IZVORNA PORUKA: idacha
hehehhehe, isti su lopovi... ni ja ne dam, a i sa mm sam obavila razgovor o ''popustanju'' i dogovorili smo se da nema ono ja ne dam, on da i obrnuto... imi nije prohodao, ali mislim da ce brzo.. nista se ne cuva.. ja ga vodim za rukice, onako on se meni drzi za prste i jel vidio sta sto ga zanima, pusta ruke i ko mahnit bi ka tome.. zvekne on dobro, ali nista ne reaguje... nemirno i spava, stalno se vrti i okrece, ujutro ustane sa crvenim celom, ali nista on... plus je pravi inadzija.. ako ja kazem za nesto NE, on u inat... a, ako ne reagujem, dira to nesto, pogleda me i okrene se od toga... rerna mu je glavna.. samo otvara, zatvara, plai mi ringle... ja vristim na njega, on samo pogleda i kaze '' mamaaaaaaaaaaaa, didiiiiiiiiiiiiiii''.. ko veli vidi... ma, haos su...
jel erol bolje, jel ozdravio?
aaaaa ne mogu da vjerujem, sve potpuno isto ko Erol, rerna, idiiii idiiii

heeejjj idiiii kad dodje do rerne ili do bilo cega "zanimljivog" a zabranjenog

a ja ga vodim bez problema za jednu ruku i fino drzi ravnotezu, al kad mu pustim i drugu pogleda u mene, nasmije se i sopi na guzu...

i sto kazes kad nesto ne dam on se dere on kaze A! i nastavi sto je kreno, tvrdoglavko jedan,.,E bas sta bi od nakve fine djece

Sta kaze moja mama da ti je dijete koje samo sjedi na krilu i ne mrda, e ne moze

Al opet kakve djece ima, on je zlato, mogu svugdje s njim otic da na miru popijem kafu, bitno je samo da kod tog nekoga ima FLASA

djete je opsjednuto flasama, samo mu je dam i ja sam rahat...
Erol je malo bolji, dvije noci je spavo kod mame i mogu rec danju bolje puno slusa nego mene, jos slini al dobar je... Najgore mi je sto se evo u zadnje vrijeme probudi u 4 i igro bi se ko on, kod mame nista al kod mene orgija pravo...lopuza...