Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ma draga Bint razlicito je iz dana u dan..ja nikad ne znam sta ce me strefit. Moj A je sa dva mjeseca spavao po cijelu noc bez budjenja a sad vala se vise budi nego kad se rodio..bas nemirno spava, po cijelu noc nesto dubi na glavi..
ej draga ne brini za bebsa i muza,to je on 'smotan' s bebom jer zna da si ti tu aaaa kad bude MORAO sve co to biti za 5+ bar tako kazu,i moj je sav takav jos kad H pocen netso da place a mm ga fol cuva samo cuejm zove 'gdje si,on smao vjeruje i hoce tebi' i naravnooo da ne place ja ga i uzmem..a da li mora ostajati s njim ihhhhhh sjaranili bi se oniii itekako ma hajd nek su anm samo zivi i zdraviii,sve ce to nadoci na svoje mjestooo aBd
09.08.2011, 22:53
lejla80
1495
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: lejla80
Helena super za internet....sad si skroz nasa hehhehe...moje drage ja sam se pravo navukla na vas..postala sam ovisnik..Iman ti svaki put kad spomenes posao mene nesto zavrne u stomaku..danas posmatram nesto svog muza koliko je samo smotan kad je u pitanju dijete, tacno cu da poludim..Cim ovaj zaplace on odmah mene zove..uhhh..hajd barem sam ga naucila da ga presvuce i okupa
pa šta ti kukaš? moj nikada N nije presvukao a kamoli okupao, niti će...
Suti ne znam kako sam i to postigla...inace mi skoro svaki drugi dan dodje lijepo da ga ubijem
09.08.2011, 22:53
bebacha
1170
Iman saram ti zid na face da znas da mislimo na vas
09.08.2011, 22:55
ladyblue RR
1848
Helena super za internet....sad si skroz nasa hehhehe...moje drage ja sam se pravo navukla na vas..postala sam ovisnik..Iman ti svaki put kad spomenes posao mene nesto zavrne u stomaku..danas posmatram nesto svog muza koliko je samo smotan kad je u pitanju dijete, tacno cu da poludim..Cim ovaj zaplace on odmah mene zove..uhhh..hajd barem sam ga naucila da ga presvuce i okupa
Suti ne znam kako sam i to postigla...inace mi skoro svaki drugi dan dodje lijepo da ga ubijem
ja nisam imala nikakvih očekivanja tako da mi to uopšte ne pada teško. mm ima "malo više godina" i nije baš za malu djecu tako da smo nas dvije "dream team"
09.08.2011, 22:55
lejla80
1495
IZVORNA PORUKA: Iman83
Joj kad se sjetim mm u početku, e jest spetljan bio, čim dijete zaplače, on se unervozi. A sad je stvarno profi, što je najgore, ova ga mala voli više nego mene , ne da mi ni blizu njega!
Ih da moj tako hoce...ja bi toznala iskoristit
09.08.2011, 23:00
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
09.08.2011, 23:00
lejla80
1495
ja nisam imala nikakvih očekivanja tako da mi to uopšte ne pada teško. mm ima "malo više godina" i nije baš za malu djecu tako da smo nas dvije "dream team"
Draga tvoja je curica mirna pa ti neka pomoc i ne treba a godine nisu bitne kad su te stvari u pitanju...uhhhh iskreno da ti kazem mene ubi ova borba za zenska prava, nikako ne posustajem..
09.08.2011, 23:03
lejla80
1495
Ma moj je naucio odmah po dolasku iz bolnice jer smo bili sami kuci a A se rodio tezak pa ga nisam smjela mnogo nositi..Tad je vala i prao i cistio i posluzivao...uh jesam ga maltretirala
09.08.2011, 23:07
taurus
3578
Misliš da ja ne koristim ...mada se i on trudi...mjenjanje pelena je jedino što nikad nije uradio a i ja ga ne tražim...ostalo sve mu baš ide! I nema onoga, ona hoće tebe kod nas... ...on kad uđe na vrata ja ne postojim.
Bebacha hvala mila, kako tvoje grudi poslije prestanka dojenja? JE li se sve stabilizovalo? Ljubi pačiće.
Taurus I Lady, kad god vam bude teško, sjetite se da ću se ja bar još 2 put natezati, mislim da će vam nakon toga biti lakše ići na posao.
Odoh, nikako da odem!
neka te s rajom
ma vjeruj mi ja bih se išla sad poroditi nego ne znam gdje ću s tolikom djecom
09.08.2011, 23:10
bint
448
IZVORNA PORUKA: taurus
Misliš da ja ne koristim ...mada se i on trudi...mjenjanje pelena je jedino što nikad nije uradio a i ja ga ne tražim...ostalo sve mu baš ide! I nema onoga, ona hoće tebe kod nas... ...on kad uđe na vrata ja ne postojim.
Bebacha hvala mila, kako tvoje grudi poslije prestanka dojenja? JE li se sve stabilizovalo? Ljubi pačiće.
Taurus I Lady, kad god vam bude teško, sjetite se da ću se ja bar još 2 put natezati, mislim da će vam nakon toga biti lakše ići na posao.
