cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

09.08.2011, 18:45

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Zoe, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Ljubi mi krofnicu i milki pupuuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

09.08.2011, 18:58

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

evo nas samo da vam kazem da nismo primili bocu jer je Anes mali tek za dvije sedmice kad napuni 3 mjesecauser posted image
ma neparvim vala nikakvu famu,nego sam ionako umorna pa me interesovalo sta me to jos cekauser posted image
'ali eto samo smo isli kod cika doktora malo i to prvi put
ma jas lady ista kao i ti,jos sam kao slonica pa kad sve to ukomponujes ma muzika za 10 hehehehee

clock-img

09.08.2011, 19:34

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

heheheh ja samo da se javnem da sam se napokon INTERNETOVALA i kod kuce!!!user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

09.08.2011, 19:40

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

tooo Helena nek si ti nama dostupna sad stalno..user posted image user posted image ,bravo za muza kad se sjetio:))

Cickolina...hajd nadam se da ces navrnut kadkad pa vidjeti...nama se najavila patronaza u cetvrtak pa me zanima kako izgledaju ovdje te posjete..znam da ce kod nas izgledat malo drugacije,dok je upoznam sa svim dosad al eto....:))

clock-img

09.08.2011, 19:57

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

mina kako ti zeno s njima komuniciras?
jel imas prevodioca?

clock-img

09.08.2011, 19:58

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

helena bravo za internetovanje jeeeeeeeeeeeeeuser posted image

clock-img

09.08.2011, 20:40

clock-img

tukica

pencil-img

187

evo javljam se i ja user posted image uh probah onaj experiment sto je ladyblue pricala da je radila, dakle izdojila sam mlijeka i dala maloj da jede, ne bi li vise pojela i duze spavala... i tako mala jela, pa se oper probudila i uzela siku i... na kraju sve povratila... valjda joj bilo previse... uh... i onda sve ispocetka... a veceras cu je pokusati probati odvici da spava u nasem krevetu... uh,uh lijepo me strah noci... prije bih joj uletila sa sikom cim bi oci otvorila, a sad dok je dignem iz kreveta i pofojim i vratim, ima da je svu razbudimuser posted image user posted image user posted image drzite mi  fige... izgleda da mi i ne ginu ponovna budjenja u toku noci... 

clock-img

09.08.2011, 21:18

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Da vam mahnemo! Mi evo sisali pa zaspali na maminom ramenu umjesto da podrignemouser posted image

Selma, bravo za pupakuser posted image

Pozz svima

clock-img

09.08.2011, 21:43

clock-img

bint

pencil-img

448

vecer drage moje...
mi danas u hodnji bili,H slusao pravo masaAllah user posted image sad ej zaspao pa et cekamo prvo buđenej koje bi trebalo biti uskoro,obicaj njegovuser posted image user posted image
vi bile vrijenice pravo,svasta pisale super
helena seuper za interner,sad ce jos manje biti spavanjauser posted image user posted image
jelena moj H također je bio aktivan cini mi se do trneutka poroda,uvijek je nesto izvodi,vrtio se,stucao ama svasta pa mio i nije cudo sad sto ej ovakav aktivanuser posted image user posted image user posted image kad je onoliko udarao u stomaku manjem prostoru sad mu siroko sve pa ne zna kud bi prije..zelim ti svu srecuuu..a koliko skonta tebi termin 12 jel??'moja mama je rođena 12.8user posted image user posted image samo da sve bude ok aBd
iman aaaa znaci pozelejla si male vragolancice??user posted image svak cast...volim kad to cujem..a draga, H se budi non stop,od rođenja nije to nama prva noc neprespavana vec nekad puknem ne mogu izdrzat,ne funkcionisem jer po danau također ne spavam pa se ponekad pozalim ko reciumo nasa helena jutros..kako iman???aaaaaa uskoro ce i meni moja Iman doci...jedva cekamuser posted image
lejla a aaa i ti uskoro pocinjes raditiii.,,ma sve ces ti to potamam uciniti,ne sumnjam u tebeuser posted image

clock-img

09.08.2011, 21:45

clock-img

Anoniman

Mahanje i od nas... Moje dijete je mimo sve ostale djece, obicno kazu kad nece da se vrti pojedi sta slatko, popij nesto itd, a moje dijete danas sam primjetila dok god ja jedem je mirno i spava, a kad ja ogladnim udara li udara sve dok se ne najedem i onda nastavi kunjati user posted image

Bint 12. mi rade CR, tako da bebi sigurno dolazi taj dan user posted image

clock-img

09.08.2011, 21:49

clock-img

bint

pencil-img

448

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Bint 12. mi rade CR, tako da bebi sigurno dolazi taj dan user posted image

wow masaAllah user posted image user posted image user posted image ssssssuuuuuuuuppeeeeeer
bas mi dragoooo,jos na taj dan ah pamticu ag uvijek...uvijek cu znati da je jedna Jelena dobila sina tada

clock-img

09.08.2011, 22:23

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Mersiha,sve ti ja to obavim na engleskom strucno a kad zafali imaju ruke i nogeuser posted image user posted image

clock-img

09.08.2011, 22:25

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Mersiha,sve ti ja to obavim na engleskom strucno a kad zafali imaju ruke i nogeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

