cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

10.08.2011, 14:56

clock-img

taurus

pencil-img

3578

IZVORNA PORUKA: Leena

Helena, zabrinu ti mene... Ma nekako kontam da je od tableta, jer je tada pocelo... Pih... Kako cu sada znati sta je...

leena koje tablete piješ
nisam upratilauser posted image

clock-img

10.08.2011, 15:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.08.2011, 15:32

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Jelena, čekaj jel to sutra dan D? Joj sve sam pozaboravljala!
SRETNO! Tebi bezbeli suđena ova tema user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

10.08.2011, 15:38

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: Iman83

Jele, sretno sutra mila!
Mislićemo na tebe...da sve prođe kako treba i da nam se rodi mali drugar Luka, živ i zdrav mami, tati i seki svojoj!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ću samo da potpišem ovaj tvoj post :)))
Jelena - sretno moja ti i puno pusa od mene i mog malca i da sve aBd prođe kako treba!
taurus - neće više :( pokušala sam mu dati, al neće ni slatke ni slane hapice više od 2 kašike (kad se sabere sve što u usta stavi)...redovno bacim skoro sve što napravim ili bacim pola kupovne hapice (ako ne i više)...čudi me za njega, obzirom da taj otvara ustana D3 kapi i s merakom ih posrče hehe..ja sam kontala da će sažvakati sve živo, ali jok..valjda se navikano na (.) i mlijeko :)) a za stolicu, nadam se da će krenuti ovih dana, sve nešto kontam da nije neka alergijska reakcija na neku krutu hranu user posted image , al onda skontam da ipak jbg nema od čega, premale se količine da bi mu zatvorile guzu :))
lady - gdje ćemo kafenisati? Negdje vani ili unutra? Meni ne smeta vani ni po ovom vremenu vala, samo da ne pada kiša...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

10.08.2011, 15:42

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: palachinken

Gledam maloprije kalendar, nama vrijeme za onu prvu vakcinu sto ide mjesec poslije pada 20. u subotu. E jel mi bolje otici u petak dan prije ili u ponedeljak, 2 dana poslije ili mi je to svejedno a ja se bezze opterećujem user posted image

poslije...vratiće te ako je prošlo manje od mjesec...

neće je vratiti. Nađa je rođena 31. a na vakcinu je išla 30. sljedećeg mjeseca. ali to je u suštini nebitno. dan-dva gore-dole.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

10.08.2011, 15:46

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

lady - gdje ćemo kafenisati? Negdje vani ili unutra? Meni ne smeta vani ni po ovom vremenu vala, samo da ne pada kiša...

šta misliš da promijenimo? mogle smo ispred Importane-a? ne znam gdje sanuješ, odgovara li ti?

clock-img

10.08.2011, 15:49

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: palachinken

Gledam maloprije kalendar, nama vrijeme za onu prvu vakcinu sto ide mjesec poslije pada 20. u subotu. E jel mi bolje otici u petak dan prije ili u ponedeljak, 2 dana poslije ili mi je to svejedno a ja se bezze opterećujem user posted image

poslije...vratiće te ako je prošlo manje od mjesec...

neće je vratiti. Nađa je rođena 31. a na vakcinu je išla 30. sljedećeg mjeseca. ali to je u suštini nebitno. dan-dva gore-dole.

U DZ Omer Maslić su vraćali...sabirali i gledali je li prošlo 30 dana od primitka prve boce u bolnici...meni je patronažna isto naglasila da na 30 dana dodam 3-4 dana, pa da tek onda odem po drugu turu...a i za sve ostale boce, meni je dr. naglasla da mora proći min 30 dana...a bolje je da sačeka 2 dana, nego da ode ranije, pa da je vrate..ovako je sigurna da će je primiti...

< Poruku je uredio Super Beba -- 10.8.2011 15:50:21 >

clock-img

10.08.2011, 15:51

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

šta misliš da promijenimo? mogle smo ispred Importane-a? ne znam gdje sanuješ, odgovara li ti?

Može, ja sam na Kovačićima, tako da mi paše..mada poznajući sebe, garant ću doći bibijem, pa mi je svejedno gdje god :)) Onda, Importane 11:30 :)

clock-img

10.08.2011, 15:58

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

odoh ja da se vidim sa Jelenom dok je još trudnauser posted image

clock-img

10.08.2011, 15:59

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

odoh ja da se vidim sa Jelenom dok je još trudnauser posted image

pozdravi je :)))

clock-img

10.08.2011, 16:01

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Imate i od nas pozdrave nama Esma dolazi aBd vecerasuser posted image
Salku muce zubi pa imamo problema kad ga kuci uspavljujemo za cjelovecernje spavanje bas bude nervozan a ni na tragu mu bjelila user posted image
Evo sad sam ga spustila u krevetic zaspe ispred racunara uspava ga valjda ovo sarenilo
Ja pocinjem raditi 1 -og kao i nasa Iman pa imam malo brigu jos cu morati i vozariti u Zenicu ali sreca pa ce mi biti sefica bivsa radna kolegica a i malo mi je bolje radno mjesto user posted image
Danas sam opet u vrtic isla za Esmu da opet krene od 1-og a Salku ce moja mama cuvati,posto on doji malo ce biti problematicno ali ovako je trebalo biti u maju pa sreca user posted image da su se stvari bile iskomplikovale pa za septembar me pomjerise,sad se rahat mogu i za more spremiti.Jeste da mi je sve malo neobicno jer je Ramazan a ja ne postim ali stvarno ne mogu osjecam se slabo i malaksalo kad ne pojedem valjda me dojenje iscrpljuje.

