IZVORNA PORUKA: danza
veeseelaa u pravu si što se tiče mame ona fakat nema smisla za humor i xtra je osjetljiva. a Malenaa da ti znaš šta ja sve trpim , ma tek onda bi mi rekla da sam budala! Ma ja znam da će on ovo sve čitati, ja nekrijem ništa od njega, al on još nemože da se oslobodi te svoje ljubomore i nepovjerenja, a nije to ona normalna ljubomorica.
Možda on misli da jeste...mislim možda mu ti trebaš pomoći d ashavti koliko je to tebi nenormalno i drugima...
Možda je on potreban tebe...možda je ta ljubomora maska...
Mislim ako nećeš brak s anjim...nema potrebe da pišeše na forumu d aga dodatno povrijediš i daš mu doznanja da je on ''nenormalan''...ja lično ne mogu napisati sada ''ma to je grozno ja bih ga ostavila'' pa da s eon ''prepden'' i smiri...
mislim i mama treba biti fleksibilnija...
Naime kompomis je i brak al kompormis su i familijarni odnosi...i mama treba znati da se nekada treba nažaliti a on treba znati gdje je kočnica po pitanju šale sa mamom...
meni s ečini...da ste vi u relativno mladom braku...i d as eni mama ni ti pa ni on niste navikli na novonastalu situaciju...
mislim iapk d atreabte sjesti i razgovarati...malo ozbiljnije i učiniti ustupke jedno drugom...ti malo mamu razbistriti i eventualno izvršiti pomirenje njih ako je potrebno...on malo smanjiti pirtisak na tebe...a ti malo poredati prioritete...
nije fino da nam s esad on javi i počne nam pirčati ''nisma ja takav'' ili s eobarti tebi'' kako tako pirčaš'' mislim vi ste u istoj sobi zaboga sutra ujutro...zare je nromalno d as epreko chata i nekoga foruma razjašnjavate
Ovo ti ja onako iskreno s asrac...sve mi s ečini mladoga si braka...i malo mi tvoja mama miriše na jednu veliku jaku mamau koja mora znati sve i sve imati pod kontolom...ono lijepo jeste da mame na nas paze kad s eudamo...al opet...najljepše je kad ja i muž imamo šta od mame da krijemo :)