IZVORNA PORUKA: bint
helena nisam nik mijenjala...joj nevjerovatnooo
hajd saljem ti pp
pa nigdje meni PP-a
palachinken i taurus...znaci kod vas hurmasice, eto moja sveki ce tu neku maslenicu pa beba ugazi ,pa se tek onda peče....valjda ce joj prvo noge oprati

. I da ... i kod ans se ubaci kao novcic pa ko ga nadje mora nesto kupiti, pa moja mama predlozila da ubacimo saku kovanica!
A za povezivanje preko foruma,pa eto palachinken npr.ti , koliko sam te pratila pa kad si se porodila bas mi bilo drago ko da te znam,kao i sad za malenu....jos nju "znam" 2-3 godine! A da ne pricam kad se nesto desi ja luda pomislim odmah i na vas da moram prepricati!
Mina...blago tebi ti znaci danas naspavana! Hajd aBd mozda od sad tako bude pajkio!
HAHA...ma i ja odmah mijenjala z anova 2 a sad dala i kolegi iz Zenice da mi tamo kupi 1-reko kad me krenulo!
I ja vise stizem kad nema MM-a valjda bolje se organiziram jer znam nema ko uskociti, a kad je on, dok malo se izigramo,pa na kavu,.....
canim....ma nisam ja ni htjela,ali sveki hoce da pravi a iskreno meni slatko-mislim ne vjerujem ni ja da "nece padati" ali eto lijepo mi je nekad neki obicaj napraviti za uspomenu.
rose..ma znam a vidjet ces jos malo kad jos bolje pozna kad ides-moja pocela plakati a meni srce puca (znam da prestane z aminutu al eto).....a za spavanje.....ja sam spavala super u trudnoci i Eva eto spava od 8 do 7 vikendom,a radnim danom od 7 do 5:30 jer mora ustati. Naravno ne brojim budjenja.
lady znam da ti nije problem vakcina (ma nije zapravo nikme),ali eto sretno vam!
Leena....mozda si mjesecarila i fakat kopala!
mersi...znaci i tvoj bebac pajkio pepo!
cickolini pa nikako te nema...a mi vas pozelili!