cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

22.02.2011, 14:27

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

IZVORNA PORUKA: ZWONCICA

POzzzzz cure. Imam jedan problem mali. Moj mali je jos sa dva meseca izbacio nocne obroke i cele noci je spavao. Od kada smo usli u sedmi mesec on se budi nosu da jede nekad i po dva puta. Ne znam u cemu je problem. Da li nesto radim pogresno. Pomagajte.

Ja mislim da je to njihova faza kad se pocinju maziti i tada trazi blizinu majke ja sam to sve sa Esmom prosdla mozda ce proci samo od sebe a mozda i ne ona je dojila 17mj i na kraju sam je odbila jer je stalno bila na siki i prestala jesti slanu hranu.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

22.02.2011, 14:29

clock-img

samedi

pencil-img

1047

Pozdrav drage moje,nadam se da ste bolje nego ja,bas sam nesto bljak user posted image Umorna,ledja me rasturaju,popila voltaren,ne djeluje...Leena,Esmina,Bebacha nadams e da ce se situacija brzo rijesiti i da ce vasi sto prije biti kod kuce user posted image user posted image user posted image user posted image Čini mi se da je citav svijet poludio,sve nesto otislo bestraga...

Nejra mi je jos malko bolesna,stalno joj pumpicom vadim sekret iz nosica,bas se pati. Jutros smo bili konacno na UZ srca i dr. je potvrdila da ima mali sum na srcu ali ce to valjda nestati i bezopasno je a srce je hB zdravo,ogroman mi je teret spao s ledja. Ona je u medjuvremenu dobila jos 2 zubica,propuzala i nekad sama ustane uz trosjed kad se uhvati za stranicu..

I meni nedostaje lilix user posted image tjesi me sto se javila da je dobro user posted image

Toliko od mene,odoh da legnem ne mogu vise,ledja me ubise user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

clock-img

22.02.2011, 14:31

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Rodak se javio tetki kao da je izasao iz Libije njegova sestra mi rece da je vec u Turskoj ali ja mislim da on to smiruje svoju mamu da je jos tamo user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

22.02.2011, 14:41

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

Zdravo svima... jel nas iko poželiouser posted image user posted image evo na brzinu da virnemo pa odosmo kuhati ručak... kod nas sve ok.. Bekir hoda priča nam svašta.. kaže mama hapa i baba i deda i ššššššššš user posted image user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

clock-img

22.02.2011, 15:05

clock-img

Anoniman

samo da vas pozdravim svihu user posted image user posted image user posted image nismo dugo navracali.

clock-img

22.02.2011, 15:07

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Esmina, moguce je, i neke tatine kolege su u turskoj, oni sto su juce ranije stigli na aerodrom. Nadam se da jeste.

Mamica, i Esma govori šššššš, imitira mene kad joj govorim da ne galami user posted image . A danas je ja (opet!) ucim da kaze mama, a ona "tama" user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

22.02.2011, 15:32

clock-img

Rimljankaa

pencil-img

1878

IZVORNA PORUKA: Leena

Esmina, moguce je, i neke tatine kolege su u turskoj, oni sto su juce ranije stigli na aerodrom. Nadam se da jeste.

Mamica, i Esma govori šššššš, imitira mene kad joj govorim da ne galami user posted image . A danas je ja (opet!) ucim da kaze mama, a ona "tama" user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja govorim šššššššš

Adnica spavaaaaa......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

clock-img

22.02.2011, 15:45

clock-img

Anoniman

Leence daj ti meni Esmu na dan-dva naucicu je ja da kaze mama user posted image , ova moja pricalica sve u sesnaest, juce je ja hranim i ona sve govori ta je to (sta je to) i ja joj objasnim, a ona fino fuj, ne znam odakle joj to fuj, jer niko od ukucana ne znam je li ikada rekao fuj i cijeli juce dan govori ta je to i fuj, a da vam ne pricam da je neko vece fino lanula, ja se ne ponosim tim ali imam nekad obicaj reci ebem li ti, ali bas izbjegavam i neko vece tetka Ani sjece nokte na nogama i mm i ja je drzimo jer je to visa matematika, toliko vristi kao da ne znam sta da joj radimo, kad ona fino udari tetku i fino joj rece ebem li ti, mi se sokirali, od tada sam izbacila tu svoju uzrecicu iz rijecnika, a ja sam to znala vise iz dragosti ono lanuti ebem li ti misa sta si to uradila itd. Sad strogo pazimo sta govorimo. Isto tako cesto kad nam neko dodje ko cesto ne dolazi pita fino "ko si ti?". Onda po nekad kad je pitas gdje je tata ili ja npr zovem po kuci "Bojaneee", a ona se okrece i trazi, pa pocne da puze iz sobe u sobu trazi ga i onda kaze "nemaaaaaa" ili kaze "posooo", kao na poslu je. Uglavnom i ne bila pricalica kakvu mamu ima, mamu koja usta ne zatvara user posted image . Ja se evo navrzla peglati, toliko toga ima kao da mjesecimanisam peglala, pa da malo predahnem uz vas, a Anci uz svog Traktor Toma i igracke u igraoni uziva, danas smo u super odnosima, razumijemo se user posted image

clock-img

22.02.2011, 15:56

clock-img

Anoniman

Jelena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znaci niste vise na ratnoj nozi ajd superuser posted image
i anel zna svasta brbljat ja sinoc kaze aaa, vidi pada snijeg a on ce zamnom aaa, pada šeg....user posted image i on isto vice ta je touser posted image ma djeca su tako smjesna upijaju sve ko spuzve

clock-img

22.02.2011, 16:56

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: samedi

Pozdrav drage moje,nadam se da ste bolje nego ja,bas sam nesto bljak user posted image Umorna,ledja me rasturaju,popila voltaren,ne djeluje...Leena,Esmina,Bebacha nadams e da ce se situacija brzo rijesiti i da ce vasi sto prije biti kod kuce user posted image user posted image user posted image user posted image Čini mi se da je citav svijet poludio,sve nesto otislo bestraga...

Nejra mi je jos malko bolesna,stalno joj pumpicom vadim sekret iz nosica,bas se pati. Jutros smo bili konacno na UZ srca i dr. je potvrdila da ima mali sum na srcu ali ce to valjda nestati i bezopasno je a srce je hB zdravo,ogroman mi je teret spao s ledja. Ona je u medjuvremenu dobila jos 2 zubica,propuzala i nekad sama ustane uz trosjed kad se uhvati za stranicu..

I meni nedostaje lilix user posted image tjesi me sto se javila da je dobro user posted image

Toliko od mene,odoh da legnem ne mogu vise,ledja me ubise user posted image

Joj, mile moje, pa sta se to desava, nisam u toku user posted image kako me nije bilo neko vrijeme... user posted image Drago mi je da je, ipak, sve ok... LJubi nam krofnicu malenu... Cestitam na zubicima... Srce maleno, pa sve se sastalo... user posted image A ovo vrijeme je nikakvo, nije ni cudo sto su djeca kakva jesu, a i mi vala... Ova zima i polarnim medvjedima bi dotuzila user posted image

felix, mamica24, leena user posted image

esmina i bebina mama nadam se da je sve ok... user posted image

Joj i Erol mene glumi kad ja zagalamim i kazem NE! a on odmah zagalami AAA user posted image user posted image

jelena user posted image user posted image bas se ismija za fuj hheheh.... U Erola je samo hmmm hmmm user posted image user posted image

jojjj jedva cekam da i moj harambasa pocne da prica a ako bude na cacu ljencina nije progovorio kako treba do trece godine user posted image user posted image da je na mene ne bi usucivo user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

22.02.2011, 17:07

clock-img

Anoniman

jojjj jedva cekam da i moj harambasa pocne da prica a ako bude na cacu ljencina nije progovorio kako treba do trece godine user posted image user posted image da je na mene ne bi usucivo user posted image user posted image user posted image

tad su najsmjesnij ma progovorit ce user posted image ...onda ce da usta stalno radeuser posted image
Samedi user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2011, 18:11

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

Samo da se stupasim i da se pojadam da sam smorena oboje djece dobilo temperaturu a ja neznam kome kako i šta dajem muž na terenu sestra mi dolazila da mi pomogne pa mi bi malo lakše evo sad ih je malo popustilo pa se nadam da se neće ni vraćati.
Kako ste vi mamice danas slušaju li mala raja

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

clock-img

22.02.2011, 19:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.02.2011, 20:14

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Samo da se stupasim i da se pojadam da sam smorena oboje djece dobilo temperaturu a ja neznam kome kako i šta dajem muž na terenu sestra mi dolazila da mi pomogne pa mi bi malo lakše evo sad ih je malo popustilo pa se nadam da se neće ni vraćati.
Kako ste vi mamice danas slušaju li mala raja

Joj mila kod tebe sad ono sto je mene snaslo ljubi mi druga Eldina i drugaricu Eminu a ti sta da ti kazem izduraj ja sam bolesna oko njih deverala.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

22.02.2011, 20:17

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

IZVORNA PORUKA: Iman83

Samo da vas kratko pozzz

Leena, je li tata stigao? Nadam se da je sve ok, i meni je ovo sve suhveli, bas me strahm Boze na hajr! Ah, da, bebice, Alma(x2) i moja jetrva(x1) tako da cemo ako Bog da imati uskoro 3 bebice! BTW, ipak ne dolazimo u Sa, Nedim pao ispit, uci za novi, jedva sam ga uspjela nagovoriti da za praznik odemo do BL da napokon djetetu kupimo kolica!

