IZVORNA PORUKA: Anoniman
Bojim se. Ne zelim ispasti budala. Ne znam sta da uradim. Uhodit ga ne mogu. Provjeravat ne mogu. Ali me izmuci, uzasno sam neraspolozena. Kako da saznam istinu? Mozda je zaljubljen u nju. Kad se vratio s puta ocekivala sam da ce biti raspolozen i za intimu, medjutim nije bas pokazao da to zeli, ja sam inicirala. Kako da s njim razgovaram o tome, kojim metodom?
To hoćeš li ispasti budala ili ne, nema nikakve veze s varanjem. Budale su samo one žene koje takvo ponašanje tolerišu. Ja poznajem par koji godinama živi zajedno u braku, a on izlazi svako veče s svojom rajom i ima već treću djevojku s kojom se viđa, ide na vikende na more i sl. E, vidiš, budale su njegova žena i njegova djevojka.
Na tvom mjestu - prestala bih sebe mučiti. Nemoj stvarati teoriju zavjere. Možda je došao umoran s puta. Ostavi i tu mogućnost, da mu zato nije bilo do sexa. Naravno da postoji mogućnost da sve to ne umišljaš, ali time što samu sebe mučiš i padaš u iskušenje da počneš mučiti i njega raznim pitanjima, vjeruj, nećeš ništa dobro učiniti. On je tvoj muž. Pikate se samo vas dvoje. Ako među vama, u vašoj tvrđavi, sve štima kako treba, nema šanse da uluta treći ni u njegovu glavu ni u njegovu postelju, ni u srce...