cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

01.01.2011, 19:17

clock-img

Sulty

pencil-img

775

Jelena, za mucnine vidi moze li ti pomoci caj od dzumbira.  Ja nisam imala mucnina uopste, ali znam da sam citala (sad ce me Lilix zezati) da je taj caj dobar.  A za glavobolju, ja sam koristila kapi neke, pa razblazis sa vodom pa malo promasiras glavu.  Sad vise se ne sjecam koje su to bile kapi, ali ako odes u biljnu apoteku, reci ce ti oni vec, reci da si trudna, pa ce ti dati te koje smijes koristiti.

Dzenana, mi smo se vec cule, ali evo pozdravljam te i ovdje i ljubim malu Nejlu. 

Mrkva, user posted image

Ostale, javljajte se da vidimo kako ste provele sinocnju noc...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

clock-img

01.01.2011, 19:49

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Drage moje, zelim vam sretnu Novu godinu.. Mnogo zdravlja, prije svega, ljubavi, srece, para, derneka, beba, sexa, uzivanja, i sve sto pozelite zelimo vam moj sinek i ja user posted image

Nadam se da ste se sinoc lijepo proveli... Nama je bilo super... Moj momak budan docekao Novu i smijao se cijelu noc, zaspao oko 1 i pustio mamu i taju da sjede do 4h u miru sa rajom i odspavaju do 11:30 user posted image user posted image user posted image user posted image Srce moje kako mi je bio dobar...

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

01.01.2011, 20:02

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Losa vijest je da evo cijeli dan kasljuca... user posted image user posted image pom malo... Al me opet strah...

A dobra: Od sinoc je poceo, nakon vise od 3 mjeseca puzanja unazad, unaprijed da pici user posted image user posted image tek sad ne mogu da ga stignem user posted image user posted image

clock-img

01.01.2011, 20:09

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

napravi caj od bjelog sljeza i daj mu kasicicom pomalo...
ako se kasalja ne smiri sutra obavezno u pon.doktoru... user posted image  nadam se da neces trebati

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

01.01.2011, 20:20

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Hvala puno na savjetu... I sama sam kontala dal da mu dam bijeli sljez, prosli put (jedini put hvala Bogu kad smo bili prehladjeni) mu je pomogao... Sad cu mu napravit, i sutra opet.. Kasalj je suh, ponekad se zakaslje.. Hvala jos jednom user posted image

clock-img

01.01.2011, 20:44

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

SRETNA NOVA GODINA

Nama je bila pravo fina ja MM Esma i Salko koji je tacno u 12 dojio user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo plesali palili prskalice sa Esmom lagano vecerali i igrali se sa njom pa da nam i naredna godina bude kao sinocnja noc user posted image
Salko se danas poceo smijati kad smo ga oblacili polsije kupanja i nesto kao guce u ponedeljak nam je 40 dana aBd idemo kod sveki na rucak user posted image

aida. bravo za bebaca sad ce avanture podizanja user posted image user posted image user posted image a kasalj ce valjda brzo proci

jelenaT vidim da je i tebi bilo ludo nezaboravno ali neka to je nama nasa borba dala nek su oni nama zivi i zdravi odmah je svaki dan slavlje

rose moja stara forumasice kako bebac slusa

Joj ja sam na belaju uhvatila me moja isijalgija vrat i plecka poludit cu uvijek zavrsim na i jekcijama a sta cu sada MM me mazao onom konjskom al nista meni bez onog carobnog koktela user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

01.01.2011, 21:04

clock-img

rose

pencil-img

8709

sretna nova, da ste zdrave i sretne i vasi muzevi i bebe user posted image

esmina, ma dobra je, spava ko beba...sat spava, sat place user posted image salim se, povremeno je muci stomacic pa dok ne kaki bas su muke a kaki svaki drugi, treci dan i to puna pelena...ne znam da li je to ok, citala sam da je i to ok user posted image

sinoc smo moja sorajica i ja same bile...nisam nista posebno spremala, ona je spavala a ja je poljubila u ponoc, zatvorila vrata od sobe i pustila joj u zvuk usisavaca da je ne prepadnu petarde jer ih je neko ubacivao u haustor...gledala filmove i nameracila se gledati harija potera...i zaspala...cak nisam cula ni telefon u hodniku kad je sveki zvaala...ne pamtim kad mi je nova bila ovako obicna u smislu da nije bilo slavlja ali ipak lijepa jer je prva s mojom djevojcicom user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

