cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

10.08.2011, 10:28

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: taurus

rose ja sam tako R udarila od luster
podigla ga i uopšte nisma skontala da je iznad luster
a jednom sam ga udarila od štok od vrata, kako sam ga nosila i ulazila u sobu
baš sam bila neodgovorna mama, mlada i neiskusnauser posted image
hvala Bogu pa je sve bilo ok

ma koliko god da pazis nezgode se dese, nazalost...ja stalno mm upozoravam da pazi na luster, on je dosta visok a u par navrata vidim da za sekundu masi kad je podize...juce htjedoh upozoriti dedu i odustanem...i eto desi se a on jos i nizi od mene

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

10.08.2011, 10:30

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

lady sretno danas,a kad idete?user posted image

hvalauser posted image
idemo oko pola 12. pauza im je od 11h pa da smo prvi poslije pauze, da ne čekamo.

rose, nemoj ići u ponedjeljak na vakcinu. tada su im velike gužve. pošto si na godišnjem otiđi u utorak ili srijedu.

pauza? ja se ne sjecam da imaju pauzu...hajd uzet cu to u obzir mada smo uvijek isli ponedjeljkom...guzva ali nije to bas tako strasno user posted image

clock-img

10.08.2011, 10:37

clock-img

bint

pencil-img

448

helena ima li sad stauser posted image user posted image
konekcija sorry

clock-img

10.08.2011, 11:31

clock-img

Aiša

pencil-img

887

Niste nešto aktvine jutros user posted image

Iman, nadam se da se nećeš umoriti na poslu, a čovjeku treba malo i drugih aktvinosti pored djeteta, barem je meni tako trebalo nakon godinu dana.

clock-img

10.08.2011, 11:47

clock-img

Anoniman

Mersiha bas me nasmija user posted image , sinoc sam torbu spakovala,konacnouser posted image , a sad odoh peglati i raspremati da bas ne ostavim kucu kao da je atomska pala user posted image .

Ja maloprije zvala Omer Maslic za vakcinu i kazu ovu sedmicu ne vakcinisu, a i nemaju dosta vakcina na stanju, npr ovu nasu sto trebamo primiti. Ana bi mi trebala 15. primiti pa ja da to sve ispitam dok ne legnem u bolnicu da je mm samo odvede, ali nista od te ljubavi izgleda da ce vakcina cekati opet mene user posted image

clock-img

10.08.2011, 11:56

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Helena, moguce i to mjesecarenje, ne znamuser posted image

Ne, ozbiljno, boli me stomak nesto strasno, i tako vec skoro mjesec dana, nekad gore, nekad manje... Pila sam neke grozne antibiotike, pa nakon njih jos i sumamed, i bas mi je zeznulo stomak... Jos sam pila i probiotik, ali nista ne pomazeuser posted image

Esmica izasla malo sa tajom, a ja ostala kuci, nemam nesto snage ni da hodam...

Cickolini, mi se bas mimoisle, ja se u nedjelju vracam u Sa, a ti odeuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

10.08.2011, 12:18

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Helou i od mene..e bas se ismijah na sabahu a posebno Lady za drugo dijete i Taurus za udaranje o luster i stok...hehhehe. Helena ma cestitam na dobitku, vala te je krenulo u zadnje vrijeme..Odoh sad nahranit dijete pa se opet vracam user posted image

2011.
2016.

clock-img

10.08.2011, 12:36

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

bili smo na vakcini. sve ok. cura je skontala da prima vakcinu ali nije ni glasa pustila. hrabra na mamuuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

10.08.2011, 12:38

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

jel' ko spominje kafu sutra :)))
Iman - što bezbolniji povratak na posao ti želim!
Mali je jučer i danas baš nervozan - izgleda da su krenule gornje jedinice..danas čak odbija da doji :(
i pitanje - znam da sa uvođenjem krute hrane se mijenja i stolica i znam da kod dojene djece ne mora biti stolice danima...međutim, moj mali je fakat učestao sa tim stolicama..ali od kad sam mu počela davati krutu hranu (ali da se razumijemo, to su max 2 čajne kašice dnevno), nema stolice! Ne bude je po 2 dana, onda bude nešto malo..i non-stop prducka...jel i to OK ili treba da se zabrinem?

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

10.08.2011, 12:40

clock-img

rose

pencil-img

8709

bili smo na vakcini. sve ok. cura je skontala da prima vakcinu ali nije ni glasa pustila. hrabra na mamuuser posted image

bravo N user posted image user posted image  a ova moja ce dici DZ na noge od vaganja...ko da gledam user posted image

clock-img

10.08.2011, 12:41

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Super Beba

jel'' ko spominje kafu sutra :)))
Iman - što bezbolniji povratak na posao ti želim!
Mali je jučer i danas baš nervozan - izgleda da su krenule gornje jedinice..danas čak odbija da doji :(
i pitanje - znam da sa uvođenjem krute hrane se mijenja i stolica i znam da kod dojene djece ne mora biti stolice danima...međutim, moj mali je fakat učestao sa tim stolicama..ali od kad sam mu počela davati krutu hranu (ali da se razumijemo, to su max 2 čajne kašice dnevno), nema stolice! Ne bude je po 2 dana, onda bude nešto malo..i non-stop prducka...jel i to OK ili treba da se zabrinem?

cuj 2 cajne kasicice...a da mu pojacas malo?

