cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

[Obrisana poruka]

clock-img

09.08.2011, 22:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.08.2011, 22:51

clock-img

bint

pencil-img

448

IZVORNA PORUKA: lejla80

Ma draga Bint razlicito je iz dana u dan..ja nikad ne znam sta ce me strefit. Moj A je sa dva mjeseca spavao po cijelu noc bez budjenja a sad vala se vise budi nego kad se rodio..bas nemirno spava, po cijelu noc nesto dubi na glavi..

ej draga ne brini za bebsa i muza,to je on 'smotan' s bebom jer zna da si ti tu aaaa kad bude MORAO sve co to biti za 5+user posted image bar tako kazu,i moj je sav takav jos kad H pocen netso da place a mm ga fol cuva samo cuejm zove 'gdje si,on smao vjeruje i hoce tebi' user posted image user posted image i naravnooo da ne place ja ga i uzmem..a da li mora ostajati s njim ihhhhhh sjaranili bi se oniii itekakouser posted image user posted image
ma hajd nek su anm samo zivi i zdraviii,sve ce to nadoci na svoje mjestooo aBd

clock-img

09.08.2011, 22:53

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Helena super za internet....sad si skroz nasa hehhehe...moje drage ja sam se pravo navukla na vas..postala sam ovisnik..Iman ti svaki put kad spomenes posao mene nesto zavrne u stomaku..danas posmatram nesto svog muza koliko je samo smotan kad je u pitanju dijete, tacno cu da poludim..Cim ovaj zaplace on odmah mene zove..uhhh..hajd barem sam ga naucila da ga presvuce i okupauser posted image

pa šta ti kukaš? moj nikada N nije presvukao a kamoli okupao, niti će...

Suti ne znam kako sam i to postigla...inace mi skoro svaki drugi dan dodje lijepo da ga ubijem

2011.
2016.

clock-img

09.08.2011, 22:53

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Iman saram ti zid na faceuser posted image user posted image user posted image da znas da mislimo na vas

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

09.08.2011, 22:55

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Helena super za internet....sad si skroz nasa hehhehe...moje drage ja sam se pravo navukla na vas..postala sam ovisnik..Iman ti svaki put kad spomenes posao mene nesto zavrne u stomaku..danas posmatram nesto svog muza koliko je samo smotan kad je u pitanju dijete, tacno cu da poludim..Cim ovaj zaplace on odmah mene zove..uhhh..hajd barem sam ga naucila da ga presvuce i okupauser posted image

Suti ne znam kako sam i to postigla...inace mi skoro svaki drugi dan dodje lijepo da ga ubijem

ja nisam imala nikakvih očekivanja tako da mi to uopšte ne pada teško. mm ima "malo više godina" i nije baš za malu djecu tako da smo nas dvije "dream team"user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

09.08.2011, 22:55

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

IZVORNA PORUKA: Iman83

Joj kad se sjetim mm u početku, e jest spetljan bio, čim dijete zaplače, on se unervozi. A sad je stvarno profi, što je najgore, ova ga mala voli više nego mene user posted image user posted image user posted image , ne da mi ni blizu njega!user posted image

Ih da moj tako hoce...ja bi toznala iskoristituser posted image

2011.
2016.

clock-img

09.08.2011, 23:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.08.2011, 23:00

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

ja nisam imala nikakvih očekivanja tako da mi to uopšte ne pada teško. mm ima "malo više godina" i nije baš za malu djecu tako da smo nas dvije "dream team"user posted image

Draga tvoja je curica mirna pa ti neka pomoc i ne treba a godine nisu bitne kad su te stvari u pitanju...uhhhh iskreno da ti kazem mene ubi ova borba za zenska prava, nikako ne posustajem..

2011.
2016.

clock-img

09.08.2011, 23:03

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Ma moj je naucio odmah po dolasku iz bolnice jer smo bili sami kuci a A se rodio tezak pa ga nisam smjela mnogo nositi..Tad je vala i prao i cistio i posluzivao...uh jesam ga maltretiralauser posted image user posted image

2011.
2016.

clock-img

09.08.2011, 23:07

clock-img

taurus

pencil-img

3578

Misliš da ja ne koristim user posted image user posted image user posted image ...mada se i on trudi...mjenjanje pelena je jedino što nikad nije uradio a i ja ga ne tražim...ostalo sve mu baš ide! I nema onoga, ona hoće tebe kod nas...user posted image ...on kad uđe na vrata ja ne postojim.

