caoooooooooooo...
evo i nas da se prijavimo... zdravi i zivi, hB, sto je najvaznije... i mashallah aktivni, svo troje... :)
mi bili 2 dana u Modrici, kod stare majke.. bas nam je lijepo bilo, kuca puna djece :)
juce se vratili, i moja mamica dosla kod mene malo, pa se druuuuzimo... mada, ja samo sto sam mami rekla ''uh, zlo mi je kakva mi je kuca'', ona fino digla da sve radi, a ja se kobajagi guram da i ja nesto uradim.. hehehhehe.. mama ko mama, nista ne da..
Imi je haos.. hoce milion stvari u sekundi.. ali, sve kontra onoga sto mu ja kazem :) danas me je pravo prepao.. popodne spavao na bracnom krevetu, koji je fakat ogroman, ogradjen sa svim jastucima i jorganima.. ja u kupatilu prala njegovih 100 sipera i cujem ga da nesto mrmlja.. provirim u sobu i samo sam rekla ''o, Boze dragi'' i poletila k njemu.. moj Imran dogurao do dna kreveta tj do coska na dr kraju kreveta, i drzi se samo nogicama i visi naglavacke.. u posljednjoj sek sam ga uhvatila da ne ljosne na glavu.. inace, nece da puze ni dalje.. bar ne kako Bog zapovjeda, nego se samo lijeno gura nogicama unazad..a, danas ko za inat, kako dopuza do drugog kraja kreveta, nije mi nikako jasno.. jasno mi je samo da od sada samo i samo u kreveticu spava..
Tarik me udara li udara, mashallah.. pocetkom marta trebam na kontrolu, i jedva cekam, bas dugo nisam bila.. u subotu mi je bratisni 2. rodjendan, pa se pripremam kao da je bal u pitanju :) ona je moja mezimica :)
mm je bio u Turskoj na seminaru 7 dana.., danas je dosao u sarajevo, tako da nece ni dolaziti kuci do petka.. uh, bas sam ga pozelila... jedva cekam da dodje... jeste da mi nekada dodje da ga ubijem koliko me iznervira, ali ovako bas skontam koliko mi fale njegove mane :) :) :)
Dzenana, sve cestitke i od nas... Bogami si extra..
Jelena, bih hug Anuski i tebi, i nemoj da mi ogovaras drugaricu, sve cu copy paste i prenijeti joj.. :) kako ti, draga, deveras?
aida., uh sto je lijepo ''vidjeti'' te cesce :) bas sam vas pozelila praaavo... ljubni mi druga ppuno puno...
Iman, mila, slusa li nam Mancica dusica?? ljubimo vas
sulty, samedi, bebacha, i vama takodje veeeeliki poljubac
ameeeeeeeeeeeeela, kisssssssssssssssssss....
sta nam je sa lilix, ne javlja se nikako?!?!?!
da ne nabrajam sve redom, stvarno uvijek nekoga izostavim, a ne bih nikako zeljela....
puno vas sve juuubimi