< Poruku je uredio rose -- 10.8.2011 12:42:10 >

clock-img

10.08.2011, 12:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.08.2011, 12:52

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: rose

bravo N user posted image user posted image  a ova moja ce dici DZ na noge od vaganja...ko da gledam user posted image

e da, i ima 10,5 kg

clock-img

10.08.2011, 12:54

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Super bebo, mogle bu sutra na kafu. da zovemo i cickolini. šta kažeš oko 11:30h?
bujrum i ostale

clock-img

10.08.2011, 13:02

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Super bebo, mogle bu sutra na kafu. da zovemo i cickolini. šta kažeš oko 11:30h?
bujrum i ostale

dogovoreno! :) i super za bocu, ako ništa drugo, ne moraš više misliti na tu obavezu :)
rose - ma probala ja, al neće previše, pa ga ja i ne tjeram..čisto da malo proba ukuse...jedino što baš voli je mrkva :)
helena - čestitke na petici hehe...znaš sta kažu - zrno po zrno pogača, petica po petica i jackpot :P

clock-img

10.08.2011, 14:27

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Gledam maloprije kalendar, nama vrijeme za onu prvu vakcinu sto ide mjesec poslije pada 20. u subotu. E jel mi bolje otici u petak dan prije ili u ponedeljak, 2 dana poslije ili mi je to svejedno a ja se bezze opterećujem user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

10.08.2011, 14:29

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: palachinken

Gledam maloprije kalendar, nama vrijeme za onu prvu vakcinu sto ide mjesec poslije pada 20. u subotu. E jel mi bolje otici u petak dan prije ili u ponedeljak, 2 dana poslije ili mi je to svejedno a ja se bezze opterećujem user posted image

poslije...vratiće te ako je prošlo manje od mjesec...

clock-img

10.08.2011, 14:33

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Čuj. Eh super, onda u ponedeljak. Mučas gracias čikita.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

10.08.2011, 14:33

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Iman83

A ona o nikad, valjda osjeti da mi je teško, ja došla s posla, a ona na mene odmah, pa se mazi, pa hoće da doji, ma sva nekakva nježna i mazna. Čak me ni jednom nije odalamilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dusa draga,a eto vidis sve bolje ispade nego sto si i zamislila, da meni tako hoce aBd za subote da ne radim-trebala bih u 9-om mjesecu i subote poceti raditi user posted image

super beba...ma sve je to OK,ne brini,ustabilit ce se to s vremenom!

lady...ma vi ste hrabrice....sta bi...i ja i MM i smizlica nasa smo kukavice! hihihihhi

rose ma moja digne sve na noge cim udje u ambulantu pa je preko reda prime i svaki put pitaju-jeste vi sigurni da je dijete posve zdravo!? user posted image

Lejla...ma jest,kazem i ja sad cu ja aBd jackpot dobiti pa kakav kucerak zbaviti! Bit cete aBd onda i na rostilj pozvane! user posted image

Leena pa jesi sigurna da je od tableta-jel zeludac? Da se nisi strunila?

Joj Jelena...mogu misliti uzbudjenja ali i zalosti jer svoju Anusku ostavljas na par dana-al bit ces ti zaokupljena bebcetom pa ce ti lakse biti!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

10.08.2011, 14:34

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: palachinken

Čuj. Eh super, onda u ponedeljak. Mučas gracias čikita.

da...moras paziti ,nije vazno ako kasni ali je vazno da ne primi prije isteka mjeseca! To su meni naglasili!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

10.08.2011, 14:36

clock-img

Anoniman

Pa vi sutra sa kafe pravac na Jezero da vam mahnem user posted image

clock-img

10.08.2011, 14:37

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: Iman83

Palachinken, mi smo imali uživo prenos kad si ti otišla roditi, ja mm stjerala s neta, da dođem vidjeti šta se dešava....ma bilo bolje nego i jedna utakmica.user posted image

hahaha nisam to upratila user posted image user posted image Ma moj porod je inače bio sav, nako, javan. Eto samo jos nisu snimali mene dok tiskam, sve ostalo ima dokumentovano user posted image user posted image ali neka, super su to uspomene

clock-img

10.08.2011, 14:46

clock-img

Leena

pencil-img

2841

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jelena, legenda si! Priblizilo se, sad haman sate mozemo brojatiuser posted image user posted image user posted image

Iman, moci cu, jastauser posted image Onda između 9 i 9:15, javnem se da preciziramo i vrijeme i mjesto. Jesam ti rekla da ce te Iman pozeljeti kad i ti budes radilauser posted image

Helena, zabrinu ti mene... Ma nekako kontam da je od tableta, jer je tada pocelo... Pih... Kako cu sada znati sta je...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

10.08.2011, 14:50

clock-img

taurus

pencil-img

3578

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
blago vama vi se riješile

clock-img

10.08.2011, 14:55

clock-img

taurus

pencil-img

3578

jelena ti sutra ideš u bolnicu, ako sam dobro skontala
sretno draga i da nam se što prije javiš sa lijepim vijestima
user posted image user posted image user posted image

super beba
ne brini ništa, sve je to ok sa stolicom
možeš mu slobodno dati malo veću količinu
dvije kašikice su malo
ja kad sam počela E uvoditi kašice odmah sam joj davala po pola one male teglice, a već sada pojede onu veliku od 190 g
znam da ti dojiš ali on je ipak veliki dječakuser posted image

iman kako bi na poslu

Zadnji članci

article-img