cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

24.04.2011, 12:52

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Drage moje forumasice koje slavite Uskrs/Vaskrs sretan vam praznik user posted image user posted image user posted image

Ja sam malo nahladena a djeci stalno stavljam kapi od sljeza ...kao da smo vani spavaliuser posted image

Nama je danas 5 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image
Odoh vesa peglati dok je zatisje u kuci.
rose vidjela sam ti sveki u petak,sva se rastopila kad o Soraji govori user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

24.04.2011, 13:08

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

Sretan rođendan za curice slatke Berinu i Daaniu

Sretan uskrs i vaskrs svima koji slave da vam svima slavlje lijepo pprođe

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

clock-img

24.04.2011, 13:12

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

Našem drugu Salki sretan mali rođendanko i ljubimo ga puno user posted image user posted image

clock-img

24.04.2011, 13:36

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Drage moje forumasice koje slavite Uskrs/Vaskrs sretan vam praznik user posted image user posted image user posted image

Ja sam malo nahladena a djeci stalno stavljam kapi od sljeza ...kao da smo vani spavaliuser posted image

Nama je danas 5 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image
Odoh vesa peglati dok je zatisje u kuci.
rose vidjela sam ti sveki u petak,sva se rastopila kad o Soraji govori user posted image

ma gdje nece...pa ona joj je prva user posted image

salki sretan mali rodjendanko user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

24.04.2011, 14:01

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Daania, Berina, Salko sretni maleni rođendani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2011, 14:01

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Berina i Daania user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

24.04.2011, 14:16

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

Opet kasnimo user posted image user posted image al bolje ikad nego nikaduser posted image
Beriju sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image puno je ljubimo i želimo joj sve najjjjjjjuser posted image user posted image user posted image
Sad uspavljujem Faru i mislim se kome li je roćkas jel Nejli ili Berijuuser posted image user posted image
Eh da, sretan praznik svima koji slaveuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

24.04.2011, 14:33

clock-img

HAHA

pencil-img

685

user posted image za Salku i njegovih 5.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

24.04.2011, 15:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.04.2011, 15:41

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

Dan zene
Sretan Uskrs/ Vaskrs svima koje da slave

Ja malko odmaram mm i I. otisli u setnju i tako dobro dodje :)))) da s ezabavim , ja nikako da upratim ko je ko i sta ko :)))
Sretano svima sto se ima cestitati mali i veliki rodjndani zubici, hodanje , puzanje itd.
NINUSHKA jako si lijepa zene gledala dans slike divna si

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

24.04.2011, 16:03

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Ja opet brzinski da se javim, sinoc sam do 3 ujutro bila na bratovoj svadbi (svekrva odvela esmu oko 10 kuci da spava), a jutros morala raditi nesto za posao i sad cekam da mm uspava Esmu i da i ja malo legnem nakon 3 dana slavljauser posted image

Iman, imam sliku, ali ne same torte nego i esma je na slici, pa saljem a.s.a.p., na sestrinom su mi aparatu te. Dijete je imalo jednu svijecu, a dva rođendana i 4 torte i na sve četiri puhala tu svijecu i sve 4 se pojeleuser posted image , kazem ja mm: Bice ova mala zeznuta, vidis kako je pocelauser posted image . A ono sto ne mozes vidjeti na slici je da je preeeeeukusna torta! Bas sam osusevljena! Imam i ruznijih vijesti, nisam dobila godisnji, i mi tek u petak krecemo u Bihac i garant cemo se mimoici... Jedino kontam ako i vi krecete poslije posla, mozda se usput negdje sretnemo da popijemo kafu? Btw, mislim da to nisu zubi, rano je za te zube bas... Ali ne znam sta bi moglo biti.

Rime, Cickolini, Salkina:P sretni mali rođendani!

Lilix, vama sam poslala poruku, ali evo i ovdje da vam cestitam, cujemo se da se vidimo, meni sutra ujutro jedan posao, a poslije snimanje do na vece, probat cemo utorak ili srijedu. Do kad si na godisnjem?

