pozz drage nase.
Vec pisah na nekoj temi da smo Anci i ja u svadji vec par dana, nece da jede kad je ja hranim, vristi kad je ja kupam, kad je presvlacim bjezi, ja taman uhvatim i zalijepim pelenu ona odlijepi, sad je u fazi kad se skida, do neki dan je skidala carape danas vec drugi put skinula donji dio trenerke, ima kais da joj stavim
. Tako da se ne zna koja je gora, ona ili ja.
Mi danas u sest vodimo Anu na kontrolu usiju, joj kako nismo bili vise od mjesec dana tako me panika fata, kako smo priej isli svako deset dana pa sam uvijek nekako bila u toku sa njenim sluhom sad me bas nesto strah, nadam se da je sve ok, jer nekad joj se desi da mozes da je zoves, da mlatis, da vristis ona se ne okrece, a nekad na mali sum se okrene, tako da to njeno ne okretanje nekad povezujem sa nezainteresovanoscu. Onda valja je i udrzati, jer ona cim vidi da prilazimo ordinaciji pocinje vristati i izvijati se, par puta nam se i zacenula, a doktora ne moze ocima, covijek svaki put bude izudaran i izgreban posle njenog pregleda, tako da sam maloprije noktice sjekla, sto je sigurno, sigurno
Nadam se da su nam mame i bebe ok, ljubimo vas :)))