Da vas pitam: ja počela sa kasicama pa ne znam trebam li dodavati i vode po malo da pije mimo kasica! Za sada po malo jede kasicu od jabuke i svidja joj se pravo, malo joj ono sto joj dam, al necu da joj puno dajem za pocetak!

Gdje nam je M.Pratilja, kako su oni sad, je li se sve smirilo, vise ovim vijestima i nwe vjerujem!

Ljubim vas sve od reda, nedostajete mi da znate...user posted image

ja sam Esmi davala malo da se napije nakon kasice da sapere okus iz usta,znaci svida joj se jabukica jel joj pravis ili joj dajes neku kupovnu.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

22.02.2011, 21:52

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Jelena, lopovcic je ta nasa Anuska, cuj ti nje, fuj user posted image user posted image user posted image user posted image

Aida., koliko nam drug ima zubica? Gledam juce sliku na fb, puna usta zubica user posted image user posted image

Iman, znala sam za ove x2, ali ovu drugu nisam, super, mašallah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Jest mi zao sto ne dolaziteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Hajd' vidjet cemo se nekako ubrzo, aBd... Ljubi mi curu moju!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

22.02.2011, 22:14

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Leena ima samo ona 4 sto se vide user posted image user posted image user posted image user posted image al su mu krupni zubici pravo user posted image jes vidjela sto je dobra slika user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

23.02.2011, 08:08

clock-img

Anoniman

Jutro drage nase, da vam i mi mahnemo user posted image , cura kod mene spava, a ja budna, sto mi je malo nemoguce user posted image , probudila se ona oko pola sedam prduckajuci i grčeći se i dam joj malo kamilice i nastavi spavati, a mene stomak boli tako da mi se nije dalo vracati u krevet, taman da na miru popijem ove tablete i stavim u gospodju raketeuser posted image i odlezim, jer sa Anom budnom je to nemoguce. Mene nesto trba bolucka jutros, valjda se juce peglajuci preforsirala, peglala vise od cetiri sata, sva se ukocila i kad je dosao mm sa posla reko hajde da odemo do mercatora da uzmem nesto ani ovih hipp mlijecnih kasica, kod njih mi nekako najbolji izbor, kad tamo guzva kao da se sve dzaba dijeli, to milion dusa, valjda ruzno vrijeme pa svi se zgurali u trzne centre. Joj da hoce ovo lijepo vrijeme vise, a evo gledam prognozu, kao za vikend malo ljepse, pa opet sledece sedmice snijeg, znaci lijepog vremena nema na vidiku user posted image

clock-img

23.02.2011, 10:35

clock-img

samedi

pencil-img

1047

Mamice24,bravo za pricalicu user posted image mojoj je jos uvijek nenene,bababa,mamama,dadada,to su joj glavne rijeci i uh,hm,brrrrrmmm,kaze mm sinoc njoj "tebi je izgleda malo falilo da budes musko,samo brmmm brmmm" ko fol auto user posted image

Eno je spava,jutros samo flasicu popila i opet na spavanjac,sinoc se budila,nosic joj smeta. Koje bih joj mogla dati kapi,osim Akvamaris i Oci moje lijepe user posted image ,davala sam joj tj,kapala i sljez ali ne pomaze,bas joj je zuckasto-zelenkast sekret iz nosica nije ono providan.Ne bih je vodila doktoru na pregled,jer je samo nosic zeza,ne kaslje vise,samo ponekad se zakasnje vjerovatno od nosica,ne mogu joj stici sve izvuci iz nosica. ZAato vas pitam koje ste vi kapi koristile da kazem mm da joj kupi danas,Operil?Nisita? neke druge?

