Joj draga Aida sve je to normalno, ne mogu reci milion puta, ali 100puta mi dodje da poludim, ponekad pomislim da ne pijem ove apaurine za trudnocu da bi vec u ludnici bila
. Nocas se probudila u pola tri i jutros do pola jedanaest nije htjela zaspati, a nece od mene plac i vriska, mm tu za vikend, ja se taman ponadala odmoriti, a ona boze nedaj, samo kmeci, kenka... stomak me boli, ova beba u stomaku vec se buni imam osjecaj da mi je pod zeludcom, zeludac mi u grlu, ja taman mislila prestala povracati, danas opet, svako pet minuta u wc idem, a urin mi uredu, tako da sam se isplakala kao sivonja na kraju kad ova mala zaspala i reko sad cu odmoriti, ona odspavala 20 minuta, probudila se sva vesela, reko evo super, ja da je nahranim poce povracati i dok sam pocistila, dok sam nju istusirala, mm stvarno hoce da pomogne ali ona ne dozvoljava, njemu hoce samo kad je raspolozena i tada nema sanse da ce meni, a danas nije taj dan. Tako da smo posle svih tih suza, ciscenja, deranja uzele pitu nas dvije da pravimo, stavila je u hranilicu, dala komad tijesta, ona sva od brasna, nasmijana, kuca u haosu, ali bar ne vristi, ali cu ja opet vristati kad uzmem cistiti... i tako svasta ja napisah.