01.01.2011, 21:39

clock-img

Leena

pencil-img

2841

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SRETNA NOVA GODINAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje, nadam se da ste se lijepo provele:). Mi jesmo, bilo nam je drustvo do 3, a jedna mala porodica sa bebicom od 3 mj. je i nocila i toliko je lijepo bilo.. Bile tri bebice, i sve tri su nas slusale, Esma i drugaricina beba od 4 mj. su spavale od 10, a ova lafica od 3 mj. je skoro docekala ponoc, ali je takva mirnica, da se sve vrijeme sama igrala... Ugl., moja maca se 5 min. pred ponoc probudila da jede, pa smo se u ponoc izljubile:))).

Zelim nam da nam, prije svega, djecica budu zdrava i dobra, a onda svega sto nam treba:), ljubim vas i bebare puno!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

01.01.2011, 22:56

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Erolu sam dala caja od sljeza i od tad je dva puta jaaaaaaakok puuunoooo povratio... Izgleda mi ko slajm ali kasalj mu je bio suh... user posted image da li je to onako ili je sljez ipak nesto "istjerao", bas sam se prepala... sta mislite?

clock-img

01.01.2011, 22:58

clock-img

Anoniman

Sto vise povrati draga to ti je bolje, ne brini nista, da li je caj nadrazio ili kasalj nije ni bitno, bitno je da je to on izbacio user posted image . Ljubi nam druga punooooooo user posted image

clock-img

02.01.2011, 08:00

clock-img

Mjeseceva Pratilja

pencil-img

975

IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Pozdravčić ženice ja nikako da se stignem javiti elem navalili gosti i rodbina elem moje djetešce nemirno nemogu skoro ništa od njega da radim. Ja vam imam jedan problem pa ako iko može i zna bilo šta da mi kaže imam jako tvrde grudi i moja bebica nikako ne može da izdoji mlijeko probala sam sa oblogama od kamilice pa sa vodom pa sa tuširanjem i masažom pa čak i pumpicom i opet ništa ne pomaže pa više neznam ni šta da probam pa ako koja zna još nešto ja vas molim da mi napišete jer meni stvarno ponestaje ideja večeras ću da probam još sa listovima od kupusa pa da vidim šta će se desiti i imam još jedan problem moja beba uvjek zaspe na mojoj dojci i nemogu nikako da ga razbudim pa ako i za to znate koju caku i to mi napišite ljubim vas jer ja više stvarno neznam šta da radim za mjesec dana je dobio samo 450 grama djete gladno a od sna i mojih tvrdih grudi ne može čestito ni da se najede i napreduje
Pozdrav i javite mi se što prija sa idejama ljubi sve male prinčeve i princezae

Molim te, javi se na temu Problemi sa dojenjem. Tamo ce ti Lejla Ka pomoci aBd. Slozila bih se sa Jelenom. Obloge od kupusa..Moras biti ustrajna. Pod topal tus i masaza..Najmanje 15 min.  Meni je to pomoglo. Sretno. Nadam se da ces se ubrzo osjecati bolje i da ce bebica lijepo napredovati aBd.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

clock-img

02.01.2011, 11:41

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sto vise povrati draga to ti je bolje, ne brini nista, da li je caj nadrazio ili kasalj nije ni bitno, bitno je da je to on izbacio user posted image . Ljubi nam druga punooooooo user posted image

Ljubimo i mi vas user posted image jos jednom je povratio i na usta i na nos, bas sam se gadno bila prepala... stalno se budio... od jutros hB nema ture ali se vidoi na ocima mu da je slab mada se on igra, veseo je, ne kao inace al dobar je ipak...

clock-img

02.01.2011, 12:15

clock-img

Sulty

pencil-img

775

Aida, nadam se da je Erolu puno bolje. A vjerujem da si se prepala kad je povratio.

