cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

10.08.2011, 22:57

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: vjestica

ja večeras izvela curu u šetnju, prvi put joj obukla preslatke roza ciciban cipele i cura je jednu posijala negdje
prođe mi šetnja u traženju cipelice user posted image user posted image
nisam je našla naravno

niste našle cipelicu?! pihuser posted image  

3 put sam sve obigrala i nisam našla cipelicu
hajd sad nema veze, sljedeći put ću bolje paziti user posted image
u prevodu, kad je u kolicima nema cipela, to se oblači samo kad hoda user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

10.08.2011, 23:08

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja večeras izvela curu u šetnju, prvi put joj obukla preslatke roza ciciban cipele i cura je jednu posijala negdje
prođe mi šetnja u traženju cipelice user posted image user posted image
nisam je našla naravno

niste našle cipelicu?! pihuser posted image  

3 put sam sve obigrala i nisam našla cipelicu
hajd sad nema veze, sljedeći put ću bolje paziti user posted image
u prevodu, kad je u kolicima nema cipela, to se oblači samo kad hoda user posted image

znas da je i meni na vrh glave ta borba sa cipelama i tenama. Sta god joj obucem ona skine. Pocela sam i ja da je vodam bez cipela jer mi je dosadilo da gledam hoce li ih skinuti i baciti i da ih skupljam po ulici

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

10.08.2011, 23:09

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

Ulazi uzurbano jedna zena kod doktora:-Doktore,pomagajte,ima​m vaginu pektoris! -Nema problema-umiruje je doktor-Sad ce mo da vam ugradimo penis-mejker!
evo vam pa se sad smijite koliko hocete
a ti helena ujutro hihihihihihiuser posted image

clock-img

10.08.2011, 23:12

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

*Muškarac izveo djevojku na sastanak u BMW, i on će u jednom trenutku: – Nešto sam sakrio od tebe. – Što? – Oženjen sam i imam dijete.– Uplašio si me! Ja sam mislila da BMW nije tvoj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 00:04

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

ola mamice i bebiceuser posted image
vjestice i moja neki dan u Alti izgubila baletanku, ja se razocarala nema je, kad stoji na info pultuuser posted image , a svakodnevo ljudi trce za nama da nam vrate cipelice, a sto joj je obicaj da grize cipele to je druga pricauser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

11.08.2011, 08:10

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Jutric, da vas citam nemam vremena nadam se da ste sve ok i bebironcici naravno, mi malo odmaramo,kako je Ramazan nastupio manje vremena sam  na netu radim magistarski user posted image
ljubim vas sve

clock-img

11.08.2011, 08:30

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

*Muškarac izveo djevojku na sastanak u BMW, i on će u jednom trenutku: – Nešto sam sakrio od tebe. – Što? – Oženjen sam i imam dijete.– Uplašio si me! Ja sam mislila da BMW nije tvoj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma nek ti mene odmah ujutro nasmija!

Medi ma samo ti radi magistarski , pa da mozemo na slatku! user posted image   Kako ti je bubo? user posted image

Zene znaci ako mi trebaju cipelice,ja samo da letam za vama i kupim! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 11.8.2011 8:33:02 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

11.08.2011, 08:47

clock-img

tukica

pencil-img

187

helloooooo user posted image evo danas nam je 4.mali rodjendancic... vec smo se navikliiiii, sad uzivamo, bez obzira na pospanost... mala se sinoc budila mil.puta da jede, ako ovako nastavi, imacu dijete od 100 kg user posted image

clock-img

11.08.2011, 09:28

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: jelenaT

PS. samo da znate da ocekujem detaljni izvjestaj kad se opet vratim u aktivne na rr user posted image

SRETNO I LJUBI NAM LUKU!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

11.08.2011, 09:32

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

tukice, sretan mali rođendan! Pa sjecam se da smo tebe ispracale na porod, kako tuđa djeca brzo rastu user posted image

Mi smo sinoc bas liepo odspavali, 2x po 3h, ipak je to luksuz! Da mi je neko pricao da cu biti po pticica nakon tolisno sna, crkla bih mu od smijeha, ja prije bez 10 sati nisam znala kako se zovem user posted image Mame su jako cudne masine user posted image

Kakve vi torbe imate za bebine stvari? Vidjela sam u bimacu tacka net da imaju gracove torbe, cak su i 10% snizene, valjaju li ista?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

11.08.2011, 09:37

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

tukice, sretan malo rođendanko!user posted image

palachinken, ja nemam nikakvu torbu za bebu. ne mogu da vucaram dvije torbe nego sam sebi kupila veliku torbu koja sa strane ima i džepove pa u njima nosim flašice. ne mogu da nosam torbu za njene stvari, pa svoju tašnu nego sam ovako riješila problem. 

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

11.08.2011, 09:39

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ma i ja sam mislila jednu, pa sve u nju. Kontam da ove imaju više pregrada, a i unisex su, pa da i tajo može nositi torbu.
Moje sve torbe su svakako velike, a kad zazvoni telefon, nek mi je Bog na pomoci, nikad ga ne mogu naci.

clock-img

11.08.2011, 10:05

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

palachinken ja sam dobila nivea ruksak i njega nosim kad idem duže, kad izlazim na 2-3 sata ne nosim ništa
čak nekad i vodiu bebi zaboravim ponijeti user posted image user posted image
valjda zato što sisu ne mogu niakd zaboraviti, pa sma tu totalno opuštena user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

