IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa
Tusirala sma se vrelom vodom,ali nema toliko mlijeka da bi izlazilo samo ili na stisak.
Nepijem sad sokove,prosto nesmijem da ne nadolazi toliko.
U subotu kad mi je to pozlilo je bas bilo mlijeka i rucno sam ga izbcivala,to je samo curilo.
Sad na pumpicu izadje vrlo malo,ali ona najbolje povuce. Kako Rose kaze "oci ispadaju"...
Ja mlijeko koje izdojim prosipam,nedajem njoj. Jer bolje da jede ovo iz sike nego to
mozda je bolje da ga zaledis...pa sutra kada htjednes izaci bez bebe da ostavis mami ili nekome da je moze nahraniti
Rose,ima mlijeka hvala Bogu tako da nema potrebe. Volim da joj je svjeze. A ne smijem vise ni izlaziti,evo odmah u nesvjest padam.
KUpio mi muz i nekakav med,eliksir zivota,propolis,maticna mlijec i jos neke tvari. Nadam se da ce me malo vratiti u zivot. Jedem dzigericu telecu,junetinu,supice,koljenicu,voca puno,moram se malo oporaviti..
Ali ja mislim da sma se onesvjetila i od jake boli u grudima,da mi je lose doslo.... Sve se sastalo