Odoh, nikako da odem!
neka te s rajom
ma vjeruj mi ja bih se išla sad poroditi nego ne znam gdje ću s tolikom djecom
taurus legendooooo
09.08.2011, 23:13
rose
8709
ovaj moj je tata sampion...od pocetka je kupamo zajedno a i nekad on sam pod cesmom...poceo je cuvati, presvlaciti, hraniti i zabavljati kad joj je bilo 3.5 mjeseca tj. kad sam se ja vratila na posao
09.08.2011, 23:37
taurus
3578
bint ne brini se uvijek je jedno dijete mirnije i ja sam imala sreću da mi je prvo bilo jako nemirno i zahtjevno ali mi je zato sada ljepota beba za poželiti
09.08.2011, 23:45
bint
448
IZVORNA PORUKA: taurus
bint ne brini se uvijek je jedno dijete mirnije i ja sam imala sreću da mi je prvo bilo jako nemirno i zahtjevno ali mi je zato sada ljepota beba za poželiti
heheheheheheehehheh ne nagovaraj me bona
10.08.2011, 00:00
ladyblue RR
1848
kod mene prvo pa mirno i rekoh nema potrebe da vise radjam i rizikujem
10.08.2011, 00:40
canim
4126
Uh sto ste se raspisale i o'sle zene spavati....ja ufatila kuhinju brisati i glancati a to sve zato sto sam popila kafu oko pola 11h i sad nema spavanja do sehura
Samo da kazem da mi je drago da nam se helena internetisala i od kuce taman sad Iman83 pocinje raditi, komotno moze biti Helena zaduzena za izvjestaje nece je moci nista mimoici
10.08.2011, 07:35
vila_7
5398
joj al vam se ismijah odmah ujutro! Da ne nabrajam! canim....ma nema sad cu znati i sta mislite -ne morate ni napisati!
Iman...zar vec dođe taj dan! Misa mu...znam kako ti je! Al da te utjesim,bit ce jos gore! salim se ja,al fakat meni u pocetku nije tesko padalo-valjda ono tek se vratis pa ti i zabavno...mene tek sad uhvati - hocu kuci bebi svojoj! Lady,taurus...ma vi samo pricate da ste strake....mislim da bi s emoglo jos bar jendo "omaketi"
bint....ja sve imam osjecaj da tebe nekako znam Jesi mijenjala nick?
Zene da se ne zaboravim pohvaliti ja dobila BINGO jucer !!! 5,40 KM !!! Al 5 po 5 , nakupi se , jelde?
I da vas pitam jel zna ijedna za taj neki obicaj pravljenja maslenice kad beba prohoda???
10.08.2011, 08:28
m.i.n.a.
1060
Dobar jutar.... Helena skrtice dobi bingo pa ni kafu jutros da ponudis...cccc..... ..kupi Evi cokoladu a ti i mm popolovite zvaku ..to za maslanicu ti ne znam,ja znam da se prave hurmasice....
Iman.... ...bice to dobro... Lady..sretno na boci mada nesumnjam ja u vas dvije....
Mi smo iml prvu kao prespavanu noc...mislim bilo je tu neko budjenje oko pola 12 do pola jedan al sam skontala da ga u bunilu nunam i da nije popio flasu pa mu dala stavila u krevetic i nije zaspo,opet na noge u za pola minute sovre ga posjetile..i do ujutro nista...ne ureklo se...poslije ramazana cemo ucit da skroz izbijemi ljuljanje... Mm i A u kombinaciji..nekad odlicno pa me strah uhvati da ce njega vise voljet a nekad ga npr.uci redu i disciplini pa kad kenka ovaj regularno nastavlja svoju posao iako arman ne prestaje i iako je vrijeme nesto poduzet mm misli on ce njega srediti..a nakrvaviji mi je kad se npr.vratimo spolja pa se jos igramo oboje sa njim..onda napravim kafu i on kaze,neka njega sad,pusti on ce se sam igrat a mi kafu lijepo popit..mislim stvarno...ko ono on znas da mi sad malo odmramo neka on se igra... danas svastanesto posla,kad bih se stigla okupt bilo bi super...nekako sam u iscekivanju patronaze sutra da vidim kako ce to izgledat..i kad i mi idemo na bocu...
10.08.2011, 08:30
bint
448
jutrooooo ev fifi pocinje canim jesi vrijedna i to u kasne sateee..super tako da jutros sve blistaaa.. helena nisam nik mijenjala...joj nevjerovatnooo hajd saljem ti pp aaaaaa svim ostalim mamicama a bebama
10.08.2011, 08:31
taurus
3578
kod mene prvo pa mirno i rekoh nema potrebe da vise radjam i rizikujem
što jest jest, ti si ubola iz prve i nema potrebe da ponavljaš taj eksperiment
10.08.2011, 08:35
palachinken
5397
Helena, mescini, kod nas se nekakve hurmasice prave pa se u jednu ubaci kovanica, kao, ko je nadje, kupi nesto djetetu. Samo sto cu ja u svaku ubacit po paru, nema da fali. Nece mene vise dijaspora zeznut
Dobro jutro zene, mame, bebe! Jucer smo imali onaj prijenos uzivo kad nam je malena27 otisla na porod, materem sam ko luda klikala po RR i cekala da mi ko sta javi na mobitel. Čudo jedno kako se ovdje zene povezu, a urijetko koga znam uzivo
10.08.2011, 08:38
taurus
3578
mina za prespavanu noć, sad će dječak sve više spavati vidjećeš, a naravno i ti sa njim
helena čestitke za bingo, ti polako ali sigurno ne znam tačno običaj za maslenicu kad beba prohoda, čula sam da se pravi negdje je običaj i da se prave hurmašice veličine bebine nogice međutim mi nismo ništa od toga pravili kad je R prohodao, nismo imali vremena od trčanja za njim
mi smo juče E počeli stavljati u onaj vrtić za igranje i baš se oduševila jer sam joj stavila puno igračaka i sve joj novo pa je dva sata ležala i igrala se