Sretan Uskrs / Vaskrs svima koji slave!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

24.04.2011, 16:16

clock-img

tukica

pencil-img

187

Pitanjce jedno: kako ste vi svoje bebe naucile na flasicu... Mojoj maloj bebici je 15 dana i dojimo hvala Bogu, medjutim, nekad moram izletiti da zavrsim neku papirologiju i izdojim uvijek mlijeka, ali ona jednostavno nece da hapi iz flasice...Sad mi je to problem, jer s kim god da je ostavim, mogu samo dok spava jer kad se probudi vecinom je gladna, a nece da hapi iz flasice... mozda je jos uvijek premala da bi to radila????

clock-img

24.04.2011, 16:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.04.2011, 18:59

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Djecici dragoj sretni mali rodjendancici user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

clock-img

24.04.2011, 19:11

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

sretni mali rođendani Danii i Salki!user posted image

Cickolini, stiže li nana u Sa?  da je zovem sutra?

mi smo samo hodale ova 2 dana. javim vam se sa izvještajem kasnije. moram kupati N.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

24.04.2011, 20:17

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

IZVORNA PORUKA: ladyblue

sretni mali rođendani Danii i Salki!user posted image

Cickolini, stiže li nana u Sa?  da je zovem sutra?

mi smo samo hodale ova 2 dana. javim vam se sa izvještajem kasnije. moram kupati N.

Stigla je jos jucer :) Napisala sam da ides haha i da stavis slikice :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

24.04.2011, 20:19

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Hej nama treba jedan savjet ... D mi je u zadnja dva dana bas isprepadana. Pokusava da zaspe po danu, ali trza se na svaki zvuk. Cak kad MM kihne pocne da place ono tuzno. Ne znam sta joj je i sta je tako prepalo. 

< Poruku je uredio Cickolini -- 24.4.2011 20:20:10 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

24.04.2011, 20:26

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Ne znam mila je li navikla na buku ili mirnocu, moj M je od samog pocetka u buciuser posted image user posted image jucer mi napolju, a sveki rade spaiz i pocela da drndi busilica a on ni habera, jos se uspavaouser posted image user posted image

clock-img

24.04.2011, 20:40

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Hej nama treba jedan savjet ... D mi je u zadnja dva dana bas isprepadana. Pokusava da zaspe po danu, ali trza se na svaki zvuk. Cak kad MM kihne pocne da place ono tuzno. Ne znam sta joj je i sta je tako prepalo. 

skontala je svijet oko sebe i sve je interesuje. i moja N je spavala kao top ali tako kada je bila kao D počela je da reaguje nasve živo. kihanje joj je najveća trauma a mm kiše da se zgrada trebe a ne ona.user posted image
ne brini, sve je to ok. svašta će ona sada početi da radi što prije nije. moja postaje pravo živa. traži društvo ali sreća ne plače. samo negoduje ako je ostavim samu a nije vrijeme spavanja. kada joj se spava, tu nema problema. uvali prst u usta i ne interesuje je ništa.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

24.04.2011, 21:27

clock-img

Ben*

pencil-img

63

Helo dame :)
Ja se javim rijetko ali redovno vas čitam, vidim vi ste upoznata ekipa, a ja pišem po potrebi user posted image .

Vidim danas ima još malih rođendana, nama je prvi user posted image user posted image user posted image ... A čestitamo i Daaniji i Salki, neka su živi i zdravi roditeljima svojim.

Moj Muhamed sutra aBd ide na prvu vakcinu, malo me strah kako će sve proći ali nadam se dobro aBd. Sad mi recite jel ta tura od vakcine mora biti poslije ili samo kod nekog??? Jeste li vi davali sirupe preventivno ili ste čekale ako se pojavi tura? Da samo hoće sve proći s hajrom...

Ljubimo male bebe...user posted image

24.3.2011.
15.55; 3100, 53...

clock-img

24.04.2011, 21:58

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Od te vakcine nece imati turu ne sekiraj se

02.03.2011. Emina

clock-img

24.04.2011, 21:59

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Muhamedu sretan prvi mali rodjendanko user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

clock-img

24.04.2011, 22:05

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

Od te prve vakcine neće imati temperaturu nemoj da se sekiraš a malenoj bebici sretan mali rođendančić i da ih dočeka još puuuuuunouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2011, 22:17

clock-img

NejraS

pencil-img

254

cure, evo tek udjosmo u kucu, opet citav dan na nogama user posted image user posted image

isli danas u pionirsku dolisnu i slikali se ma ja sva happy i dodjem kuci i stavim slike na komp kad pufffffffffffffffffffffffff ko balon izgledam a sve sam mislila da nisam tolika poslije poroda...bas uzas, odmah me neraspolozenje uhvatilo...ali bas sam ko bure user posted image user posted image

clock-img

24.04.2011, 22:35

clock-img

mamin cvjetić

pencil-img

824

NejraS draga da te utješim i sama sam ti takva pun ormar gardarobe a ja ništa nemam obući ali neka su nama naši pilići zravi i živi a evo ljeeta sad će kilo dole ne sekiraj se i nemoj da budeš razočarana

Zadnji članci

article-img