Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jela nasa u porodilistu,da nam se sto prije oporavis a da Luka slusa bolje nego Ana
Helena,joj vama rodjendan....ja sam tebe skroz drugacvije zamisljala prije nego te vidjeh na onom cudu na fb... ..isto sto sam nasu Vilu zamisljala plavu,nizeg rasta..a kad se Vila pojavi..uhhh...ni slicna nije,umal da je ne upitam jesil to ti...al je zato zena za 10 ..torta ce biti tvojih ruku djelo pa ako uspije eto oniog drugog posla sto si trazila,pa pomalo..:))
Iman i ja bih na kaficu al sipak....ne vidjeh ni one svoje bivse trudnjace prije no se otisnu u ovaj bjeli svjet..hmmm...
Ja dalje ne znam.... Nama bila patronaza,zakazala nam termin za bocu i komplet pregled....kaze ona uskoro mgu ocekivat da se polahko prevrce sa jedne strane na drugu a on ko da je cuo obidje sobu zacas...da sam imala Cickolininu adresu poslala bih je da joj malo smiri sveki asta nas nesto ispitala,poigrala a nista ne pojede..hihihihbi...ja ko luda poslije sehura ostala budna,prala sudje,brisala,peglala...jutros mm veli pa kakva god da bude vjerujem da ti nece zavirit u ormar,sta ga preslazes bolje pusti da spavam,ja idem na posao..a dusa drag jos prehladjen..i sa vrata mi jos veli:al ko zna,ak vidi da imas dva reda obrva mozda ce mislit da si neodgovorna..bolje to idi pocupaj sta je visak...rekla sam mu da je iftar gosp.Meki veceras A torba..ja sam uvijek u kolicima imala za njega obicni ruksak nivea a poslije sta mi bude brzee a moja torba je moja,mrtvih ljudi ima nekad al nekako mi golo bez nje sto neko rece...a odkako se jedan vikend sav sas...dok smo bili vani i samo da nije prvi put obukao hlace sve bih bacila..uhh jest se bio uneredio i na kraju mu kupim neku trenerkicu u navucem na usran bodi i pozuri kuci....eh otad na duze relacije nosim i visak odjelo.. I sinoc smo prespavali,da se ne urekne..mislim onje prespavao...a sad kako znam kad sta jede tako i nosim...ako je setnja ublizu kasikicu i teglicu i taman... Eto..ja sve azem necu a vidi me..ne skidam se
11.08.2011, 11:55
mersiha 77
940
ja samo da vam mahnem jutros sam ko zombi svunoc nisam spavala prehladila se pa me pocele i boliti i deni i zub i uho i oko i glava sve sa lijeve strane acitavu noc sam posjecivala wc kao nekad u trudnoci valjda da nezaboravim hehehe a ovo moje djetesce bas kao da zna koliko se ja patim pa me je sinoc bas slusao ustao je samo dva puta da jede i to nesto kratko i zaspe,dusa moja draga vala su ovi zubi veliko govno i kad izbijaju i kad bole i kad se vade,fuj neznase sta vise boli
11.08.2011, 12:15
mersiha 77
940
*Moli sin oca programera da mu objasni neke stvari.- Tata, reci mi, kako sam se rodio?- Dobro sine, znao sam da ćes me jednog dana to pitati. Evo ovako... Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda zakazao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om.Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, devet meseci kasnije nam je stigao zajebani virus.....
11.08.2011, 12:28
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
*Moli sin oca programera da mu objasni neke stvari.- Tata, reci mi, kako sam se rodio?- Dobro sine, znao sam da ćes me jednog dana to pitati. Evo ovako... Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda zakazao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om.Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, devet meseci kasnije nam je stigao zajebani virus.....
A Mina nam se jutros pravo raspisala - valjda se zena naspavala! SUper,vidis to je on poceo lijepo pajkiti!
11.08.2011, 12:34
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
11.08.2011, 12:40
vila_7
5398
jel ti ostavis da spava pa skoknes do prodavnice? A i gdje ce spavati kad ste maloprije ustale,sram vas bilo!
11.08.2011, 12:47
m.i.n.a.
1060
Helena jel to ti mene zahebavas.... ja kad sam ustalla u pola tri jutros vise ne sklopih ova svoja dva garava oka...pa vidis da sam samo na netu..a i ovaj moj sin samo spava,ko da nije svu noc..ja ga podugnem njemu g;ava osta na jastuku..pa reko samo ti sine,...i mamma ce ...najbolnije sto sam sve uradila,sredila i na kraju mi arman izvrnu pavlaku na pod al neprla ja sad prostirac....nekad cu..hhahahah
11.08.2011, 12:48
Brisani uporabnik
4077
11.08.2011, 12:53
vila_7
5398
Mina ma ja vidjela Armancek pajkio pa reko i ti! A onda te puca hiperaktivnost od nespavanja!
Joj Iman ja svoju ne smijem ostaviti,mada mi je mama rekla da je i ona nas!Sta cu, ja jos bebifon koristim .Soba nam bas nekako zabacena i ako je smao TV upaljen ne cujem uopce kad se probudi,a jos mi gore jer ne place kad se probudi nego fino ustane i na ogradu krevetica i pokusava se prevaliti preko
11.08.2011, 13:01
Brisani uporabnik
4077
11.08.2011, 13:07
vila_7
5398
amiboj amiboj...ljepotice! E jel ono znas Sanju Vujicu?
