cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

10.08.2011, 08:42

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

taurus nadam se da si jos tuuser posted image
Alen mi treba pit  10 ml feruma i pikovita,2 puta dnevvno,jos iz bolnice ima traumu od pijenja sirupa i nema sanse da ti popije.dali ja to njemu smijem stavit u malo soka pa da popije

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

10.08.2011, 08:42

clock-img

taurus

pencil-img

3578

IZVORNA PORUKA: palachinken

Helena, mescini, kod nas se nekakve hurmasice prave pa se u jednu ubaci kovanica, kao, ko je nadje, kupi nesto djetetu. Samo sto cu ja u svaku ubacit po paru, nema da fali. Nece mene vise dijaspora zeznut user posted image

Dobro jutro zene, mame, bebe! Jucer smo imali onaj prijenos uzivo kad nam je malena27 otisla na porod, materem sam ko luda klikala po RR i cekala da mi ko sta javi na mobitel. Čudo jedno kako se ovdje zene povezu, a urijetko koga znam uzivo user posted image

ovo je stvarno tačno, mada sam ja jedan broj žena i upoznala, opet sve forumašice RR-a doživljavam kao jednu veliku porodicu čiji sam članuser posted image

clock-img

10.08.2011, 08:45

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Dobro jutro i ode nas.To izgleda zahladilo,pa bebe bolje spavaju i Harun je hB.helena,hajde pokriće troškove listića,najgore mi je kad dobijem na lotu tricu,a ne mogu ni novi listić kupiti za nju.Zaboravih sve što sam pročitalauser posted image user posted image ,moram ponovno virnuti.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

10.08.2011, 08:48

clock-img

taurus

pencil-img

3578

bebacha ako već moraš miješati sirup sa sokom to bi trebala biti što manja količina soka da ne bi došlo do velikog razblaženja
smiješ pomiješati pokovit i ferum jer je pikovit vitaminski sirup i sadrži vitamin c koji će poboljšati resorpciju željeza
jedino je važno da sirupe ne miješaš sa sokom od ananasa jer je bogat enzimima koji mogu dovesti do smanjenog djelovanja user posted image

clock-img

10.08.2011, 08:51

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Aha,kod mene prvo nemirno,pa opet nemirnouser posted image user posted image ,ali neka su živi i zdravi proći će sve.super bebo,na Terme idemo,na Otoci je samo da odeš i isplivaš se dobro,Hamza mi je tu išao u školu plivanja lani.Što se tiče pomaganja,mm pomaže koliko može obzirom da ga radnim danima nema od zore do mraka,ali skontala sam sada kad je na godišnjem da puno više stižem kad smo nas troje sami,valjda navika.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

10.08.2011, 09:00

clock-img

canim

pencil-img

4126

Jutriccc
Mi ustali davno user posted image sto cemo spavati kad mozemo budni biti user posted image

Helena draga ja se sjecam da je moja prijateljica ludila od tih nekih obicaja, od crtanje tackice izmedju bebinih ociju.user posted image bijeli luk u krevetu gdje bebi spava, nosanje hljeba ako ide vani navece sa bebom a cini mi se da kad prohoda se pravi neka pogace s parama i bebi mora prohodati na tome kao onda nece padati user posted image user posted image ja sam operisana od toga kod mene od obicaja bit ce torta za rodjendan ako Bog da user posted image user posted image

Bint joj draga bas je kuca nezahvalna uvijek se ima nesto raditi a nakraju kad pogledas iso kao da nista nisi ni radio...i tako ukrug user posted image

clock-img

10.08.2011, 09:10

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

lady,taurus i ja vam se pridruzujem generacijo heehhehe
nema vise natezanja the end!user posted image

clock-img

10.08.2011, 09:14

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

moramo da se pohvalimo spavali smo u kreveticu s tim da smo jeli dva puta
jednom u 2h a drugi put u 6 i onda vise nije htio da spava vrto,vrtio dok meni nije dodijalo pa ustala pogledam ga a on se nesmija od srca ko veli hahaha morala si ustati,uspio sam jeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

clock-img

10.08.2011, 09:18

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

tukice kakva je situacija kod tebe sa kreveticom sinoc bila?
kod mene hvla bogu neureklo se uspjesna,evo ga i sada spava u kreveticu sto prije nije moglo biti ni zamisao user posted image

clock-img

10.08.2011, 09:21

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

jutrić...

