nema tamo gdje ti treba onda otvori temu na pdf-u na kome može opcija anoniman pa pitaj
14.09.2010, 13:16
veeseelaa
20552
mm je zlatan majke mi, sve bi čekićem sebe u glavu kad ga nešto naružim Pa šta ako ne stiže obući maicu bebici u roku u kojem ja mogu? pa šta ako nije stavio peškir na svoje mjesto? glupost a on je tako miran, tih, nije svadjalica i uvijek mi ugađa i puno me voli Volim te mužek moj