Pricale ste o muzevima i obavezama oko djece moj je MM sam od sebe (sto je mene zaista pozitivno iznenadilo) poceo kupati Esmu i presvlaciti tako kad se Salko rodio ako sam ja oko jednog djeteta on je sa drugim.

helena na mom se kraju prave hurmasice i stavi se marka u jednu od njih pa ko je nade kupi nesto djetetu,dok u Visokom gdje imamo oboje dosta familije prave maslenicu i onda zovnu blizu rodbinu.tako da ti je to od kraja do kraja hajde sta god napravite nek ona napravi milione koraka svojim nogicamauser posted image

< Poruku je uredio esmina i bebina mam -- 10.8.2011 16:03:46 >

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

10.08.2011, 16:44

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

esmina - mogu misliti tvoje sreće :)))) haj hB pa je Esmi bilo fino na moru i da je uživala...nadoknadit' ćete vi ovo "izgubljeno" vrijeme user posted image
A moj MM isto tako devera oko malog (naravno, ne k'o ja, jer sam ja ipak preko dana s njim)...al kad sam ja bila u haotičnom stanju nakon poroda, MM ga je kupao, brinuo se oko pupka, presvlačio ga, jedino ga nije hranio, jer je to moja obaveza i odgovornost user posted image ...a i dan danas ga presvlači i kupa, s tim da ja uvijek moram da pripremim šta će mali da obuče...valjda njemu mrsko smišljati kombinacije heheh..al uvijek bude - "Mama, de nam nađi šta ćemo obući!" user posted image

clock-img

10.08.2011, 18:27

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Taurus, ne pijem vise, pila neke antibiotike, pa sumamed... Jajnik mi bio uzasno uapljen. A otkako ih popih boli me stopmak svaki danuser posted image

Kako ova moja Iman unosi zabunu, sutra je 11., nije 12., Jelena sutra ode u bolnicu, a prekosutra je dan D

Lady, u Starom Gradu ne daju vakcinu ranije, cak ti odmah patronazna kaze da odes za mjesec+2/3 dana... Valjda sve zavisi od doma zdravlja

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

10.08.2011, 18:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

10.08.2011, 19:04

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Jelena da nam sto prije dodes sa mrvicom user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

10.08.2011, 19:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

10.08.2011, 19:10

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Njega ce nana(moja mama) cuvati user posted image  dok ne stasa za vrtica user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

10.08.2011, 20:19

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

user posted image user posted image svim mamicama i bebicama
Mi smo danas malo prehladjeni, pa smo bas nervozni i samo kenjkamo user posted image user posted image a sutra ujutro bi trebali na vakcinu, pa cemo vidjeti sta ce nam pedijatar reci; nadam se da ce da nas prodje do sutra user posted image user posted image
Evo babi mu je upalio Pocoya paga sad zasad kao gleda, a vidjet cemo koliko ce to da potraje user posted image

Sad jedno pitanjce: Kad mjerim temperaturu ispod pazuha jel dodajem 0.5 stepenauser posted image user posted image Ja sam totalno zaboravila kad se dodaje,a kad oduzima user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

10.08.2011, 20:34

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ispod pazuha ne dodaješ ništa

clock-img

10.08.2011, 20:40

clock-img

dubravka01

pencil-img

784

Oooooo drage naše i dragi naši, stari, novi, koji nas se sjećaju i oni koji nas prvi put "vide" puno vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šaljemo i nadamo se da ste svi dobri,zdravi i veseli.

Mjesec dana odmora (internet free) proleti za čas.
Puno smo vas se zaželjeli, potrudit ću se da ukapiram što više šta se sve dešava/lo,
ako ima koja ženica dobre volje pa da neki brzinski izvjestaj da zahvaljujemo unaprijed...

Ljubimo našu drugaricu Iman najjjjjjviše, a Jeleni puno srece i da sve prođe u najboljem redu i ljubimo i tebe i bebača.

Do sljedećeg puta, pa-pa user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

clock-img

10.08.2011, 21:30

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

dobro nam dosla dubravka,davno sam tiposlala poruku na pp i trazila tvoj fb ati nista
pa neznam sta je u pitanju

clock-img

10.08.2011, 21:34

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

samo da virnem i da Jeleni nasoj pozelim srecu i da se ne sekira , nego samo da misli kako ce uskoro svoju drugu dusicu drzati u zagrljaju!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

10.08.2011, 21:36

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Leena

Helena, zabrinu ti mene... Ma nekako kontam da je od tableta, jer je tada pocelo... Pih... Kako cu sada znati sta je...

ma ako je pocelo kad si tablete pocela piti to je onda od njih-teske za zeludac! ne brini, probaj piti BIOAKTIV da ti smiri zeludac i kamilicu! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

10.08.2011, 21:39

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

šetala sam sa N 2 sata poslije podne. noge mi otpadoše!

Jelo, sretno!

clock-img

10.08.2011, 21:44

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Uh zene sto se ja prejedoh, jedva disem..gladne ociuser posted image

Jelena puno srece ti zelim i da nam se sto prije javis...Cuvamo ti fige i mislimo na tebe.

Super Bebo probaj mu dati malo sljive tako sam i ja Ahmedu davala i redovno prokaki kako treba vrlo brzo. Kupovala sam onu od hippa i prepolovim je na dva dijela pa mu je dajem dva dana. Inace sam skontala da ove hippove kasice traju duze od fruteka. Na bocici pise tri dana al ja je potrosim za dva..A se pravo svidjela pa pokusaj..

2011.
2016.

Zadnji članci

article-img