09.08.2011, 22:27

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ja sam se umorila k'o pas. cijeli dan sam nešto po kući radila i onda smo pred veče izašli do grada. bole me noge, otpadoše.
došli smo kući u 21h, okupala N, onda s gospođica igrala u krevetiću i zaspala prije nekih pola sata. mislim da je oborila lični rekorduser posted image

clock-img

09.08.2011, 22:30

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2011, 22:30

clock-img

bint

pencil-img

448

mina svaka castuser posted image user posted image
ben---vidim virisuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2011, 22:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.08.2011, 22:35

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

tukice ja sam taj experiment probala sinoc,rezultat budjenje pored mene jer je trajalo dok Anes nije zatrazio siku poslje mi bilo mrsko ustajat user posted image

clock-img

09.08.2011, 22:42

clock-img

bint

pencil-img

448

IZVORNA PORUKA: Iman83

Zoeeeeeuser posted image user posted image user posted image , to smo te ja i Leena dozvale, jučer smo te spominjale...nabrajale staru ekipuuser posted image ...ljubi na Farah puno i milki pupanu...i javi nam se češće, ne budi zloćauser posted image

Eeeee, Helena, ko će od tebe sad živ ostati...user posted image user posted image user posted image ....user posted image ...šalim se of course, ti to kužiš!

Lady, sutra sretno na boci, ljubi nam lijepu djevojčicu.

Leena, vidimo se sutra ako Bog da! Jel vam 9h rano...taman iftar i idemo user posted image

Jele, ja napeta ko strijela čekam taj 12, pošto sam ja totalno van događaja s datumima, ne pratim ih nikako, na dam po 10 puta gledam na kompjuter da vidim koji je datum, da mi 12ti ne promakne! ČEkamo Luku!user posted image user posted image user posted image

Bint, Iman je super, malo je uhvati nervoza zbog zuba, al dobra je. Ona meni hvala Bogu odlično noću spava, ne urekla se, ma svega se 2-3 puta budila noću u ovih 11 mjeseci a da to nisu dojenja. Onako malo zaplače, ja ili mm je pomazimo i ona zaspe. A vidim mali lopovko papa lubenicu, sav se ušećerio user posted image ...premeden je mashaAllah.

Tukice, bojim se da izdajanjem nećeš postići da ti beba duže spava....ima beba koje su na formuli(koja je sama po sebi zasitija) pa se bude 2-3 puta noću. Takve su bebe, neke spavaju fino od rođenja, a neke krv na slamku piju user posted image ...ja se iskreno ne bih petljala s izdajalicom, nema tih para i tog snauser posted image ...ja sam odahnula kako je iman počela papati ostalu hranu mimo dojenja, pa kad je ostavljam ne moram izdajati. Hvala BOgu!user posted image

Sutra na posao, porodiljno, godišnji pa-pa...user posted image user posted image user posted image

duša draga,već sutrauser posted image user posted image hajd na hajr s poslom
aha ono je fotkica pred iftar dok sma ja pravila iftar on u hranilici i fol jede lubenicu,sam da sutiiiii jer smo hodali danas pa stigli kuci u pola 8 pa trka frka bijase,ma sutiii sav se umazao jedva ga okupah al sretan on sto jede sam a mene sve starh da se ne udavi pa ne skidam oci s njega dok je jeo..ma upravu si za to spavanje,sve je to razlicito od djeteta do djeteta...nikako istoo.

clock-img

09.08.2011, 22:42

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Helena super za internet....sad si skroz nasa hehhehe...moje drage ja sam se pravo navukla na vas..postala sam ovisnik..Iman ti svaki put kad spomenes posao mene nesto zavrne u stomaku..danas posmatram nesto svog muza koliko je samo smotan kad je u pitanju dijete, tacno cu da poludim..Cim ovaj zaplace on odmah mene zove..uhhh..hajd barem sam ga naucila da ga presvuce i okupauser posted image

2011.
2016.

clock-img

09.08.2011, 22:45

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

uh, ja sam s tim izdajanjem tako rahat bila i tako lijepo smo spavale ali kao što Iman reče, neka djeca spavaju druga ne. kod mene je na sreću ova prva varijanta.

Iman, sretno sa povratkom na posao. i mene čeka za 3 mjesecauser posted image

clock-img

09.08.2011, 22:45

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Ma draga Bint razlicito je iz dana u dan..ja nikad ne znam sta ce me strefit. Moj A je sa dva mjeseca spavao po cijelu noc bez budjenja a sad vala se vise budi nego kad se rodio..bas nemirno spava, po cijelu noc nesto dubi na glavi..

2011.
2016.

clock-img

09.08.2011, 22:47

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: lejla80

Helena super za internet....sad si skroz nasa hehhehe...moje drage ja sam se pravo navukla na vas..postala sam ovisnik..Iman ti svaki put kad spomenes posao mene nesto zavrne u stomaku..danas posmatram nesto svog muza koliko je samo smotan kad je u pitanju dijete, tacno cu da poludim..Cim ovaj zaplace on odmah mene zove..uhhh..hajd barem sam ga naucila da ga presvuce i okupauser posted image

pa šta ti kukaš? moj nikada N nije presvukao a kamoli okupao, niti će...

clock-img

09.08.2011, 22:47

clock-img

taurus

pencil-img

3578

iman sretno sutra na poslu
da te malo utješim, ti ćeš bar još jednom na porodiljsko a ja kad počnem valja mi do penzijeuser posted image

clock-img

09.08.2011, 22:48

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: taurus

iman sretno sutra na poslu
da te malo utješim, ti ćeš bar još jednom na porodiljsko a ja kad počnem valja mi do penzijeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ista sam ti

Zadnji članci

article-img