imas ovaj filete kao snicla redjas salamu trapist pretnodno namazes pavlakom uvijes u rolnu zatvoris cackalicom i u prezle stavis przis na zagrejano ulje
imas ovaj recept
gramaza piletine po zelji zavisno za koliko ukucana kuhate:)
pilece filete isjeci na tanke snicle
svaku sniclu posoliti malo vegete i poprskati uljem prekriti folijom i ostaviti da odstoje 1 sat u frizderu.
kasnije snicle preprziti na ulju samo 5min sa obe strane i redjati u podmazan pleh(tepsiju)
kad se poredjaju snicle na svaku staviti po parce salame(prsuta,sudzuk ili bilo koja salama ko sta ima)
preko salame narendati trapista da prekrije snicle
staviti u zagrejanu rernu 15 minuta da se pece zatim
izvaditi iz renne i preliti smjesom (od 3jaja ,jedna mala pavlaka)sjedinit smesu i preliti,
tepsiju vratiti u rernu i peci jos 20 min.
gramaza piletine po zelji zavisno za koliko ukucana kuhate:)
pilece filete isjeci na tanke snicle
svaku sniclu posoliti malo vegete i poprskati uljem prekriti folijom i ostaviti da odstoje 1 sat u frizderu.
kasnije snicle preprziti na ulju samo 5min sa obe strane i redjati u podmazan pleh(tepsiju)
kad se poredjaju snicle na svaku staviti po parce salame(prsuta,sudzuk ili bilo koja salama ko sta ima)
preko salame narendati trapista da prekrije snicle
staviti u zagrejanu rernu 15 minuta da se pece zatim
izvaditi iz renne i preliti smjesom (od 3jaja ,jedna mala pavlaka)sjedinit smesu i preliti,
tepsiju vratiti u rernu i peci jos 20 min.
po zelji moze se samo preliti vrhnjem za kuhanje,prijatno
_____________________________
Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013