Mamice24,bravo za pricalicu
mojoj je jos uvijek nenene,bababa,mamama,dadada,to su joj glavne rijeci i uh,hm,brrrrrmmm,kaze mm sinoc njoj "tebi je izgleda malo falilo da budes musko,samo brmmm brmmm" ko fol auto
Eno je spava,jutros samo flasicu popila i opet na spavanjac,sinoc se budila,nosic joj smeta. Koje bih joj mogla dati kapi,osim Akvamaris i Oci moje lijepe
,davala sam joj tj,kapala i sljez ali ne pomaze,bas joj je zuckasto-zelenkast sekret iz nosica nije ono providan.Ne bih je vodila doktoru na pregled,jer je samo nosic zeza,ne kaslje vise,samo ponekad se zakasnje vjerovatno od nosica,ne mogu joj stici sve izvuci iz nosica. ZAato vas pitam koje ste vi kapi koristile da kazem mm da joj kupi danas,Operil?Nisita? neke druge?
Felix znaci i Anelko nam je brbljavko
Leena ima li kakve novosti iz Libije? Ja kad Nejri govorim mama ona nene,samo kaze mama kad ona hoce ne kad ja hocu...Sad je u nekoj fazi da pocne plakati cim vidi da sam krenula prema sobnim vratima,stalno hoce da sam joj na vidiku,a meni zao,tako tuzno pocne plakati da mi se srce slama,sa suzama,nije ono lopovski bez suza kako inace place
Jelena mani se peglanja,ccc 4 sata peglati pa draga zeno sta je tebi? Ako vec moras peglati,ispeglaj samo najpotrebnije najduze po 15 min i napravi predah do iduceg dana,nemoj se naprezati puno. Znam ja da ti to sve i sama znas,al reko da te podsjetim,cuvaj tu malu mrvicu
Iskoristi kad Ana spava da odmaras a ne da peglas
Aida
Erol je premeden mashallah momcina vec,sace mu rockas,uhhh kad vidim kako vrijeme brzo prolazi prosto se najezim brrr,jos malo i eto i nama rodjendana,nevjerovatno!!
Mamin cvjetic,nisam znala da ti imas 2 djece,mashallah nek su ti zivi i zdravi,mogu misliti kolika ti je frka sada,drzim fige da sto prije prodje
Iman,ja mislim da trebas joj dati po malo vode nakon svake kasice,za laksu probavu,ja sam svojoj odmah pocela davati vodu kad i kasice,po 20 ml ili 30,i voli vodu cak i vise nego mlijeko,kad joj se stuca nece mlijeka nego samo vode malo popije i prestane stucati a u zadnje vrijeme cesto stuca,cim se najede pocne puzati ili skakati i stomacic odmah reaguje stucanjem.
Nemam pojma sto su mi slova ovakva,nesto sam izgleda slucajno pritisnula na tastaturi
Veliko mahanje svima!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45