IZVORNA PORUKA: Anoniman
Upravo sma sad vidjela na fejsu akko ej mm u ranim jutarnjim satima gledao lsike jednog momka nista me ne bi zacudilo nego hajd udjem da vidim ko je kad ono na slikama bivša djevojka mog muza s kojom je on bio jako dugo u vezi i koja jos pored svega zivi u istom naselju kao i mi, polsala sam mu poruku da sam jako ljuta na njega a on meni sta te muci, buduci i da nemam vise kredita a i ne bih mu svakako odg ne znam sta sad da radim u sta da vjerujem, ne kontam zasto je to uopće i gledao i pored svega to me je sad jako povrijedilo
ja uošte ne kontam kako si ti vidjela šta je on gledao...jeli likao slike ili šta

ako ih je pregledo pojma nemam kako si to vidjela...
A nije mi jasno zašto si i gledala čije on albume pregleda...
bezevze...stavraš porblem tamo gdje ga nema...
iskerno ovo što si ti nama napisla sve je samo nije za ovu temu problem u braku...pročitaj malo temu pa ćeš vidjeti šta su pravi porblemi...ovo što si ti napisla je više za Tvoj blam ...čuj poslala mu poruku...dobro te vala i pitao šta te muči. Pa ti mila moja sama sebe mučiš.
Lijepo odahni...nekoliko puta uzdahni izdahni i nasmijes se sa mužem zajedno na ovu tvoju ljutnju...
jednom za svagda treba da shavtimo bivša je uvijek bivša...mene nije strah bivčih nikada jer da nisu bivše bile bi sadašnje....
pazi kako se ophodiš prema mužu da te nebi bilo strah budućih...
A sve ostalo, nabaci osmijeh i uživaj...ona je bivša a eto i nekog momka ima hB...uživaj ženo u braku kad ti je Boga dao.