IZVORNA PORUKA: jelenaT
Postujem misljenje tvoje pedijatrice felix, ali nama nista nije sem operila pomoglo, nama je operil pomogao da izbaci i sluz iz usnih kanala, mi smo operilom i sluh dosta popravili, tako ja se kunem u operil, a hvala Bogu sluznica nam zdrava i prava, a koristili smo ga par mjeseci intenzivno. koristimo ga i mm i ja jer oboje non stop slinimo i ni sekunde nisam primjetila da mi steti sluznicu ili smeta, samo su nam rekli prije stavljanja operila u nos zagrijati ga u ruci, par minuta drzati bocicu u ruci da se ugrije pa tek onda uprskati.
i nama je dr. rekla da koristimo operil kad smo bili bolesni ali do 2 puta dnevno s tim da sam ja njemu samo navece kapala operil da bi ljepse spavo.. i kad sam pitala dr hoce li se od ta 2 puta recimo kapanja ostetiti sluznica rekla je da nece, kaze i od najobicnijih kapi se osteti ako se stalno kapa.. tako da i ja ko i ti jelena kunem se u operil jer nista drugo nije pomagalo... samo ne treba pretjerivati, naravno...
Ja sam i dalje nikakva, dobila jucer, sve me moje boli...

Joj ne znam vise kako na kraj izac sa Erolom cini mi se bit ce mi ipak lakse kad prohoda na glavu mi se popelo non stop brisanje parketa, pobudalit cu bem ti i kucu i prasinu ima je uvijek za izvoza...

a on kako puze, strah me, pa sta radim samo mi je krpa u ruci i brisem nesto

dotuzila mi je zima vala hocu ljetoooooooooooo
Eto ja se vama iskuka i odoh sad... na kafu
E.. da... zahvaljujem se na komplimentima u Erolovo ime