IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: vjestica
naravgno da nismo svi isti
pa i ja, koja ne vjerujem u propuh i sl, slaba tačka mi je glava i vrat
ja i ljeti ako ne osušim dobro kosu, dobijem glavobolju
i obavezno samo uveče perem kosu
evo večeras sam je oprala i umotala u peškir, međutim zabavila se oko male i aksno je počela sušiti i već osjetim malo ko da će me zaboliti glava
ali opet napominjem mani je glava i vrat slaba tačka (imala sam udes) i to je kao pokvaren zub koji reaguje na sladoled ,a da ga nije isti pokvario
Ista sam ti....dok sam zivjela s roditeljima mama mi nikad nije dala da idem van ako operem kosu
Al zato borbe vodim s mm koji ne vjeruje u propuh pa hoce da 'ocelici' Iman, al posto vidim da joj ne smeta, ja vise i popustila.
Znate onu izreku: U Bosni i propuh ubija
Vjerovatno je i kod mene ista stvar.Jer od malena nisam navikla da operem kosu i izadjem vani. I sad je tako kako je. Evo upravo se spremam na pranje kose.
I uvijek tako,kako Rose kaze,operem,osusim i krevet.
Veceras kad sam A okupala,prvi put joj nisam stavila kapicu nakon kupanja. Doduse ona se u zimu rodila i kapicu sma joj morala stavljati,ali isto samo ako bi isla vani i nakon kupanja,inace ne.A sad vise necu ni to.
Predvece je bila napolju,bez kapice i trakice na glavi