DD zenice i kiss bebice...
Da se i ja javim dok Adnica spava. Sinoc se budila nekoliko puta,a ja to vise i ne primjecujem kao na pocetku. Prosto sam se pomirila s tim,da se svako malo budi i hoce da jede. Vjerovatno je jos mala,pa se ne najede dovoljno,a i san je prevari pa ostane polugladna.
Sto se tice mlijeka,mi ga za sad hvala Bogu dovoljno imamo.
Ladyblue i Rose jeste li vi u pocetku imale dosta mlijeka,pa ga je sad manje kako vrijeme prolazi? Ili od pocetka je slabo mlijeka? Zar se vremenom ne bi trebalo jos vise povecavati,kako beba vise jede???
Sto se tice sjedenja bebe,ja ne znam je li se vama to desavalo,ali Adna,iako nema jos ni mjesec dana,vec pomalo sama dize glavu,a kad lezi na ledjima i uzmem je za rucice pomalo dize ledja i hoce da se digne.
Znam da je jos mala,naravno da je nestavljam da sjedi,ali ona bi izgleda rado.
Opet da vas pitam,desava li vam se,mama koje imaju curice,da beba bebi protopi i da joj bude mokar bodi i gegice. Adni se ovo cesto desava. Koristimo Pamers premium pelene,one nove bijele,cesto je presvlacim,ali se desi,kako lezi i spava na strani da joj bodi sa strane bude mokar. Negdje prosto iscuri.Mozda ja nezategnem dovoljno pelenu na stomaku,pa joj iscuri kad piski???!!!A zao mi je da joj na stomacicu bas stegnem pelenicu. Sinoc smo je okupali,presvukli,zaspala..Budila se nekoliko puta,a kad se oko 5h probudila bila je sa strane skroz mokra. Ja sma je presvukla,mada nemam obicaj presvlaciti je tokom noci,ali nisam je mogla ostaviti do ujutru tako mokru,bojim se da se ne prehladi.
I sto se tice nosica,i ona hropti na nosic,a nosic je prazan. Pa kad spava imam osjecaj kao da hrce. Sta je vama pomoglo da rijesite ovaj problem?
U srijedu aBd punimo mjesec dana
,pa cemo ici na bocu i pregled...