Felix znaci i Anelko nam je brbljavko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leena ima li kakve novosti iz Libije? Ja kad Nejri govorim mama ona nene,samo kaze mama kad ona hoce ne kad ja hocu...Sad je u nekoj fazi da pocne plakati cim vidi da sam krenula prema sobnim vratima,stalno hoce da sam joj na vidiku,a meni zao,tako tuzno pocne plakati da mi se srce slama,sa suzama,nije ono lopovski bez suza kako inace place user posted image

Jelena mani se peglanja,ccc 4 sata peglati pa draga zeno sta je tebi? Ako vec moras peglati,ispeglaj samo najpotrebnije najduze po 15 min i napravi predah do iduceg dana,nemoj se naprezati puno. Znam ja da ti to sve i sama znas,al reko da te podsjetim,cuvaj tu malu mrvicu user posted image user posted image user posted image   Iskoristi kad Ana spava da odmaras a ne da peglas user posted image

Aida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Erol je premeden mashallah momcina vec,sace mu rockas,uhhh kad vidim kako vrijeme brzo prolazi prosto se najezim brrr,jos malo i eto i nama rodjendana,nevjerovatno!!

Mamin cvjetic,nisam znala da ti imas 2 djece,mashallah nek su ti zivi i zdravi,mogu misliti kolika ti je frka sada,drzim fige da sto prije prodje user posted image user posted image

Iman,ja mislim da trebas joj dati po malo vode nakon svake kasice,za laksu probavu,ja sam svojoj odmah pocela davati vodu kad i kasice,po 20 ml ili 30,i voli vodu cak i vise nego mlijeko,kad joj se stuca nece mlijeka nego samo vode malo popije i prestane stucati a u zadnje vrijeme cesto stuca,cim se najede pocne puzati ili skakati i stomacic odmah reaguje stucanjem.

Nemam pojma sto su mi slova ovakva,nesto sam izgleda slucajno pritisnula na tastaturi user posted image

Veliko mahanje svima!

Prohodala 6.6.2011.<3

clock-img

23.02.2011, 10:46

clock-img

Anoniman

Bem mu misa Samedi, bas nam drugaricu muci nosic. Ja sam Ani od sestog mjeseca koristila Operil P, znaci obavezno ovaj P, ne sam operil jer je on za odrasle i ako kazu ne smije prije godine nama ga je ORL propisao i nama pravo pomaze, jedan udisaj ujutru i jedan uvece, nemoj vecu dozu.
Ma kod mene sve najbitnije za peglanje, kad sam amnita, ali ja obozavam peglatiii, ja bih peglala dan, noc, imam i valjak, ali ja to fino peglom pa polako, kako mahnem onom peglom imam osjecaj sve brige otjeram user posted image , ali ja peglam kad je Ana budna, opametila se Jelena, odmara kad Ana spava, samo sto Ana rijetko spava user posted image . Danas idem cistiti kucu polako, jer kao da je atomska pala.
Leena draga ima li kakvih novosti od tate? Esmina? Bebacha? Joj ono je strasno, bas sam sinoc na TV-u gledala.

clock-img

23.02.2011, 10:51

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

Pozz i od nas user posted image
Leena, ima li novosti, ja počesto doletim da vidim ima li šta novouser posted image Nema tih riječi kojima bi te mogla utješitia ali aBd nadam se da će sve proći dobro, mislimo na vasuser posted image
samedi mi nismo koristili Operil al jesmo Reukap - 1 kap u obje nozdrve i baš joj olakša(naveče joj to uradim) mada bi ti mogla i preko dana kad već imate začepljen nosić. Drž'te se user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

23.02.2011, 10:52

clock-img

samedi

pencil-img

1047

Jelena jel to kao sprej za nos? Znaci Operil P,dobro,sacu poslat mm poruku,moze li se to kupiti bez recepta?

Eh ja ti draga moja uopste vise ne peglam,trebala bi mi rezervna ledja za to..Samo ispeglam stolnjake i kuhinjske krpe,posteljinu rijetko. Bas ako mi je cejf onda to radim..a to je 1* u 3 mjeseca user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

clock-img

23.02.2011, 10:56

clock-img

Anoniman

moze bez recepta,, jeste kao sprej pa je lako i ukapati bas, moja ana cim pridjes joj nosu vristi, a ovaj operil joj bas lako stavimo.
A sto se tice peglanja, samo cu reci da ja i carape peglam user posted image

clock-img

23.02.2011, 11:35

clock-img

Rimljankaa

pencil-img

1878

Jutro zenice...

Adnica nije spavala,po obicaju.... Sinoc je opet sacekala da prodje 1h,pa je zaspala. Budna u isto vrijeme kao i svaku noc u 3h,pa u5h,pa u 7h...Bas sam izmorena...

Ali smo danas i happyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DANAS NAM JE DIVAN DAN,DIVAN DAN....MALI NAM JE RODJENDAN...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ---castimo...

Velika moja djevojcica stara cijeli jedan mjesec!!!!

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

clock-img

23.02.2011, 11:37

clock-img

Anoniman

Cestitamo Rime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ljubi je od nas user posted image

Zadnji članci

article-img