Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Glasali jutros i za malog druga Ajnura,a bebu Asoni ne znamo a rado bi glasale ..
Beba od Asoni je prvi album druga slika ... med maleni ... :)
Glasala jutros Bebica me med medeni
Da li to znači da si glasala a da te ja na to nisam navela? E to je već glas koji vrijedi bar za 5. Hvala svim ženicama koje su nas lajkale
15.11.2011, 13:00
ciciban26
281
IZVORNA PORUKA: Ašoni
IZVORNA PORUKA: ciciban26
IZVORNA PORUKA: Cickolini
Glasali jutros i za malog druga Ajnura,a bebu Asoni ne znamo a rado bi glasale ..
Da li to znači da si glasala a da te ja na to nisam navela? E to je već glas koji vrijedi bar za 5. Hvala svim ženicama koje su nas lajkale
Da,da...Stvarno nisam znala a glasala
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
15.11.2011, 13:24
enči80
123
IZVORNA PORUKA: Ašoni
IZVORNA PORUKA: Cickolini
Da,da...Stvarno nisam znala a glasala
I ja,i ja...
Mene su moje danas shebale totalno A je čitavo jutro preplakala i no je sad spava...valjda se umorila
15.11.2011, 13:27
Amam
659
Cao mame i bebe Mi da se tuspasimo,E je svaki dan vece zanovijetalo,ni tren ga ne mogu ostaviti bez nadzora okrene se na stomak i "puze" u nazad tako da nam ni prepreke ne vrijede,a sinoc sam ga stavila na pod i on se rolao dok nije dosao do ormara i ladica i vuce i otvara . Danas je nesto nervozan imao je i jednu rijetku stolicu,koja je usmrdila cijelu kucu,pa kontam mozda ga stomak malo muci .
Mah-mah od nas
15.11.2011, 13:33
mala_sa
1353
Mi da se tuspasimo,E je svaki dan vece zanovijetalo,ni tren ga ne mogu ostaviti bez nadzora okrene se na stomak i "puze" u nazad tako da nam ni prepreke ne vrijede,a sinoc sam ga stavila na pod i on se rolao dok nije dosao do ormara i ladica i vuce i otvara .
U istom smo "belaju" mi smo def odlucili da kupimo ogradicu za igranje - sav mi cilim i podove "preliza"
15.11.2011, 14:17
Medi_87
1472
Bombina sretan mali rodjendanko, konacno je probio bisercic
< Poruku je uredio Medi_87 -- 15.11.2011 14:18:00 >
15.11.2011, 14:19
Sensia
1096
hej zenice drage gdje se moze nabaviti ta marama za nosanje bebe? i ima li neko pravilo za uzrast bebe od kad smije u tu maramu?
ciciban saljemo ti milion poljubaca moja Uma i ja
vodolijo bas mi je drago da si se i ti prikljucila. Znam da ce sve proci ali sam i ja neutjesna kad moja Uma place, svi mi kazu da sam previse osjetljiva, bebino je da place, jede, spava i kaki i najbitnije je da je zdrava.....sve ja to znam ali ovaj moj drekavac i kad nema grceve voli da razvija pluca sad sam je spustila u stolicu za ljuljanje i bila je mirna punih 5 minuta i odmah u plac......i ja naravno odmah u ruke i ljuljuskaj...... e sad se ja pitam na mojih 55 kg sta ce biti kad dijete bude imalo 5 i vise kila ako Bog da..... jedva cekam da pocne primjecivati igracke i da joj godi ljuljanje i drmusanje u stolici.........
< Poruku je uredio Sensia -- 15.11.2011 14:20:45 >
15.11.2011, 14:20
bombina
170
i vam za zubic
15.11.2011, 14:26
Super Beba
1291
medi - čestitamo biser!
šta nam je ovo sa lady i jelenom, ne javljaju se nikako...
Iman - vi ste sanirali turu, jel tako? Kako nalazi?
15.11.2011, 14:26
animagical
5604
sensia beba smije u maramu bukvalno cim se rodi... imas na fb za naruciti...a piraj nor palachinken, ona ce ti bolje objasniti, ona koristi wrap a nosanje..ma stekne se kondicija...meni je A bio tezak sa 3 i po a sad sa 6 nije
15.11.2011, 14:33
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: Sensia
hej zenice drage gdje se moze nabaviti ta marama za nosanje bebe? i ima li neko pravilo za uzrast bebe od kad smije u tu maramu?
Poslacu ti na PP gdje mozes u Sa nabaviti, ja sam licno narucila preko ebaya. Bebica u maramu moze bukvalno od rodjenja. Poslacu ti i klipove kako se stavlja. Meni je spas - kad mu dodje da zeli samo u ruke, ja ga ubacim u maramu i setam po kuci, rasklanjam stosta, a ne bole me ledja. On zaspi, onda ga pazljivo izvadim, probudi se ali mu tutnem siku na frku i nastavi spavati.
15.11.2011, 14:34
sweet insanity
1652
Ja odspavala satic, sveki cuvala N a i N odvalila.
Ašoni, javim i hvala-jeste Hrasno, zlica dzamijska. Kazu da pomaze, ne bi trebalo naskodit.