Iman....ma mi nemajke smo cuda ! Eno jos ja hranim bebu ko da je tele!
11.08.2011, 13:09
Brisani uporabnik
4077
11.08.2011, 13:12
m.i.n.a.
1060
Eh eto tebi veca grupa..neka te bona odje...ionako ova djeca zacas narastu:))
11.08.2011, 13:14
mala_sa
1353
Pozz svima Evo nas cili i veseli sa vakcine. Bili smo bas dobri i samo smo se igrali sa pedijatrom, cak nismo ni zaplakali pri ubodu, valjda zena ima lahku ruku, pa nije ni skontao da je primio Sa 3 i po mjeseca imamo 7kg i 900gr i dugi smo 65 cm masAllah ...Doc kaze da smo jako cvrsta izdrava bebica Jedino se mama malo zabrinula kad je rekla da ima suhu kozu i malo tragova Atopijskog dermatitisa, pa smo dobili kremu da se stalno mazemo (ne bi li se kako toga rijesili dok je jos na pocetku)
Jelena sretno danas i da nam rodis jednog zdravog i veselog djecacica
Mi sad furamo da peremo guzu, iako smo mijenjali pelenu prije 15min, momku nema nista draze nego ukakiti se u cistu pelenu
11.08.2011, 13:21
vila_7
5398
mala_sa za naprednu bebicu!
11.08.2011, 13:34
vjestica
4335
našli smo cipelicu što se tiče kupovine, mi to zajedno obavljamo, cura voli šoping ja svoju nikad ne bih smjela ostaviti samu, ni u kojoj varijanti osim toga njoj se nikad ne zna koliko će spavati, a kad se probudi, odmah ustaje i vrlo lako može pasti sa kreveta, ako ne skontam na vrijeme da je budna cura zna odspavati 2-3 sata, ali se isto tako zna probuditi ako mi neko zajaše na zvono, a još se cuko razlaje (sad mi krivo što sam je učila da laje kasd neko zvoni ili kuca ) ljude oko sebe sam naučila da mi ne sjede na zvonu, aliuvijek ima divljaka, koji između 2 i 5 (kad svakako po kućnom redu treba biti tišina) zasjednu na zvono jer prose/nešto prodaju/traže nekog i sl
11.08.2011, 13:38
Brisani uporabnik
4077
11.08.2011, 14:39
amiboj
216
IZVORNA PORUKA: helena_7
amiboj amiboj...ljepotice! E jel ono znas Sanju Vujicu?
Iman....ma mi nemajke smo cuda ! Eno jos ja hranim bebu ko da je tele!
Hvala ti draga. I vas dvije ste lutkice prave. Znam znam Sanjicu, kako ne znam, mamicu slatkicu
A ja sam odusevljena sa svim mamama. Nisam vam jos sve uspjela pregledati posto smo pobjegli vanka, a sada klopa malenom pa spavanjac.... A Iman sve nesto prica ona debela ovo ono, ja kontala stvarno zena bucka, a ono maca prava...ccc
11.08.2011, 14:40
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: helena_7
Mina ma ja vidjela Armancek pajkio pa reko i ti! A onda te puca hiperaktivnost od nespavanja!
Joj Iman ja svoju ne smijem ostaviti,mada mi je mama rekla da je i ona nas!Sta cu, ja jos bebifon koristim .Soba nam bas nekako zabacena i ako je smao TV upaljen ne cujem uopce kad se probudi,a jos mi gore jer ne place kad se probudi nego fino ustane i na ogradu krevetica i pokusava se prevaliti preko
U ovih 11 mjeseci nikad se nije probudila kad zaspe a da ne odvali bar 2 sata, tako i navečer, budi se tek iz 1 sat(mada je tad ne ostavljam)...a spava u krevetcu, pa i kad se probudila zna se zaigrati, rijetko zaplače....tako da ja čim ona zaspe, trknem do prodavnice ako treba, al kažem ti sve na oprezu nešto leteći...uh, jesam i ja nemajka!
ja svoju od rođenja ostavljam i kada je budna i kada spava. dok je bila skroz mala ostavljala sam je da spava a ja izađem da kupim šta mi treba. najčešće je ostavljam ujutro kada moram izvesti psa. sada je stavim u hranilicu naredam joj igračaka i izađem. neće joj ništa biti za 10-ak, 15 minuta.
11.08.2011, 14:42
vila_7
5398
vjestice...kako nađe cipelicu?
amiboj...ma pusti Iman...to ona namjerno pa da joj mi govorimo kako je lijepa!
11.08.2011, 14:43
vjestica
4335
bila u travi a sinoć već počeo padati mrak, pa valjda zato nisma vidjela ma nek sam ja našla cipelicu, jest mi drago
11.08.2011, 14:45
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: vjestica
bila u travi a sinoć već počeo padati mrak, pa valjda zato nisma vidjela ma nek sam ja našla cipelicu, jest mi drago
e baš mi je drago, baš su joj lijepe cipelice
11.08.2011, 14:46
vjestica
4335
hvala a ja ih već prežalila, danas išla s njom druge gledati i kad sam se vraćala kući, nađem je
11.08.2011, 14:48
taurus
3578
vještice za nađenu cipelicu
lady ja sam ipak veća nemajka od tebe, ja sam maloprije dvoje budne djece ostavila same u kući dok sam otišla do prodavnice šta ću bilo mi je hitno a upravo smo se bili vratili iz šetnje i taman ih raspremila oboje