11.08.2011, 10:05

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Dobro jutro,kako ste nam svi?tukice sretan mali rođendanko ljepoticiuser posted image user posted image .Ja sama u kući,baš čudan osjećajuser posted image ,momke poslala u šetnju s babijem.lady,bravo za Nađu dobricu.palachinken,meni je mm pravo smiješan kad stavi preko sebe baby torbuuser posted image user posted image ,još baš ona baby plava,prije su super bile one pampers,ali sad ih nigdje ne viđam.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

11.08.2011, 10:11

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Joj naumpade mi, priča sinoć mm, sreo nekog svog druga iz teretane, drug dobio blizance, pa kuka, sva plata ode na pelene i AD, a ovaj moj odmah ispituje što ne doji i slično. Ja se zakocenula od smijeha, dva ćelava visoka lika sto su donedavno dizali tegove skupa, sad stoje na sred ceste i pricaju o dojenju i aptamilu user posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 10:14

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Jutro.....kod mene standardna procedura..uzivam jos malo dok nisam pocela radit...uhhhh jos samo deset dana..

Tukice sretan mali rodjendankouser posted image

Palachinken ja imam bas tu gracovu crnu torbu, kupila je u Bimacu, tu je ujedno i najeftinija i mogu ti reci da sam je se vec nanosala...svasta u nju moze stati..Nisam nosila flasice al zato ormar citav ponesem jer nikad ne znam kad ce se ovaj moj uneredit do vrata, plus koja pelena, igracka, ma hajde i ta mi je mala..Cuj jos na snizenju, imal jos sta lijepo da doletim do ZEuser posted image

2011.
2016.

clock-img

11.08.2011, 10:23

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Sav Graco asortiman je -10%, a i sva odjeća, koliko sam skontala. Ma meni je kupit nešto, samo da izvagam šta i gdje user posted image

clock-img

11.08.2011, 10:42

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

tukice - sretan mali rođendan! user posted image  user posted image user posted image Sve naaaj!

Ja imam neku torbu za malog, dobro mi služi...al džaba, ja ne mogu bez svoje, osjećam se k'o gola..tako da uvijek vucaram 2 torbe..s tim da sam se prešaltala na manje poštar torbe, one koje idu preko ramena...tako da je moja tu, pa k'o ne smeta...
lady - ostaje li dogovor? Trzoh se maloprije, kontam prespavala...spremila se na frku na trku, čak i malog probudila presvlačeći...kad tamo, nije 11, nego 10h ...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

11.08.2011, 10:47

clock-img

amiboj

pencil-img

216

Dobro jutro i od nas. Mi smo kao malo bolje spavali nocas iako ga generalno smaraju ove promjene vremena i zubici.
Jelo, sretno na CR i da se sto prije vratite kucici i seki user posted image
Iman, znaci i ti uzivas jos malo sa princezicom, jeeee
Lejla, pa i ti jos malo pa u radne pobjede user posted image
Nego zene, dajte da se i ja povezem sa vama malo na tom FB, ja bas kao padobranac. Pa da i na kaficu jednu sa vama stignem prije nego krenem raditi user posted image

Nego zenice koje ste bile na moru, sta predlazete za ponijeti za bebija, neki camcic pa mozemo i u more malkice, a i napuniti vodom ili bas neki bazencic?

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

clock-img

11.08.2011, 10:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

11.08.2011, 10:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

11.08.2011, 10:56

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

amiboj ja sma svoju curu kupala u moru
ponijela sma joj šlauf za bebe (mada je samo prva 2-3 dana htjela stat tu, poslije nije) i bazenčić, ali bazenčić mi je bio pred vikendicom, u hladovini, pa se tu kupala kad nije išla na plažu (na plažu smo išle samo ujutro i poslijepodne)
a za fb, ako hoćeš (to važi i za ostale) pošalji ime na pp

clock-img

11.08.2011, 11:06

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj naumpade mi, priča sinoć mm, sreo nekog svog druga iz teretane, drug dobio blizance, pa kuka, sva plata ode na pelene i AD, a ovaj moj odmah ispituje što ne doji i slično. Ja se zakocenula od smijeha, dva ćelava visoka lika sto su donedavno dizali tegove skupa, sad stoje na sred ceste i pricaju o dojenju i aptamilu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A za torbu-ja ko Lady-jedna velika i za mene i za Evu! user posted image plus jos tajo nekad strpa svoj novcanik i kljuceve user posted image

Tukice...sretan rodjendanko i nek samo papa! user posted image

Iman...blago ti za spavanje,kod moje veze nema kad legne,budi se naaaaajdalje u 7 user posted image (ne znam sto ce mi ovaj smajlic kad nista nije smjesno user posted image )
A rođendan...vjeruj ja sva vec uzbuđena,bas sam mislila da ce mi ono normala biti a ja sva ko leptiric! Valjda ce biti sve super,ma hoce samo me strah za tortu da mi ne ostane bez nje! user posted image

amiboj ja sam camcic za plazu a u vodi nista. i samo zovi na FB! user posted image

P.S. neka zenica od vas me jutros pozvala na FB , a ja ne znak koja user posted image

clock-img

11.08.2011, 11:19

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Ma ja nesto volim ovdje caskati pa o FB ne razmisljam mnogo. Nekako mi sve zenice drugacije nego sto sam ih zamisljala..hehhe Al eto fino vas je i vidjeti

2011.
2016.

clock-img

11.08.2011, 11:21

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: lejla80

Ma ja nesto volim ovdje caskati pa o FB ne razmisljam mnogo. Nekako mi sve zenice drugacije nego sto sam ih zamisljala..hehhe Al eto fino vas je i vidjeti

user posted image user posted image user posted image   fakat je tako! AL ja opet volim gledati slikice bebaca pa mi drago i na FB otici

Zadnji članci

article-img