Leena, bas mi je drago da si se fino provela za Novu godinu user posted image

Esmina, bravo za prvi osmijeh user posted image

Ljubimo vas sve...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

clock-img

02.01.2011, 15:07

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

[URL=http://img253.imageshack.us/i/dsc0

< Poruku je uredio esmina i bebina mam -- 2.1.2011 15:08:46 >

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

02.01.2011, 19:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

02.01.2011, 20:15

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

imanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

clock-img

02.01.2011, 20:36

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

Hejhej, sretna Nova i od nasuser posted image user posted image user posted image
Šta da vam poželimuser posted image  da vam bebice budu zdrave i da papaju bez jogunjenja, one mamice koje hoće još jednu bebicu - da im se želja ostvariuser posted image  a ostalo...mah sve će doćiuser posted image user posted image user posted image

Sad Jeleni posebne čestitkeuser posted image user posted image user posted image Tačno me neka milina uhvati kad vidim da je opet neka user posted image , predivan osjećajuser posted image user posted image user posted image  Dakle, Jelena želim ti bezbrižnih user posted image user posted image
Mi smo oki doki, opet se ulijenili za kucanje, ali vas pratimouser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

02.01.2011, 21:16

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: amela2208

imanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

amelaaaa i tebi od nas user posted image user posted image user posted image pozeljeli smo teeeuser posted image user posted image

clock-img

02.01.2011, 22:38

clock-img

Leena

pencil-img

2841

samo da vam posaljemo Esma i ja pusicu:), ona napokon zaspala, a mami oci ispadaju od diplomskog user posted image , da hoce i to proći... ljubimo vas!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

02.01.2011, 22:46

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

IZVORNA PORUKA: aida.

IZVORNA PORUKA: amela2208

amelaaaa i tebi od nas user posted image user posted image user posted image pozeljeli smo teeeuser posted image user posted image

pa kad sam slobodna vırkam vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pubnı slatkog druga :*

Sara&Mohammad

clock-img

02.01.2011, 23:11

clock-img

Anoniman

Evo i nas user posted image

Posle petnaest dana prvi dan da nisam cijeli ispovracala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i glava me danas ne boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj kako je milina user posted image
Mi cijeli dan skitali, jutros mama isla u shoping da kupi nesto sebi, a i poklone za Bozic, a Anci sa tajom ostala, posle isli svi zajedno na rucak, a popodne kod kumova. Pravo se naskitali user posted image

Aida kako je danas Erol?
Leena dokle si sa diplomskim, kad zavrsavas?
Ostale mamice i  user posted image ljubim i grlimo sve redom user posted image user posted image

clock-img

03.01.2011, 08:54

clock-img

Sulty

pencil-img

775

Jelena, drago mi je da se osjecas bolje user posted image

Leena, sretno sa diplomskim. Drzimo ti fige da se toga kotarises sto prije.

Zoe, nemojte biti lijeni. Pisi nam kako ste, sta radite, slusa li mace malo.

Iman, nadam se da ce regada brzo zacijeliti.

Eto, ostale javljajte se.

clock-img

03.01.2011, 10:41

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Dobro jutro..moj momak je super spavo al se probudio slini, zacepljen nosic, kaslje, kasalj sazrio...izbbaci slajm ali ga opet proguta user posted image sad cu mu dat opet par kasikica sljeza, danas nam ne radi d.z, ali sutra odmaidemo doktorici...

clock-img

03.01.2011, 10:49

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

Drage mamice i bebice i mi na kratko da vam se javimo...
Sinoc smo imali dernek do 1 sat s Nejlom, nije htjela da spava. Ja premorena bila, imam nove kucne ljubimce, zohare :( pa se s njima borim. Posipala neki prah, pa je sinoc bilo generalno spremanje stana. Jos sam opet dobila, 15 dana nakon svega onog. Sutra idem da radim markere. Yna li neko gdje se to u Sarajevu radi i sta je to ustvari? Nikad prije to nisam radila, pa nemam pojma...
Pozdrav svima...

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

03.01.2011, 11:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

Zadnji članci

article-img