Bebacha hvala mila, kako tvoje grudi poslije prestanka dojenja? JE li se sve stabilizovalo? Ljubi pačiće.

Taurus I Lady, kad god vam bude teško, sjetite se da ću se ja bar još 2 put natezati, mislim da će vam nakon toga biti lakše ići na posao.user posted image

Odoh, nikako da odem!user posted image

neka te s rajom user posted image

ma vjeruj mi ja bih se išla sad poroditi
nego ne znam gdje ću s tolikom djecomuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2011, 23:10

clock-img

bint

pencil-img

448

IZVORNA PORUKA: taurus

Misliš da ja ne koristim user posted image user posted image user posted image ...mada se i on trudi...mjenjanje pelena je jedino što nikad nije uradio a i ja ga ne tražim...ostalo sve mu baš ide! I nema onoga, ona hoće tebe kod nas...user posted image ...on kad uđe na vrata ja ne postojim.

Bebacha hvala mila, kako tvoje grudi poslije prestanka dojenja? JE li se sve stabilizovalo? Ljubi pačiće.

Taurus I Lady, kad god vam bude teško, sjetite se da ću se ja bar još 2 put natezati, mislim da će vam nakon toga biti lakše ići na posao.user posted image

Odoh, nikako da odem!user posted image

neka te s rajom user posted image

ma vjeruj mi ja bih se išla sad poroditi
nego ne znam gdje ću s tolikom djecomuser posted image user posted image user posted image user posted image

taurus  legendooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2011, 23:13

clock-img

rose

pencil-img

8709

ovaj moj je tata sampion...od pocetka je kupamo zajedno a i nekad on sam pod cesmom...poceo je cuvati, presvlaciti, hraniti i zabavljati kad joj je bilo 3.5 mjeseca tj. kad sam se ja vratila na posao user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

09.08.2011, 23:19

clock-img

taurus

pencil-img

3578

mm je uključen u sve obaveze oko bebeuser posted image

da nije tako ne bih mu rodila druguuser posted image , već se dobro pokazao prvi put pa je zaslužiouser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2011, 23:20

clock-img

rose

pencil-img

8709

mm je uključen u sve obaveze oko bebeuser posted image

da nije tako ne bih mu rodila druguuser posted image , već se dobro pokazao prvi put pa je zaslužiouser posted image user posted image user posted image

e tako ni ja nemam brige kad aBd drugo dodje user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

09.08.2011, 23:26

clock-img

bint

pencil-img

448

eh dobro ste vi to taurus i rose sredile...svaka castuser posted image user posted image
ja vala imam brigu za to drugo,uh da mi jos jendo bude ovako aktivno ko H uh uhuser posted image user posted image bilo bi veselooo

clock-img

09.08.2011, 23:37

clock-img

taurus

pencil-img

3578

bint ne brini se uvijek je jedno dijete mirnije
i ja sam imala sreću da mi je prvo bilo jako nemirno i zahtjevno ali mi je zato sada ljepota
beba za poželiti user posted image

clock-img

09.08.2011, 23:45

clock-img

bint

pencil-img

448

bint ne brini se uvijek je jedno dijete mirnije
i ja sam imala sreću da mi je prvo bilo jako nemirno i zahtjevno ali mi je zato sada ljepota
beba za poželiti user posted image

heheheheheheehehheh ne nagovaraj me bonauser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2011, 00:00

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

kod mene prvo pa mirno i rekoh nema potrebe da vise radjam i rizikujemuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

10.08.2011, 00:40

clock-img

canim

pencil-img

4126

Uh sto ste se raspisale user posted image i o'sle zene spavati....ja ufatila kuhinju brisati i glancati user posted image a to sve zato sto sam popila kafu oko pola 11h user posted image i sad nema spavanja do sehura user posted image

Samo da kazem da mi je drago da nam se helena internetisala i od kuceuser posted image taman sad Iman83 pocinje raditi, komotno moze biti Helena zaduzena za izvjestaje user posted image nece je moci nista mimoici user posted image

clock-img

10.08.2011, 07:35

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

joj al vam se ismijah odmah ujutro! user posted image Da ne nabrajam!

canim
....ma nema sad cu znati i sta mislite -ne morate ni napisati! user posted image

Iman...zar vec dođe taj dan! Misa mu...znam kako ti je! Al da te utjesim,bit ce jos gore!user posted image user posted image user posted image salim se ja,al fakat meni u pocetku nije tesko padalo-valjda ono tek se vratis pa ti i zabavno...mene tek sad uhvati - hocu kuci bebi svojoj! user posted image

Lady,taurus
...ma vi samo pricate da ste strake....mislim da bi s emoglo jos bar jendo "omaketi" user posted image

bint....ja sve imam osjecaj da tebe nekako znam user posted image Jesi mijenjala nick?

