Hvala vam, drage moje! Puno mi znaci to sto ste uz mene:)...
Ovako, Esmina, Bebacha, tata se sinoc u 3:00am uspio nekako konektovati na mob. i javio se... Kaze da su ovi Bosanci sto su s njim na aerodromu svi, hvala Bogu, dobro, tako da znate. Njima je svima trebao redovni let biti sutra, za koji vecina ima karte, ali je su zvali ambasadu i ovi su im obecali avion danas... Moj otac kaze da im ne vjeruje, tako stvari stoje da on misli da prije tog aviona sutra nema nista, ali eto, daj Boze da bude... Ugl., nadam se da su i vasi na aerodromu, on i njegovi s posla su po preporuci ambasade otisli na aerodrom, jer je tamo kao najsigurnije... Kaze imaju i neki restoran, mogu jesti, spavaju na koferima i eto...
Ja sam '92. sa bratom i mamom otisla tati u Libiji ( i tada je tamo radio i onda nije od 1996. do prije 2 mjeseca...), kada je opisao stanje na aerodromu, nekako sam se svega sjetila i tako mi se place cijelo jutro... Samo neka su svi nasi zivi i zdravi, ali i da prestane ovo... U Libiju sam ponijela sa 6 godina uspomene na moje Sarajevo koje kada sam se vratila vise nije bilo to Sarajevo, sinoc kada sam cula gdje sve bombarduju... Ni ta Libija u kojoj sam zavrsila 4 razreda osnovne, imala prve drugove i simpatije, naucila pisati i citati... Ni to vise nije to... Necu da vas zamaram, ali stvarno sam sva
, sreća pa ne radim danas, pa mi Esmin osmijeh s vremena na vrijeme razbije ove crne misli...
Ljubim vas sve i hvala vam puno, puno!
Sulty, sretan Vegici mali rođendan, ljubi mi je puno!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms