writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

20.02.2011, 16:53

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Lejla,kako kad pocne da propusta?  Pelena ko pelena ne propusti,nego ja mislim da izadje sa strane pelene,preko stomacica. Tu ima prostora,nije joj mala pelena,ali aj nemsijem bas da pritisnem,da je ne bi zuljalo. A lezi i spava na strani,i onda obicno prodje na toj strani na kojoj lezi.

Taman smo kupilianje ovih  novo,cijelo pakovanje ovim Pampers Premmium,kupicu i vece pa cu vidjeti kako  ce biti.

Rose,slazem se da imaju najbolji marketing,ali i iz isustva drugim zena i citanju po forumima svi se hvale na pampers.
Ne bi odustajala od Pampersa,a vidjecu jos kako ce se vece pokazati

a mislim da je neces stegnuti ako cvrsce zalijepis trakice...one se isto rastezu, ja svojoj zalijepim koliko ide...ne ostavljam prst izmedju pelene i pupe a ne primjetim da je steze...to za ostavljanje prostora je cini mi se savjetovano u vrijeme otpadanja pupka i zarastanja ranice...mislim da sad nema potrebe i da je nece stezati da zalijepi trakice u skladu s obimom njenog stomacica

< Poruku je uredio rose -- 20.2.2011 16:54:51 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

20.02.2011, 16:54

clock-img

Rimljankaa

pencil-img

1878

I ja sumnjam da ima 6kg,mada je masallah napredna.

A velicine,upravu si da su bezveze izmjerenje,jer se i meni desava da dole jedva skopcam,a rukavi predugi.
A velicina 52 postoji,nesto smo s vana dobijali i pisalo je 52.

Njoj je 56 nista ne moze. Po sirini moze,ali ne moze fino da ispruzi nogice,a gotovo da nista nije iznosala,nesto nisam stigla ni obuci.

Sad joj sve oblacim 62,i bodice i gegice. Bodi na knap skopcam,ali je siroko povijam,pa zbog toga. A gegice su pomalo siroke,ali i to ce nam moci jos mozda mjesec dana i bice knap.

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

clock-img

20.02.2011, 16:56

clock-img

Rimljankaa

pencil-img

1878

IZVORNA PORUKA: rose

Lejla,kako kad pocne da propusta?  Pelena ko pelena ne propusti,nego ja mislim da izadje sa strane pelene,preko stomacica. Tu ima prostora,nije joj mala pelena,ali aj nemsijem bas da pritisnem,da je ne bi zuljalo. A lezi i spava na strani,i onda obicno prodje na toj strani na kojoj lezi.

Taman smo kupilianje ovih  novo,cijelo pakovanje ovim Pampers Premmium,kupicu i vece pa cu vidjeti kako  ce biti.

Rose,slazem se da imaju najbolji marketing,ali i iz isustva drugim zena i citanju po forumima svi se hvale na pampers.
Ne bi odustajala od Pampersa,a vidjecu jos kako ce se vece pokazati

a mislim da je neces stegnuti ako cvrsce zalijepis trakice...one se isto rastezu, ja svojoj zalijepim koliko ide...ne ostavljam prst izmedju pelene i pupe a ne primjetim da je steze...to za ostavljanje prostora je cini mi se savjetovano u vrijeme otpadanja pupka i zarastanja ranice...mislim da sad nema potrebe i da je nece stezati da zalijepi trakice u skladu s obimom njenog stomacica

Probacu onda malo stegnuti pa cemo vidjeti...Nedesi se cesto da joj prodje,ali smatram da se ne bi trebalo nikako desavati

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

clock-img

20.02.2011, 16:57

clock-img

rose

pencil-img

8709

A velicine,upravu si da su bezveze izmjerenje,jer se i meni desava da dole jedva skopcam,a rukavi predugi.

Njoj je 56 nista ne moze. Po sirini moze,ali ne moze fino da ispruzi nogice,a gotovo da nista nije iznosala,nesto nisam stigla ni obuci.

Sad joj sve oblacim 62,i bodice i gegice. Bodi na knap skopcam,ali je siroko povijam,pa zbog toga. A gegice su pomalo siroke,ali i to ce nam moci jos mozda mjesec dana i bice knap.

ja skoro da i nemam vise gegica sa stopicama (mozda 2 i 2-3 pidzamice i par koji su 62/68)...sada nosimo s obicnim nogavicama a nedavno smo krenuli i s farmerkicama user posted image

clock-img

20.02.2011, 17:10

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Iman, koje bebe, koje, koje? Jesam cula nesto, ali ne znam je li to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

20.02.2011, 17:37

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

Pa eto Pampers su kao najboljer,pa te i kupujemo. Probala sam i obicne,pa isto propustale,pa sad ove premium isto se desava. Pelena ne propusti naprijed ili na guzi,nego samo sa strane.I to na onoj strani na kojoj lezi. Bas joj bude mokro. Danju ne,jer je cesto presvlacim,ali navecer se desi. Presvucem je pred spavanje,a ako je presvlacim tokom noci razbudi se,pa nece dugo da zaspi.

Probala sam i Violetine pelene,ono se to smo dobili kad sma se porodila,meni su lose,nekako me podsjecaju na uloske zenske,samo veci.
Kupujem joj pelene od 3 do 6kg. Rodjena je sa 3700,pa sad cemo na kontrolu,mada je napredna hvala Bogu,ali sumnjam d aje za mjesec dana dobila vise od 6kg.

A nosic sam 2 puta pokusala izvuci slinice onom Chicco pumpicom,nije nista bilo,ili ja je ne znam koristiti. Vise ga nediram i necu.Strah me da nesto ne poremetim. Koliko ja okom vidim,nosic joj je cist.

Kako kazete valjda je to normalno.

I da vas jos pitam,kad ste vi svojim bebaba poceli oblaciti velicinu 62? Adni je vec malo 52 ili 56,u sirinu joj moze,a u duzinu ne,jer ne moze nogice fino da ispruzi.
62 joj je malo veliko,ali ne previse. Malo me to cudi jer,kako pise,62 velicina je od 3-6 mjeseci. A kako sad stvari stoje,do 3 mjeseca njoj ce to biti malo,a dalje da ne govorim.
Rodjena je 53 duga.

kupi joj 3-icu pampers od 4-9 i nece propustati i kod mene ja tako bebica budila se mokra ui bilo je vrijeme za veci broj, mada ja njoj pampersice stavljam samo nocu, a danju koristimo platnene pelenice (moderne :-)
a sto se tice brojeva ja neki dan kupila u Lindexu piđamicu 74 kontam nek joj bude malo i velika, ja dosla kuci operem obucem bebiju, a ona njoj knapuser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

20.02.2011, 17:38

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

Iman83  nasmija ti mene pravo sa malom ljepoticom vec pocela da zijani neka neka :))))))) sto se sjedenja tice drzim djete u krilu ono ne sjedi a i ne lezi kad lezi sam se dize stavim mu jatuke u krevetac pa ga malo odignem jer on je sada 5.5 mjeseci i ne vidim problem ma on se sam dize do pola :))))
Dzenana_nl je bila kod fizijoterapeuta i receno joj je da smije bebu staviti u sjedeci polozaj a da stoji ne .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

20.02.2011, 17:40

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

ja skoro da i nemam vise gegica sa stopicama (mozda 2 i 2-3 pidzamice i par koji su 62/68)...sada nosimo s obicnim nogavicama a nedavno smo krenuli i s farmerkicama user posted image

rose, masAllah male-velike cureuser posted image , a sjecas se kako su te sikirali da je sitna po UZV

clock-img

20.02.2011, 17:43

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: vjestica

evo jedan dobar tekst o razvoju motorike kod bebe (a između ostalog i o tom posjedanju bebe prije nego što sama prosjedi) user posted image
http://www.ringeraja.ba/forum/Motoricki_razvoj_djeteta_u_1%25_godini_zivota/m_87970/tm.htm

ja ne znam ovdje pise da 9 ili deset samo prosjedi ja sa 9 prohodala i mali od mog brata sa 6 mjeseci sjedio ko veliki sam bez koga a sa 11 mjeseci trcao po plazi tako da mislim da nigdje veze

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

20.02.2011, 18:04

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Vidim pricate o brojevima... hehe... Sto se tice odjecice kod Erola cak ima bodija 68 broj user posted image user posted image i jos mu fino mogu... ima dooosta odjece 80 broj... tako da stvarno brojevi su nigdje veze... najbolje je ocjenjivat "odokativno" user posted image user posted image

rimljanko imam isti problem sa pelenama... Erol ima negdje oko 11kg mashallah... koristili smo 4-orku... i sad danju 4 i 4+ ali za navece sve nam je zivo prospustalo, bas ko sto kazes sa strane kad lezi i zato nisu za spavanja... i sad uzela premium care al br.5 i kontam ma reko ima da mu budu bas prevelike al hajd nek stoje, malo paklo uzela, kad sam probala on svaku noc suhuser posted image kako je buco pa mu ne pase manji broj i prodje... od sad koristimo 4+ preko dana a 5 po noci i sve super user posted image nema izgleda mjerila u tim kilogramima na pelenama...

E ovo moje dijete je sou user posted image user posted image poceo da nesto mrmlja i po cijeli dan govori av-av-av-av user posted image user posted image user posted image i ja mu govorim hajde reci ta-ta a on ba-ba-ba-ba user posted image user posted image i cim spomenem tata a on baba po svom user posted image user posted image user posted image bas je smijesan..

iman hvala draga..jesi vidjela mog momcine i zubica user posted image kako ste mi ti i tvoja mrvica?

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

20.02.2011, 18:08

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Almaa

rose, masAllah male-velike cureuser posted image , a sjecas se kako su te sikirali da je sitna po UZV

heh mislim i da se moja dr. malo iznenadila kad sam joj na kontroli rekla s koliko se beba rodila user posted image

clock-img

20.02.2011, 18:26

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

Mamin cvjetic, koji magnet? Ja imam one neke magnete koji su u nakitu, je li to to?

Ne nemislim na te magnete nego imaš kupiti posebno magmete za kojekakve boljke ovaj koi ja imam zove se lutajuće srce i ja sam prezadovoljna sa njim

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

clock-img

20.02.2011, 18:37

clock-img

milkicc

pencil-img

2

Pozdrav svima
moje bebce ima 3,5 mjeseca
sada mi je puno lakse ,prespava nocuser posted image

clock-img

20.02.2011, 19:39

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

Hvala puno svima na cestitkama. Moram priznati da je bilo jako tesko, puno neprespavanih noci, a i onih kada sam kao komirana zaspala kao komirana, ali na kraju se ipak sve isplatilo. Jos samo da bude neke koristi od ovoga, da ako Bog da ubrzo kakav posao bude.
Danas sam Nejlu i mm poslala kod svekrve a ja spremala kucu. Sad su se vratiti i uzivamo user posted image
Ljubim vas sve

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

20.02.2011, 21:05

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

ja sam neki dan pitala za savjet vezano za bebino hroptanje, isli smo kod doce i sve je hvala Bogu uredu, ocito se to bebama cesto desava, ali bolje provjeriti, sad sam bar mirnijauser posted image

clock-img

20.02.2011, 21:42

clock-img

Anoniman

Vidim pisete o velicini i brojevima i tezini, rimljanka moj savjet uzmi vece pelene i stavljaj nocu, a te iskoristi posto si tek kupila za danju. Mi koristimo peticu, znaci one mjere na pelenama nemaju nikakve veze. Mi jedinicu nismo ni nosili a rodjeni sa 3,150, a sa nepunih cetrdeset dana znam da smo presli na trojku. Kod mene je cura prvi mjesec dobila 1,850, tako da rime sve su te mjere individualne, neka djeca dobiju malo, neka vise. meni je Ana sedmi dan kad smo je vodili na kontrolu zbog zutice bila izgubila 250 grama, znaci za 24 dana dobila 2.100, mada ona je i dan danas masala napredna beba. Duga je neki dan je mjerili 84cm, a kupujem joj velicinu 92, jer vecina 84 joj je nekako ko tudja, tako da ni mjere nemaju veze, sve zavisi i od konstitucije djece, ona debela, a duga pa tako da nosimo stvari od 18-24mjeseca, a godina nam.

clock-img

20.02.2011, 21:44

clock-img

Leena

pencil-img

2841

mamin cvjetic, je li to izgleda kao trokutić i moze se zakaciti na majicu?

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

20.02.2011, 21:53

clock-img

Rimljankaa

pencil-img

1878

Hvala za savjete. Kupicemo vece pelene,pa probati. Navecer vece,a danju ove manje. Jer gotovo cijeli paket pelena,tek ih kupili.

A nosic,izgleda da je ipak bilo nesto. Danas je stavila pored sebe,dok je spavala,i lezala na stomaku. Kad je dobro utvrdila san okrenula je,jer se inace buni,kasnije kad se probudila iz nosnice joj izasla slinica.

Nadam se da nema jos toga..nesmijem nekako da diram onom pumpicom za nos,da ne povrijedim

Ja sam najbogat

clock-img

20.02.2011, 21:58

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Vidim da ste se raspisale o velicinama pa rose ja sam Salki koristila 50 i naravno da postoji ali to su vecinom C&A i baby club i neke inozemni brandovi a mojoj Esmi je i 50 bilo veliko
salko je presao na 62 ali ima par stvarcica 56 i 68 koji mu takode mogu sve zavisi od proizvodaca
Rime i meni je pampers naj i svu noc ga ne presvucem a nikad se i na zacrveni jedino ako se ukaka onda ga presvalcim ja sam tako i sa Esmom probala sam sve zivo i nisu mi lose DM pelene kao sto jelena kaze ali meni licno imaju ruzan miris tako da sam i od njih odustala.
Vidim da imate pitanja u vezi sa nadohranom ali ja jos uvijek hvala Bogu samo dojim user posted image i nadam se da ce tako i ostati Salko ima 6500 kg a nema jos puna 3mj (24 februara ce ih napuniti) a duzinu ovdje nikada ne mjere ja i MM smo ga jednom mjerili i zaboravila sam koliko je to.Nije mi bas ni bitno jer n nas dvoje nismo visoki tako da je za ocekivati i za djecu da nisu.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

20.02.2011, 22:33

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Vidim da ste se raspisale o velicinama pa rose ja sam Salki koristila 50 i naravno da postoji ali to su vecinom C&A i baby club i neke inozemni brandovi a mojoj Esmi je i 50 bilo veliko
salko je presao na 62 ali ima par stvarcica 56 i 68 koji mu takode mogu sve zavisi od proizvodaca
Rime i meni je pampers naj i svu noc ga ne presvucem a nikad se i na zacrveni jedino ako se ukaka onda ga presvalcim ja sam tako i sa Esmom probala sam sve zivo i nisu mi lose DM pelene kao sto jelena kaze ali meni licno imaju ruzan miris tako da sam i od njih odustala.
Vidim da imate pitanja u vezi sa nadohranom ali ja jos uvijek hvala Bogu samo dojim user posted image i nadam se da ce tako i ostati Salko ima 6500 kg a nema jos puna 3mj (24 februara ce ih napuniti) a duzinu ovdje nikada ne mjere ja i MM smo ga jednom mjerili i zaboravila sam koliko je to.Nije mi bas ni bitno jer n nas dvoje nismo visoki tako da je za ocekivati i za djecu da nisu.

znam da ima 50 ali jos nigdje ovdje ne vidjeh 52 pa mi cudno bilo

clock-img

20.02.2011, 22:52

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ima i 52. tako sam ja spremala stvari prije poroda i kupila tako tih 52 stvari i rodim bebu dugu 54 cm.user posted image user posted image user posted image pola stvari odmah prebacila kolegici koja je rodila 2 sedmice prije mene bebu minijaturu (2200gr i 48cm) a ja pošaljem mamu po stvati 58-62. i to joj je moglo prva 2 mjeseca i vozdrica....

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

20.02.2011, 23:37

clock-img

Anoniman

Ja sam maloprije Ani kupila prsluk 98 broj i probam joj ga ono bas knap, sutra cu probati da zamijenim za veci, jer jos nam hladno za prsluka, jeste da je deblji i ima kapu, ali planirala sam za proljeca, znaci sve od proizvodjaca do proizvodjaca zavisi.
Ja pampers isto ne volim zbog mirisa, one prelijepo mirisu, ali ja jednostavno ne volim stvari do genitalija koje imaju miris, kako ni sebi uloske, tako ni djetetu pelenu, znam da je to testirano, ali...jednostavno sam takva. DM-ove nemaju nikakvog mirisa pa su me i tim "kupili", mada ja DM sve koristim za kucu, od sredstava za ciscenje, detrženata, dezedoransa, kupkih, mlijeka za tijelo, bas sam zadovoljna njima, minimum 200maraka mjesecno ostavim kod njih plus pelene, ima da im trazim neki extra popust user posted image . Kao sto sam vec neki dan napisala Ani Niveu koristim i to uzimam u DM-u, hranu u DM-u, ma sve, jos dok je bila na Hipp-u bila sam dezurna kod njih user posted image

clock-img

21.02.2011, 00:19

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ima i 52. tako sam ja spremala stvari prije poroda i kupila tako tih 52 stvari i rodim bebu dugu 54 cm.user posted image user posted image user posted image pola stvari odmah prebacila kolegici koja je rodila 2 sedmice prije mene bebu minijaturu (2200gr i 48cm) a ja pošaljem mamu po stvati 58-62. i to joj je moglo prva 2 mjeseca i vozdrica....

