IZVORNA PORUKA: NejraS
ne znam sta mi je bebacu nekakv je uzasno nemiran i gladan bude i ja ga stavim na ciku on pocne plakati nece ni da povuce ima vec 2 dana a do tada je uvijek jeo i bas vukao i ne znam sta mi je imam mlijeka taman sto bi se reklo hocu da izludim ne znam da li da mu dam hapu....
Koliko mu je? Mozda je skok u razvoju,ako je to onda mu ne daju hapicu nego ga malo pronosaj pokusaj ga nekako smiriti i onda mu daj siku. Ako je skok u razvoju to obicno traje par dana i onda prodje a on nastavi sikiti po starom...
Pzdrav drage moje! Kod nas jos nema snijega ali je jako hladno brrrr. Nisam vodila danas N.doktoru jer je sinoc prestala temperatura i evo hvala Bogu da kucnem u drvo danas je nema nikako,a kad sam vidjela kako je hladno i kisu pomislila sam da je bolje da je ne vodim danas po ovoj hladnoci,vakcinu svakako ne moze primiti...
Hvala svima koje su pitale za nas a i onima koje nisu
Mi smo dobili dosta stvari H&M iz Ausrije od prijatelja i stvarno su najbolje,stoj e neko rekao ne znam koliko sam ih puta otkuhala i jos uvijek su ko nove.
Joj moram vam malo kukati nemam kome drugom :) N. mi je uzasno kenjkava i cim se ja odmaknem ona cvili i tako cijeli dan danas a omiljena joj je zanimacija da ode u kuhinju i otvori police i vadi serpe i lupa

ma hajd nek lupa ali mi je juce otvorila ladicu i nekako nezgodno pala i rasjekla usnicu zubicima,ne znam jesam li vam pricala. Joj kako to strasno izgleda ali ne boli je jer jede i pije normalno
Rose,superbeba cestitam rodjendane!
Dzenana,joj kako je meni brzo prosla godina i ja se polako spremam za rodjendan i njen i svoj jer mi je zaista to iskustvo kao da sam se opet rodila! I nekako mi je drazi dan od mog pravog rodjendana
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45