ja se nadala da će N spavati duže jer je sinoć zaspala oko 22h ali ništa od toga. njen sat je navijen na 8h i gotovo. eno je stoji u krevetiću i ciči, doziva tatu koji pokušava da spavauser posted image

ja napravila kaficu i rr, lagano.

danas ćemo na vakcinu, da i to obavimo.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

10.08.2011, 09:26

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

lady sretno danas,a kad idete?user posted image

clock-img

10.08.2011, 09:30

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: taurus

bint ne brini se uvijek je jedno dijete mirnije
i ja sam imala sreću da mi je prvo bilo jako nemirno i zahtjevno ali mi je zato sada ljepota
beba za poželiti user posted image

ovo meni daje sad brigu...moja S je super, znaci da bi drugo moglo biti nemirno...elem jos uvijek sipitujem teoriju...ako je maam spavala fino u trudnoci da i bebe spavaju...tj. ako su mamu patile nesanice da ni bebe nece spavati kad se rode...do sada svakog koga sam pitala teorija mi se pokazala tacna...elem ja cu se i s drugim aBd truditi da spavam user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

10.08.2011, 09:31

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: helena_7

Iman...zar vec dođe taj dan! Misa mu...znam kako ti je! Al da te utjesim,bit ce jos gore!user posted image user posted image user posted image salim se ja,al fakat meni u pocetku nije tesko padalo-valjda ono tek se vratis pa ti i zabavno...mene tek sad uhvati - hocu kuci bebi svojoj! user posted image

ja sada toliko ovu moju izgnjavim kad dodjem kuci  a i ona se meni bas obraduje user posted image

clock-img

10.08.2011, 09:39

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: ladyblue

jutrić...

ja se nadala da će N spavati duže jer je sinoć zaspala oko 22h ali ništa od toga. njen sat je navijen na 8h i gotovo. eno je stoji u krevetiću i ciči, doziva tatu koji pokušava da spavauser posted image

ja napravila kaficu i rr, lagano.

danas ćemo na vakcinu, da i to obavimo.

hehe ova moja isto zaspala oko 10...sinoc se malo prepadoh, dedo je podigao i tuknuo je glavom od drvenu konstrukciju lustera...sreca nije nista ostro niti je imala kakvu modricu, malo se razderala ali sam je brzo umirila..a luster se zatresao i one kugle zazvecale da je zvucalo gore nego sto je bilo (ne gine nam plafonjera a to je trebalo odavno da uradimo)...jos moj tata najmanji od svih nas i uspio u tome...elem ja je nakon hape pipkala malo, igrala se sa njom i nisam joj dala odmah da zaspi a ni ona nije mogla...tako da je zaspala oko 10...jutros budjenje u 5 user posted image , ignorisala je do 6, dala joj hapu i eno ostade spavati ne znam do kada ce taju pustiti...cupa moja cupava, vec sam je pozelila

clock-img

10.08.2011, 09:48

clock-img

taurus

pencil-img

3578

rose ja sam tako R udarila od luster
podigla ga i uopšte nisma skontala da je iznad luster
a jednom sam ga udarila od štok od vrata, kako sam ga nosila i ulazila u sobu
baš sam bila neodgovorna mama, mlada i neiskusnauser posted image
hvala Bogu pa je sve bilo ok

clock-img

10.08.2011, 09:54

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

N se jučer udarila u glavu, pala u krevetiću. ima malu čvorugu na čelu.

clock-img

10.08.2011, 09:56

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

lady sretno danas,a kad idete?user posted image

hvalauser posted image
idemo oko pola 12. pauza im je od 11h pa da smo prvi poslije pauze, da ne čekamo.

rose, nemoj ići u ponedjeljak na vakcinu. tada su im velike gužve. pošto si na godišnjem otiđi u utorak ili srijedu.

clock-img

10.08.2011, 10:02

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Ja samo da mahnem, nekakva sam se smorena probudila, k'o da sam kopala svu noc...