Zene da se ne zaboravim pohvaliti ja dobila BINGO jucer !!!  5,40 KM !!!user posted image user posted image user posted image Al 5 po 5 , nakupi se , jelde?

I da vas pitam jel zna ijedna za taj neki obicaj pravljenja maslenice kad beba prohoda???

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

10.08.2011, 08:28

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Dobar jutar....
Helena skrtice dobi bingo pa ni kafu jutros da ponudis...cccc.....user posted image user posted image user posted image ..kupi Evi cokoladu a ti i mm popolovite zvakuuser posted image ..to za maslanicu ti ne znam,ja znam da se prave hurmasice....

Iman....user posted image user posted image ...bice to dobro...
Lady..sretno na boci mada nesumnjam ja u vas dvije....

Mi smo iml prvu kao prespavanu noc...mislim bilo je tu neko budjenje oko pola 12 do pola jedan al sam skontala da ga u bunilu nunam i da nije popio flasu pa mu dala stavila u krevetic i nije zaspo,opet na noge u za pola minute sovre ga posjetile..i do ujutro nista...ne ureklo se...poslije ramazana cemo ucit da skroz izbijemi ljuljanje...
Mm i A u kombinaciji..nekad odlicno pa me strah uhvati da ce njega vise voljetuser posted image a nekad ga npr.uci redu i disciplini pa kad kenka ovaj regularno nastavlja svoju posao iako arman ne prestaje i iako je vrijeme nesto poduzet mm misli on ce njega srediti..a nakrvaviji mi je kad se npr.vratimo spolja pa se jos igramo oboje sa njim..onda napravim kafu i on kaze,neka njega sad,pusti on ce se sam igrat a mi kafu lijepo popit..mislim stvarno...ko ono on znas da mi sad malo odmramo neka on se igra...
danas svastanesto posla,kad bih se stigla okupt bilo bi super...nekako sam u iscekivanju patronaze sutra da vidim kako ce to izgledat..i kad i mi idemo na bocu...

clock-img

10.08.2011, 08:30

clock-img

bint

pencil-img

448

jutrooooo
ev fifi pocinje user posted image user posted image user posted image
canim jesi vrijedna i to u kasne sateee..super tako da jutros sve blistaaa..
helena nisam nik mijenjala...joj nevjerovatnooouser posted image user posted image hajd saljem ti pp
aaaaaa svim ostalim  mamicama user posted image user posted image user posted image a bebamauser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2011, 08:31

clock-img

taurus

pencil-img

3578

kod mene prvo pa mirno i rekoh nema potrebe da vise radjam i rizikujemuser posted image

user posted image user posted image user posted image
što jest jest, ti si ubola iz prve i nema potrebe da ponavljaš taj eksperimentuser posted image

clock-img

10.08.2011, 08:35

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Helena, mescini, kod nas se nekakve hurmasice prave pa se u jednu ubaci kovanica, kao, ko je nadje, kupi nesto djetetu. Samo sto cu ja u svaku ubacit po paru, nema da fali. Nece mene vise dijaspora zeznut user posted image

Dobro jutro zene, mame, bebe! Jucer smo imali onaj prijenos uzivo kad nam je malena27 otisla na porod, materem sam ko luda klikala po RR i cekala da mi ko sta javi na mobitel. Čudo jedno kako se ovdje zene povezu, a urijetko koga znam uzivo user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

10.08.2011, 08:38

clock-img

taurus

pencil-img

3578

mina user posted image za prespavanu noć, sad će dječak sve više spavati vidjećeš, a naravno i ti sa njim

helena čestitke za bingo, ti polako ali sigurnouser posted image
ne znam tačno običaj za maslenicu kad beba prohoda, čula sam da se pravi
negdje je običaj i da se prave hurmašice veličine bebine nogice
međutim mi nismo ništa od toga pravili kad je R prohodao, nismo imali vremena od trčanja za njimuser posted image

mi smo juče E počeli stavljati u onaj vrtić za igranje i baš se oduševila jer sam joj stavila puno igračaka i sve joj novo pa je dva sata ležala i igrala se

Zadnji članci

article-img