pa šta bi za kafu ja bih trebala večeras znati pa da ujutro krenem s mm do mame kako se ne bismo kuhale u komercijaliu podne
< Poruku je uredio taurus -- 7.6.2011 23:27:22 >
07.06.2011, 23:37
Aiša
887
taurus, dogovorile smo se- sutra u 12h ispred BBI centra
08.06.2011, 01:22
elmaca
44
zenice drage vi se bas super druzite ovdje..redovno vas citam ali nikako da se ukljucim u razgovore..ali evo sve savjete redovno primjenjujem...saljem vam svima veliki
08.06.2011, 01:25
elmaca
44
i jedno pitanjce...koliko dugo ste bile ili cete biti na porodiljnom..ja nazalost moram poceti raditi a malenoj ce biti 5.5 mjeseci..dusa mi se kida ali sta da radim
08.06.2011, 01:38
rose
8709
IZVORNA PORUKA: elmaca
i jedno pitanjce...koliko dugo ste bile ili cete biti na porodiljnom..ja nazalost moram poceti raditi a malenoj ce biti 5.5 mjeseci..dusa mi se kida ali sta da radim
ja sam pocela raditi kad joj je bilo 3.5 mjeseca
Dobro jutro,nadam se da će biti sunčan dan,više kiša dosadila i strepnja od iste,a nikako da nađam onu najlonsku presvlaku za kolica.Hamza ide kod nane i dede danas,evo pripremamo se za razdvajanje,a oni su na 5 min.od nas ,a Harun i ja ćemo u hodanje.m.i.n.a. ista sam ti s venama,evo jutros u krevetu navukla čarape,budala sam što ih redovno ne nosim,mrsko mi,a stvarno pomažu,spasile su me operacije.lady,ni ja ne oblačim,cijelo proljeće slušam u parku tete kako će mi dijete dobiti prehladu,upalu pluća i slično,samo se zahvalim na brizi i furam po svom.stefania,dobrodošla .canim,sretna godišnjica,meni je skoro 3 puta toliko,pa mi isto kao da je juče bilo.cickolini,biće dobro,opusti se nisi u disko otišla a ostavila je,već što moraš.
08.06.2011, 07:52
Sulty
775
Jutro svima, moja Vega jos spava, za nevjerovat. A budila se 300 puta sinoc. Ja tacnco vise ne znam sta da radim. U tim budjenjima, redovno jednom od nas razbije san. Moj muz jadni se probudio u 2 i vise nije ni zaspo. Maloprije krenuo na posao, tacno mi ga zao bilo, oci mu ispale od nespavanja. Kad ja ne spavam, malo jelakse, zaspem s njom makar malo po danu, a on jadan ne moze. Rekla sam mu nek veceras spava u dnevnom boravku. Ja uopste ne mogu da skontam zasto Vegic ovo radi, ne znam da li joj nesto smeta, nemam pojma kako da to popravim. A voljela bih i radi nje, jer nije ni njoj lako da se budi svakih pola sata, sat. Ona obicno vrisne i hoce da se ustane. ja je samo spustim u krevetic i dam joj ruku i ona nastavi spavati. I tako opet za pola sata, sat. Ja ne znam bas hocemo li mi danas doci u 12. Prevruce mi je za grada da idemo, a mozda ce i ona spavati tad. zao mi da vas ne upoznam, ali mislim da ce biti pakao u gradu u ta doba. Cickolini, meni je malo 100 eura previse, a Baska voda ti je super. Ima puno za setat. Odlicno za bebu. I ja gledam Basku vodu, ali eto mrvicu jeftinije. evo je probudila se. javimo vam jos hocemo li doci danas ili ne
08.06.2011, 07:53
vila_7
5398
stefania i elmaca ja sam pocela raditi kad je bebi bilo 6 mjeseci i vidjet ces strasnije zvuci nego sto jest kad se krene i udjes u kolotecinu!
canim..sretna godisnjica sa malim kasnjenjem
HAHA ...sretno to "razdvajanje" Meni se ne svidjaju te presvlake imam osjecaj da se beba sva potpari u tom!
sunce...bas mi je drago da je vakcina dobro prosla...aBd i nasa ce sutra proci dobro!
ostale
08.06.2011, 07:56
vila_7
5398
Sulty...mozda samo nesto sanja...i moja se par puta noci budi,nekad zbog dojenja a nekad samo onako...nesto joj dodje pa je ili stavim kod sebe ili joj je ispala cucla pa hoce je nazad (mad anajcesce samo hoce kod mene se ugnijezditi). A npr.jutros ustala ko velika u pola 5 i nema sanse da zaspe i sjedila na krevetu i brljezgala dok sam ja jos pola sata malo odspavala-a svakako ustajemo u 5 i 20
08.06.2011, 08:37
taurus
3578
jutro
mi smo došle kod mame, tako da se vidimo na kafi danas
e hajmo spisak ko dolazi: ladyblue rimljanka aiša taurus
idemo dalje s prijavama
vještica
08.06.2011, 08:38
Aiša
887
Sulty, je tako vrištao po noći prije nego što su mu donje dvojke izašle, mi tada nismo znali šta je, ali nije jednstavno.
