cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]

clock-img

15.11.2011, 15:39

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: taurus

IZVORNA PORUKA: Ašoni

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja sam lajkala, valjda je to -to

jesam glupa...ja gledam na PAmpersu umjesto na Johnosnsu. skontala sam napokonuser posted image

Nije ni čudo, dobro imaš snage da uopšte gledaš. Kako ste vas dvije? Jel dušica mala bolje, jel vratila snagu, šta je s nalazima? Ljubim vas puno.

i ja upravo htjedoh da postavim ista pitanjauser posted image

Nađa je bolja. danas nije imala ni jednu stolicu, hvala Bogu. čak sam joj dala i jednu Hipp kašicu da pojede. gladna je toliko da nije žvakala nego je samo gutala. neće tečnost da pije. valjda joj se sve ogadilo. ali neka nema stolica i neka jede pa kad ožedni, počet će i da pije.

ja sam nikakva. toliko sam umorna i polomljena. ovo je vjerovatno na nervnoj bazi. spavala sam u komadu 9 sati sinoć i jutros ustala mrtva. i mene hvata ovaj isti virus, sve mi nešto trči po stomaku....dans smo legle da spavamo, dijete se probudilo nakon sat vremena i revalo još 15 minuta, ja nisam imala snage da ustanem.

moram još otići po njene antibiotike u Vrazovu i onda ću se srušiti...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

15.11.2011, 15:48

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

hB pa ti N. nema više proljeva i ne povraća...doće ona uskoro na svoje aBd, nek je prošlo najgore...e valjda tebe neće to isto oborit..idi odmaraj, kunjaj...napuni baterije...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

15.11.2011, 16:07

clock-img

Selminja

pencil-img

284

Ja se zovem Esma, i zelim da se upoznam s generacijom user posted image

user posted image

clock-img

15.11.2011, 16:17

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: Selminja

user posted image

user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

15.11.2011, 16:33

clock-img

bint

pencil-img

448

ja samo da vam mahnem
drago mi da s bolesne bebice bolje,iscrpljene mamice odmarajte mada kje to nemoguce heheh
psihicki se pripremamo za utakkmicu,cak i H uhvatila euforija user posted image user posted image i da,svaki dan ej sve bolji i bolji na koracima..super hoda sad,vise koraka anpravi i sjedne i smiej se drago i njemu heheh..et uzivajte

clock-img

15.11.2011, 16:34

clock-img

bint

pencil-img

448

user posted image

masaAllah ljepotice...nek ej ziva i zdrava,dusa slatkaaaa:)

clock-img

15.11.2011, 17:02

clock-img

Sensia

pencil-img

1096

user posted image

masalah koji secerko user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

clock-img

15.11.2011, 17:03

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Selminja bebica je ko med ... masalah da se neurekne :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

15.11.2011, 17:46

clock-img

mimikimi

pencil-img

258

selminja curica je secerlamica slatka

e slatke djecice masanla ja vec treci put pregledavam one slike za johnson  bas slatkih bebaca ima user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

clock-img

15.11.2011, 17:48

clock-img

mimikimi

pencil-img

258

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Selminja bebica je ko med ... masalah da se neurekne :)

cickolini jesi li ono ti  na fb

*mamin zvrk* 13.03.2011

clock-img

15.11.2011, 18:06

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

user posted image

Dobro nam dosla, bebica je MasAllah user posted image user posted image

btw ja ako ikad budem imala djevojcicu zvat ce se bas ovako

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

15.11.2011, 18:20

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Sad pitanje za mame sa malo vecim bebicama:

Koliko puta vase bebe doje u toku jednog dana???

Moj A odkako je poceo fino da jede kasice, poceo je da odbija siku... user posted image I uopste nece da doji izmedju vocne kasice u 12h i povrtne koju mu dajem oko 17huser posted image user posted image Bojim se jer mislim da mu je to prevelik razmak izmedju jela???

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

clock-img

15.11.2011, 18:22

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Selminja dobro dosla, bebi je krasna!

clock-img

15.11.2011, 18:35

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Moj A odkako je poceo fino da jede kasice, poceo je da odbija siku... user posted image I uopste nece da doji izmedju vocne kasice u 12h i povrtne koju mu dajem oko 17huser posted image user posted image Bojim se jer mislim da mu je to prevelik razmak izmedju jela???

kod mene je razmak između sike i jela oko 2 - 3h...što znači, između dva podoja prođe oko 4h, nekad i jače...

< Poruku je uredio Super Beba -- 15.11.2011 18:42:31 >

clock-img

15.11.2011, 18:46

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

IZVORNA PORUKA: Super Beba

kod mene je razmak između sike i jela oko 2 - 3h...što znači, između dva podoja prođe oko 4h, nekad i jače...