Bombina, sretan rodjendanko
15.11.2011, 14:37
ciciban26
281
Sensia ljubimo i mi vas dvije.. Ja moju E najbolje smirim kad je stavim na noge(malo podignute) i ljuljam,laptop pored sebe,pustim muziku i bude bas mirna cak se i naspava tako,cim je spustim plac..Apaurin su joj "Bila mama kukunka" i "Nedim" .Pokusaj je i tako zabaviti Sad smo se ispricale,pocela je sa aaaa,eee a da nije deranje
15.11.2011, 14:55
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: ciciban26 Sad smo se ispricale,pocela je sa aaaa,eee a da nije deranje
jel de meraka slusati gakanje?
15.11.2011, 15:00
Sensia
1096
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: ciciban26 Sad smo se ispricale,pocela je sa aaaa,eee a da nije deranje
jedva cekam!!!!! evo sad je plakala sat vremena ko da je svjet propo
15.11.2011, 15:09
animagical
5604
sensia polako, prodje to...iznesi je malo na zrak, mi se upravo spremamo, dobro je utoplis i setnja ce je umiriti vjerovatno...a i mama uzme zraka i ne pobudali
15.11.2011, 15:11
Selminja
284
Djeste zenice, evo pridruzujemo vam se moja Esma i ja Vidim svima jednako problem, dreka i nespavanje. Mi se nekako uskladimo, najvise 3-4 sata odvali nocu sto je meni dovoljno da ne teturam po danu. Mala siki ko velika, zabucila se pravo, obraze odvalila, postavim vam i sliku uskoro. Moja E toliko zna stucati da mi je bude zao, haman se naguta zraka dok doji pa stuca po 5 minuta, ne znam kako da joj pomognem jer se poslije unervozi Sensia ako ce ti biti lakse, znaj da nisi jedina, i moja dreci bez razloga i nenaspavana sam, ali valjda su bebe takve, nemoj biti osjetljiva
15.11.2011, 15:14
palachinken
5397
Ej Selminja, dobro nam dosla! Hajd sad promijeni potpis i sliku Prelijepo ste joj ime dali, meni bilo sa Ajšom nerijeseno, da je bebonja ostao curica
< Poruku je uredio palachinken -- 15.11.2011 15:15:31 >
15.11.2011, 15:18
R&T@
5982
Sensia, draga, poslusaj jos jednu s 55 kila koja je imala drekavca:
Nemoj je nosati, ali je ususkaj sto vise... Ako ti je toplo u stanu, nemoj u dekicu...ali je primakni uz ivicu krevetica i pored nje stavi slozenu dekicu... i sjedi i pricaj, pricaj...neka ti slusa glas... vremenom ces se moci odmaci dovoljno daleko
Ova taktika je zadrzala malo mesa na mojim kostima...
i jos jedna... cim ona spava, spavaj i ti... neka svi i sve cekaju
15.11.2011, 15:18
animagical
5604
da je Ajnur bio cura bio bi Esma ili ako kad dobije sestru...
odoh ja na zimu
15.11.2011, 15:21
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: tajra
Nemoj je nosati, ali je ususkaj sto vise... Ako ti je toplo u stanu, nemoj u dekicu...ali je primakni uz ivicu krevetica i pored nje stavi slozenu dekicu... i sjedi i pricaj, pricaj...neka ti slusa glas... vremenom ces se moci odmaci dovoljno daleko
Sta se folirate s tom kilazom Ne znam koja ti je drecala, ali onu sto sam ja upoznala bih ti rado ukrala na par dana, mene je oborila s nogu onako pametnih ociju
15.11.2011, 15:22
ciciban26
281
IZVORNA PORUKA: animagical
E jeste vala,bas merak Mama se rastopila Selminja dobro nam dosla Pocasti nas slikom da vidimo bebolinu
15.11.2011, 15:24
Sensia
1096
hej zenice hvala vam, evo smirila se hvala Bogu
Ma naoruzat cu se sgtrpljenjem nema mi druge, a za setnju vrlo rado, samo cekam da prodje prva boca i idemo ako Bog da u skafander i lagano do jedne nane pa do druge.....
15.11.2011, 15:37
bambi7
672
da je Ajnur bio cura bio bi Esmauser posted image ili ako kad dobije sestru...
Ovako je moj dragi govorio kad se L trebala roditi, pa bilo po mom, pa opet kad se I trebala roditi pa opet po mom sad kaze e vala ako trece bude curica bice Esma!!! ( meni dvoje elhamdulilah, al necu da kazem pravim se blesava. Cuj ga trece a ja sanjam kad cu se naspavati)
15.11.2011, 15:38
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: tajra
Sta se folirate s tom kilazom Ne znam koja ti je drecala, ali onu sto sam ja upoznala bih ti rado ukrala na par dana, mene je oborila s nogu onako pametnih ociju
Hvala, mila... Ti nju bas nahvali Nije ona drecala... pored nje usnule sam ja sjedila i nisam se smjela odmaci...
A ova druga nije usta zatvarala... pluca su joj razvijena, masallah...
I ti izgledas super... samo ti je djecak ruzan... valjda zbog imena