IZVORNA PORUKA: Super Beba
hB pa ti N. nema više proljeva i ne povraća...doće ona uskoro na svoje aBd, nek je prošlo najgore...e valjda tebe neće to isto oborit..idi odmaraj, kunjaj...napuni baterije...
Super bebo jesi li se ti tj.vi prijavili na takmičenje?
Selminja Esma je med mašaAllah a da mi se sestra ne zove tako jedna od mojih cura bi se tako zvala.
Ima li vijesti od Jelene?
Sensia mislila sam čitav dan šta da ti napišem u vezi tvog problema...u biti slažem se i sa mala_sa a i sa cickolino.No,ja imam dvije djevojčice i sasvim se jednako ponašam prema njima ali su one same kao ličnosti različite pa samim time i ponašanje im je različito.Npr.Zara samo doji i sa njom ama baš nikakvih problema nemam ...podoji,presvuci i u krevet a Asja je puno zrelija u odnosu na Zaru...sve je već interesuje.Mi dok progovorimo u nje oči k'o fildžani

Nisam ih uobročavala,dojim na zahtjev,ne nosam,spavaju u krevetu i da i ja ih puštam da plaču...ništa njima neće škoditi malo plača a same znate koliko sam ih čekala a i da sam jedva živu glavu izvukla.Mene malo mm zafrkava,izgleda da ću ja u našoj porodici biti onaj loš policajac ali nema veze.Ja ti želim puno sreće i ono što ti je možda sad nemoguće brdo strpljenja i iziđi malo iz kuće.Vjeruj mi ja kad sam prvi put izišla samo do Intrexa preporodila sam se a mislilm da nisam tad izišla pošla bih da šizim
Vodolijo dobro nam došla...malo kasnim ali nema veze