Joj stvarno nisam pametna, evo danas je jeo u 12h i imao je turu spavanja, oko 15 i 30 ja ga uzmem i on poce da gnjuri glavu i ono kao mirise siku, ja ga stavim da doji, povukao je 2-3 puta i samo je pljunu...i onda poce da se vrti i podize... Nakon nekoliko min ja mu je opet ponudim al tad je odmah u vrisku i gura je iz usta, bukvalno pljuje... Sad mi stalno to radi user posted image user posted image Jedino je hoce lijepo posisati u stanju uspavljivanja ili u toku noci kad spava... uhh

clock-img

15.11.2011, 18:59

clock-img

mimikimi

pencil-img

258

mozda nisu kasice u pitanju mozda ti odbija zbog neceg drugog
moja je u tom periodu znaci sa 6 i pol mjeseci poslije svakog hranjenja i posisala
probaj mu izbaciti povrtnu jedan dan pa vidi mozda se i lijepo najede frajer pa nece sise
ne znam vidi a mozda je i samo neka faza oni su vazda u nekim fazama user posted image
nemoj se ti samo sikirati

*mamin zvrk* 13.03.2011

clock-img

15.11.2011, 19:05

clock-img

bombina

pencil-img

170

selminja dobro nam dosla,bebica je ko med

moja A doji ujutro oko 7,onda kad ustane doruckuje,pa spava,oko 3 opet doji, poslije oko 17 ima uzinicu,vocku ili keksic, opet ima obrok oko 18:30 i opet doji kad treba da spava oko 9...i ja se bojim da je to malo,ali ona mi se ne buni,voljela bih da me neko iskusniji posavjetuje........oj kako ja imam problema s tim razmislajnjem,da li grijesim,je li dovoljno,kako,sta???user posted image user posted image user posted image

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

clock-img

15.11.2011, 19:10

clock-img

animagical

pencil-img

5604

a da mu prvo das siku pa onda povrtnu kasicu, ako je bude htio?

selminja esmica je ko pjesmicauser posted image

clock-img

15.11.2011, 19:41

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

moja ni jednomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

15.11.2011, 19:48

clock-img

bambi7

pencil-img

672

mala sa mislim da ti treba odgovotiti neko ko ima mjeseci kao i vi, jer bebe mjenjaju raspored

selminja mogu reci samo mashallah, lutkica je ko med...

lady sad sam vidjela da je N bila hasta, dusica mogu misliti koliko se izmucila, al hB proslo je..

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

clock-img

15.11.2011, 20:03

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

selminja - dobro nam došle, ti i tvoja preslatka bebica :)

bombina - bebe sa 9 mjeseci bi trebale da imaju 3 podoja dnevno, s tim da treba da unese dovoljno kalorija i hranjivih materija kroz krutu hranu...

clock-img

15.11.2011, 20:55

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

mala_sa - moja i dalje doji kad sam kod kuce nedjeljom maksimalno i jos plus po noci! user posted image Ali hocu ti reci mojoj tako pase,a da je odbijala sama siku u 6-om mjesecu ,ne bih je silila uopce- pusti ga da jede kad i sta hoce-vjeruj mi samo ce tako biti zadovoljan. Gledam po svojoj sto se krute hrane tice-nikad je ne tjeram, i onda dodje dan da stvarno malo pojede , a vec sljedeci mislim da ce joj muka doci koliko se prejede! Samo ga pusti da on odluci sta mu pase! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

15.11.2011, 21:07

clock-img

enči80

pencil-img

123

IZVORNA PORUKA: Super Beba

hB pa ti N. nema više proljeva i ne povraća...doće ona uskoro na svoje aBd, nek je prošlo najgore...e valjda tebe neće to isto oborit..idi odmaraj, kunjaj...napuni baterije...

user posted image user posted image

Super bebo jesi li se ti tj.vi prijavili na takmičenje?

Selminja Esma je med mašaAllah a da mi se sestra ne zove tako jedna od mojih cura bi se tako zvala.

Ima li vijesti od Jelene?

Sensia mislila sam čitav dan šta da ti napišem u vezi tvog problema...u biti slažem se i sa mala_sa a i sa cickolino.No,ja imam dvije djevojčice i sasvim se jednako ponašam prema njima ali su one same kao ličnosti različite pa samim time i ponašanje im je različito.Npr.Zara samo doji i sa njom ama baš nikakvih problema nemam ...podoji,presvuci i u krevet a Asja je puno zrelija u odnosu na Zaru...sve je već interesuje.Mi dok progovorimo u nje oči k'o fildžaniuser posted image Nisam ih uobročavala,dojim na zahtjev,ne nosam,spavaju u krevetu i da i ja ih puštam da plaču...ništa njima neće škoditi malo plača a same znate koliko sam ih čekala a i da sam jedva živu glavu izvukla.Mene malo mm zafrkava,izgleda da ću ja u našoj porodici biti onaj loš policajac ali nema veze.Ja ti želim puno sreće i ono što ti je možda sad nemoguće brdo strpljenja i iziđi malo iz kuće.Vjeruj mi ja kad sam prvi put izišla samo do Intrexa preporodila sam se a mislilm da nisam tad izišla pošla bih da šizimuser posted image
user posted image

Vodolijo dobro nam došla...malo kasnim ali nema vezeuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

clock-img

15.11.2011, 21:26

clock-img

rose

pencil-img

8709

pozz zene moje...vidim da nam je Nadja bolje, ljubim je slatku i zutu user posted image

ja sam i dalje u Mostaru...ovaj moj glupi komp s linuxom ne moze da instalira kameru al eto makar sam vidjela svoju mici a ona me je cula pa joj je mama pjevala...danas je bila dobra cuvala je i nana malo i sad pajki ...ljubav mamina user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

15.11.2011, 21:34

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Evo i od mene jedno mahanje prije utakmice..Maloprije uspavala A i to jedva uhhh bas je postao nezgodan za uspavati..Koliko sam uspjela skuziti bolesne bebare su bolje..Glasala sam za nase manekene..pa ako ima jos ko...tu sam heheh..Puuusa svima

2011.
2016.

Zadnji članci

article-img