Lence draga bujrum na apaurincice
, kod mene kad ide mm u apoteku kao da ode u samoposlugu, neki dan donio tri kutije, pa kaze trebace ti da ne idem svako malo
, ko kad sam ih sa Anom pila do dan pred porod.
Ja sam danas totalno out, Ancika nije ni nervozna, ni bezobrazna, nego hoce sve da bude po njenom i hoce svu mogucu paznju, a ja razrovila raspremati, a ona bi sve po tome da hoda, a ja sa komode sve one džidže na pod stavila, joj vise sam izludila nacisto. Cim je mm dosao sa posla ja sam spremna cekala na vratima i niti sam ga pitala je li sta planirao, samo sam rekla "ja idem vani, ti i ana ako hocete hajte sa mnom, ako ne odoh ja sama
", sto mu je bilo cudno, jer od kad se rodila samo sam je ostavila kad sam polagala ljetos i obucavala vozacki za kamion
, a i to sto sma morala
. Samo je sav sretan rekao idemo i mi "mislim da je pomislio ko bi sa njom takvom u kuci izdrzao
". Opet smo otisli do onog restorana u Importane, ima tamo inventar da postanemo, ali sta cu kad je dobra klopa, nema nigdje nikoga, ljubazno osoblje, pristupacne cijene i ima STOLICA ZA HRANJENJE
, posto obavezno nesto i Ana zvace sa nama, a posto ona obozava da sjedi u stolici tako da nam je u tom restoranu jedini rucak vani kako treba