IZVORNA PORUKA: lejla80
BBubice naš osip po licu je baš buknuo ovih dana. Pokušala sam ti jučer to slikati al kako god uslikam ne vidi se baš najbolje na slici. Čak nas je jedna baba danas na cesti zaustavila i pita što se to mali zacrvenio...valjda konta da mu nije vruće il šta jer iz daljine izgleda baš ono ko da se dobro zarumenio...joj vala te babe lete na mene ko muhe na govno.Jedan dan ću ih početi marškati
Kako vaše crvenilo??
kod nas isto ovih zadnjih dana..nekad je ujutro bilo sassvim malo sad isto.jutros je strasno izgledalo, jos je slucajno zakacio malo bradicu i raskrvario, zamalo se nisam rasplakala
mama mi dade neki sarajevski melem, ima ga jos malo pa sam tim mazala danas u kombinaciji sa mustelom..pa jekoderm opet...ma danas sam mazala cim sam stigla tako sam ocajna bila
sutra cu otici do apoteke da vidim imaju li mi oni sta preporuciti..al mustele i sl kreme vise ne kupujem..da bar pomogne, ovako je samo bacanje novca i nerviranje jer ne pomaze ( u nasem slucaju je tako)
nadam se da ce biti bolje nasi bebacima
Admiraaa, mi nismo imali sad neki jaki osip po guzi, ali je znala biti crvena i to uvijek poslije puno vjetrova. imam jos par krema sa cinkom ali HIPP je nama bio najbolji za guzu i za prevoje na vratu koji su cesto znali biti crveni.
drugarica mi rece da joj je kcerkica uvijek imala tako crvenu guzu pred dobivanje zubica!
nadam se da ces uskoro i ti rijesiti problem crvene guze :)
sretno!