Drage zenice samo da vas pozdravim...
Meni je danas pozlilo,onesvjestila sam se. Sad sam evo malo bolje,lezim i pomalo vas citam.
Napisala sam da smo sinoc otisli kod prijatelja,jer vise nisam mogla u kuci,psihicki za poluditi. Nju nahranila i krenula. Medjutim ona je mami vristala,i mama joj napravila hapu. Kad sma dosla malo je dojila i nije htjela vise.
Dali joj sirup protiv grceva i spavala je do 4h,opet malo dojila i nastavila spavati. Jutros se ranije ustali,da odemo do trnog centra i kupimo nesto. Ona nije htjela da jede,spavala je.
Meni mlijeko naglo nadoslo,pocele me grudi nenormalno boljeti,kao nozevima da se sjece...i trpila sma ja to,sve kontam da pokupujemo sto treba,pa da trcim kuci i hranim je.
Samo mi je najednom dosla muka,pocdelo se sve vertiti oko mene,i podjem pasti,muz me uhvati..Dali mi vode,cokoladicu i malo sma dosla sebi.
Nekako smo do kuce dosli,uhvatila me groznica,uzasno mi hladno..Dvije deke i dva jorgana i odskakala sma od kreveta,ka u crtanim filmovima,od zime. Aparat mi nije mogao izmjeriti pritisak,kasnije izmjerim skroz nizak. Temperatura 39.5.
Popila sma apaurin i paracetamol i nekoliko casa slatkog soka.
Onda su mi je nekako stavili da je hrabnim,ona je jela,ali bilo je mlijeka previse,a nemam pumpicu,nisam kupila jer sam mislila da mi netreba.
Ja lezim na strani,a mlijeko smao kaplje,pritisnem ono mlaz. I tako sam malo izmuzla na pelenu,ona je kasnije opet jela,i sa dme grudi pomalo bole,ali nista strasno.
Temperatura mi je spala,ali sma malaksala,sve me kosti bole i glava...
Bas sam se bila prepala,a i ovi moji. Htjeli smo hitnu zvati. Bila sma bijela kao krpa,a usne mi modre skroz.
Valjda se sve sastavilo i nespavanje i umor,a i apetit mi je los. Slabo jedem.
Eto smao da vam javim sta me snadje