Vecer zenice...
Ja s muzem bila kod prijatelja...Uh,bas mi je izlazak godio,jer sam vise poludjela u kuci. Adsnicu ostavili s mamom. Sad s ebas bolje osjecam.
Kupili smo joj sirup Nurse Harvey protiv grcice,jer je izgleda opet hvataju. Je li neko od vas ima iskustva s ovim sirupom???
Nadam se da ce joj malo pomoci.
Primjetila sam da kad siki,prvo jede fino,a onda pocne da place,pa vidim kao da bi ona jos rado jela,ali uzme siku,povuce dva puta pa pocne da vristi??? Mislim da su grcevi. Samo se bojim,ali bas se bojim,da nije pocela da odbija siku.
Lady,kupila sma joj Jekoderm veceras,ustvari Jekogal,ali to je valjda isto. Evo namazala sma joj celo,pa cu vidjeti da li ce sta pomoci. Smrda moja!
Ako ne pomogne,onda cu probati s Mustela kremom.
Jelena,bas mi je zao zbog Ane. Slomise je zubici..Kako si ti? Imas li kontrakcije jos?
m.i.n.a nadam se da ce Arman sutra biti bolji. Vjerujem da ti nije lako sama s njim. Nadam se da ce sutra biti bolje,i da mu je to samo prolazna faza.
Vjeruj da i ja pomislim nekad,da bi lakse sama,a a opet mama mi bas puno znaci. Recimo,iako Adna sinoc nije bas nesto spavala,ja sma jutros spavala do 10.30h,mama je uzela ujutru,a ja se naspavala.
Inace,ja kad se ne naspavam,imama strasne glavobolje,pa mi jos veca nervoza.
Moja Adnica jos nespava,po obicaju. Nadam se da ce ubrzo...