Ma rekla bi ja,ne brini ti..Majka meni s velikom jezicinom rodila,ali necu iz postovanja nekakvog. Jos trpim. I necu za muzevljevu ljubav da se svadjam. Znam ja to se,ali eto ne mogu da se suprostavljam...
A neke stvarcice sto je dobila iz vana,sve gled ai uporedjuje s ovim ovdje i onda ovima trazi manu,a one hvali. Kako su tamo driukeri cvrsti,a kako se ovdje kragne razvuku isl.
Ma ja sma htjela kupiti najskuplja kolica,pa da budu najbolja,najveca da uzme,pa kontam necu,nisma ludda,uzecu sto mi je prakticno neka lupeta koliko hoce...
A A sad ima bruku gardarobe,pa joj je nejasno kako to ona toliko ima..A mi hvala Bogu mozemo da joj priustimo sve,ali znas,to opet nije kao tamo,ma uhhh...
Za bodice se cujemo svakako.Meni se s vana svidjaju jer su dezeni i boje jace,nista drugo.Poseban kvalitet mi i netreba,jer ce ona to dositi 1-2 mjeseca i gotovo. nece nositi 5 godina,pa d ami trebaju extra kvalitetne