heh ja bila optimisticna pa kupovala 56 i nesto 62...ona se rodila 51...a ni taj 58 nisam nikad vidjela...valjda ne kupujem tu marku a vecina pravi 50, 56, 62, 68, 74, 80.....sve po 6 brojeva razlike

< Poruku je uredio rose -- 21.2.2011 0:20:19 >

clock-img

21.02.2011, 01:25

clock-img

idacha

pencil-img

1681

caoooooooooooo...
evo i nas da se prijavimo... zdravi i zivi, hB, sto je najvaznije... i mashallah aktivni, svo troje... :)
mi bili 2 dana u Modrici, kod stare majke.. bas nam je lijepo bilo, kuca puna djece :)
juce se vratili, i moja mamica dosla kod mene malo, pa se druuuuzimo... mada, ja samo sto sam mami rekla ''uh, zlo mi je kakva mi je kuca'', ona fino digla da sve radi, a ja se kobajagi guram da i ja nesto uradim.. hehehhehe.. mama ko mama, nista ne da..

Imi je haos.. hoce milion stvari u sekundi.. ali, sve kontra onoga sto mu ja kazem :) danas me je pravo prepao.. popodne spavao na bracnom krevetu, koji je fakat ogroman, ogradjen sa svim jastucima i jorganima.. ja u kupatilu prala njegovih 100 sipera i cujem ga da nesto mrmlja.. provirim u sobu i samo sam rekla ''o, Boze dragi'' i poletila k njemu.. moj Imran dogurao do dna kreveta tj do coska na dr kraju kreveta, i drzi se samo nogicama i visi naglavacke.. u posljednjoj sek sam ga uhvatila da ne ljosne na glavu.. inace, nece da puze ni dalje.. bar ne kako Bog zapovjeda, nego se samo lijeno gura nogicama unazad..a, danas ko za inat, kako dopuza do drugog kraja kreveta, nije mi nikako jasno.. jasno mi je samo da od sada samo i samo u kreveticu spava..

Tarik me udara li udara, mashallah.. pocetkom marta trebam na kontrolu, i jedva cekam, bas dugo nisam bila.. u subotu mi je bratisni 2. rodjendan, pa se pripremam kao da je bal u pitanju :) ona je moja mezimica :)

mm je bio u Turskoj na seminaru 7 dana.., danas je dosao u sarajevo, tako da nece ni dolaziti kuci do petka.. uh, bas sam ga pozelila... jedva cekam da dodje... jeste da mi nekada dodje da ga ubijem koliko me iznervira, ali ovako bas skontam koliko mi fale njegove mane :) :) :)

Dzenana, sve cestitke i od nas... Bogami si extra..
Jelena, bih hug Anuski i tebi, i nemoj da mi ogovaras drugaricu, sve cu copy paste i prenijeti joj.. :) kako ti, draga, deveras?
aida., uh sto je lijepo ''vidjeti'' te cesce :) bas sam vas pozelila praaavo... ljubni mi druga ppuno puno...
Iman, mila, slusa li nam Mancica dusica?? ljubimo vas
sulty, samedi, bebacha, i vama takodje veeeeliki poljubac
ameeeeeeeeeeeeela, kisssssssssssssssssss....
sta nam je sa lilix, ne javlja se nikako?!?!?!

da ne nabrajam sve redom, stvarno uvijek nekoga izostavim, a ne bih nikako zeljela....
puno vas sve juuubimi

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

clock-img

21.02.2011, 01:33

clock-img

idacha

pencil-img

1681

vidim, pricate i o velicinama stvari... kako sam ja luuuuda zena, to nigdje nema.. kad sam se porpodila, zaista sam dobila hrpu stvari od jetrve.. sve mi je bilo u kesama u ladici, ispod secije.. povremeno sam vadila i gledala sta bi moglo imiju, ko budala vodeci se brojevima.. ako je pisalo 10mj, ja to ostavljala za ''kasnije''.. posljednje to razvrstavanje sam uradila prije neka 3 mj i neki dan opet uzmem... jao, sve ono sto sam ja ostavila, imiju ili je knap ili je omanjalo.. a, takvih divnih stvari ima... hB pa cu imati opet muskica, aBd, pa cu bolje znati...
helem, imiju sada moze sve na cemu pise 12-18mj, mashallah... ima ga i u visinu i u sirinu :)  brojevi su cca 80-86, nista ispod toga...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Zadnji članci

article-img