Javim se kasnije, kada budem boljeuser posted image , pusa vama i user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

10.08.2011, 10:03

clock-img

bint

pencil-img

448

lady aaaaa N po obicaju svom nece plakati ipak sretnoooo...joj ja se nekako psihicki pripremam za te vakcini al et hB bolje prođe vec sto mislimuser posted image

clock-img

10.08.2011, 10:10

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Heeej samo da mahnemo i da vidimo ima li ista od kafice ... mi idemo aBd za Holandiju u subotu pa bi voljela da se vidimo jos jednom :) 

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

10.08.2011, 10:17

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

cickolini, ja vodim N danas na vakcinu pa se nas dvije vidimo sutra. zovem te polije podne da se dogovorimo.

clock-img

10.08.2011, 10:18

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

aman zeno cickolini jesi se odmetnula,doces ti vamouser posted image

clock-img

10.08.2011, 10:20

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: bint

helena nisam nik mijenjala...joj nevjerovatnooouser posted image user posted image hajd saljem ti pp

pa nigdje meni PP-a user posted image

palachinken i taurus.
..znaci kod vas hurmasice, eto moja sveki ce tu neku maslenicu pa beba ugazi ,pa se tek onda peče....valjda ce joj prvo noge oprati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . I da ... i kod ans se ubaci kao novcic pa ko ga nadje mora nesto kupiti, pa moja mama predlozila da ubacimo saku kovanica! user posted image user posted image user posted image
A za povezivanje preko foruma,pa eto palachinken npr.ti , koliko sam te pratila pa kad si se porodila bas mi bilo drago ko da te znam,kao i sad za malenu....jos nju "znam" 2-3 godine! A da ne pricam kad se nesto desi ja luda pomislim odmah i na vas da moram prepricati!user posted image user posted image user posted image

Mina...blago tebi ti znaci danas naspavana! Hajd aBd mozda od sad tako bude pajkio!

HAHA...ma i ja odmah mijenjala z anova 2 a sad dala i kolegi iz Zenice da mi tamo kupi 1-reko kad me krenulo! user posted image
I ja vise stizem kad nema MM-a valjda bolje se organiziram jer znam nema ko uskociti, a kad je on, dok malo se izigramo,pa na kavu,.....

canim
....ma nisam ja ni htjela,ali sveki hoce da pravi a iskreno meni slatko-mislim ne vjerujem ni ja da "nece padati" ali eto lijepo mi je nekad neki obicaj napraviti za uspomenu.

rose..ma znam a vidjet ces jos malo kad jos bolje pozna kad ides-moja pocela plakati a meni srce puca (znam da prestane z aminutu al eto).....a za spavanje.....ja sam spavala super u trudnoci i Eva eto spava od 8 do 7 vikendom,a radnim danom od 7 do 5:30 jer mora ustati. Naravno ne brojim budjenja.

lady
znam da ti nije problem vakcina (ma nije zapravo nikme),ali eto sretno vam! user posted image

Leena....mozda si mjesecarila i fakat kopala! user posted image

mersi...znaci i tvoj bebac pajkio pepo!

cickolini pa nikako te nema...a mi vas pozelili! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

10.08.2011, 10:20

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

uh jelena jos dva dana akobogda pa ces i ti svog sincica upoznatiuser posted image
jesil se spakovala ili jos peglasuser posted image
da ti bude akobogda sretno i hairli

clock-img

10.08.2011, 10:24

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

jeste helena hvala bogu vec jednom poceo a kao sto ti kazes nebrojim budjenja
al kako je bio sretan kad me natjerao da ustanem razvuko osmjeh od uha do uha i skici lopovcic eto malo pa zauser posted image
a tek stari pa nije ni cudo hheheehehehe

Zadnji članci

article-img