Jutro
bujrum!
Bebacha,kako prodje rodjendan,jesi li se puno umorila? Pretpostavljam da jesi cim te nema da se javis
Felix,kako Anel danas,jel ista bolje?
Jelena,hvala za savjet(Operil) evo vec joj je bolje a samo dvaput sam joj dala,sinoc i jutros
Sad imam problem s nekom alergijom,pisala sam na temi "Molim savjet hitno" ne znam od cega bi joj to moglo biti,uglavnom ako ne bude bolje do sutra morat cemo doktoru fujjjj.
Rime,kako je malena nocas spavala? Joj moja je tako dok je bila manja znala zaspati u 7 i probuditi se samo jednom da hapi i opet do 7 ujutro spavati,a ja sam ludila zbog toga jer sam mislila da ne jede dovoljno i budila je da jede... ma belaj kad ne spava,belaj kad spava,kako god okrenes belaj
Rose,ti pocela raditi,uh vjerovatno ti nije nimalo lako,ali eto hB pa se tm dobro snalazi sam sa malom,a da se mora raditi-mora,tako nam je nazalost,i ja nesto radim ono honorarno s vremena na vrijeme,nesto prevedem pa zaradim ali nije ni blizu dovoljno,juce sam odbila jednu smijesnu ponudu ali bas smijesnu,pa sta ovi ljudi misle,da cu ja raditi 2 dana za 25 km? Imam za hljeba hvala Bogu ...
Mamin cvjetic,Esmina
Aida,tek sad primijetih tvoj predivni avatar,kako je medennn
Jelena,sto se tice te tvoje tzv.spremacice,no comment al stvaaarno,posteno sam se nasmijala
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45