08.06.2011, 08:39
Aiša
887
Da dodam na spisak, i Radoznalica će doći vjerovatno
08.06.2011, 08:41
HAHA
685
IZVORNA PORUKA: taurus
jutro
mi smo došle kod mame, tako da se vidimo na kafi danas
e hajmo spisak ko dolazi: ladyblue rimljanka aiša taurus HAHA idemo dalje s prijavama
vještica
08.06.2011, 08:44
HAHA
685
helena,ma ne bih ni ja s tim šetala po kiši,nego kad me uhvati negdje da ga pokrijem dok ne dođem do skrovišta ili taksija,svako malo iz sunčanog dana pređe u pljusak,neki dan sunce grije i kiša tutnji,poslije izašla i bojala se da opet ne padne.
08.06.2011, 08:53
taurus
3578
HAHA je li i ti dolaziš na kafu
08.06.2011, 08:56
emi7908
1384
evo padobranca među bebicama želim samo da vas pozdravim i poželim vam ugodan i lijep dan... ne mogu čitati sve nadam se samo da nema bubanih bebica i da ste mi svi dobro i zdravo HAHA kako je mali smješko?
08.06.2011, 09:02
vjestica
4335
dolazimo i mi na kafu haha te presvlake za kolica za kišu imaš kupiti u dm za 5 km
08.06.2011, 09:03
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: vjestica
dolazimo i mi na kafu haha te presvlake za kolica za kišu imaš kupiti u dm za 5 km
pošto ćemo sjediti u bašti ja mogu i pušiti
08.06.2011, 09:06
Cickolini
1172
Juuutro evo i mi smo ustali ... vidim danas se spremate za kaficu, zavidim vam. Rado bih bila s vama, ali organizovat cedmo jednu obavezno kad dodjem.
Sulty to je apartman za 5 osoba. Mi smo uzeli veci posto ce nam doci malo i nane. Apartmani za dvije osobe su cca 70 eur (oni blizu mora). Beba se ne racuna. A imate li prostora da Vegic prebacis u posebnu sobu. Meni je pedijatrica to savjetovala jer kao i bolje je da se beba ranije navikne na svoju sobu, a obicno kao i bolje spavaju jer imaju vlastiti mir. Ja D ovih dana definitivno prebacujem.
08.06.2011, 09:25
HAHA
685
taurus dolazim,veliki mi dječak otišao nani i dedi uljepšati dan,tako da danas svakako uveliko zaobilazim igrališta,emi7908 dobar je smješko,hvala što pitaš,vještice nema ih u DM,valjda ne nabavljaju do jeseni.
08.06.2011, 09:27
rose
8709
IZVORNA PORUKA: HAHA
Dobro jutro,nadam se da će biti sunčan dan,više kiša dosadila i strepnja od iste,a nikako da nađam onu najlonsku presvlaku za kolica.Hamza ide kod nane i dede danas,evo pripremamo se za razdvajanje,a oni su na 5 min.od nas ,a Harun i ja ćemo u hodanje.m.i.n.a. ista sam ti s venama,evo jutros u krevetu navukla čarape,budala sam što ih redovno ne nosim,mrsko mi,a stvarno pomažu,spasile su me operacije.lady,ni ja ne oblačim,cijelo proljeće slušam u parku tete kako će mi dijete dobiti prehladu,upalu pluća i slično,samo se zahvalim na brizi i furam po svom.stefania,dobrodošla .canim,sretna godišnjica,meni je skoro 3 puta toliko,pa mi isto kao da je juče bilo.cickolini,biće dobro,opusti se nisi u disko otišla a ostavila je,već što moraš.
bilo je u cicibanu na carsiji a nekad dodje i u DM
od juce mi je ukocen vrat...sinoc jedva glavu pomjerala...da ne pominjem da mi je okrertanje u krevetu i ustajanje bilo jako neugodno...sreca u nesreci je da moja prca ne zeli da doji ima vec skoro i mjesec dana pa sam mogla popiti voltaren...jos uvijek boli ali je bolje nego jutros
< Poruku je uredio rose -- 8.6.2011 9:32:37 >