cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

11.08.2011, 11:44

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

i ja, i jauser posted image

2011.
2016.

clock-img

11.08.2011, 11:48

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

OoOOooO..dan zene....
Tukice sretan rodjendanko djevojciciuser posted image user posted image

i ja dalje ne znam.....user posted image user posted image user posted image

Jela nasa u porodilistu,da nam se sto prije oporavis a da Luka slusa bolje nego Anauser posted image

Helena,joj vama rodjendan....ja sam tebe skroz drugacvije zamisljala prije nego te vidjeh na onom cudu na fb...user posted image ..isto sto sam nasu Vilu zamisljala plavu,nizeg rasta..a kad se Vila pojavi..uhhh...ni slicna nije,umal da je ne upitam jesil to ti...al je zato zena za 10user posted image ..torta ce biti tvojih ruku djelo pa ako uspije eto oniog drugog posla sto si trazila,pa pomalo..:))

Iman i ja bih na kaficu al sipak....ne vidjeh ni one svoje bivse trudnjace prije no se otisnu u ovaj bjeli svjet..hmmm...user posted image

Ja dalje ne znam....
Nama bila patronaza,zakazala nam termin za bocu i komplet pregled....kaze ona uskoro mgu ocekivat da se polahko prevrce sa jedne strane na drugu a on ko da je cuo obidje sobu zacas...da sam imala Cickolininu adresu poslala bih je da joj malo smiri svekiuser posted image asta nas nesto ispitala,poigrala a nista ne pojede..hihihihbi...ja ko luda poslije sehura ostala budna,prala sudje,brisala,peglala...jutros mm veli pa kakva god da bude vjerujem da ti nece zavirit u ormar,sta ga preslazes bolje pusti da spavam,ja idem na posao..a dusa drag jos prehladjen..i sa vrata mi jos veli:al ko zna,ak vidi da imas dva reda obrva mozda ce mislit da si neodgovorna..bolje to idi pocupaj sta je visak...rekla sam mu da je iftar gosp.Meki vecerasuser posted image user posted image
A torba..ja sam uvijek u kolicima imala za njega obicni ruksak nivea a poslije sta mi bude brzee a moja torba je moja,mrtvih ljudi ima nekad al nekako mi golo bez nje sto neko rece...a odkako se jedan vikend sav sas...dok smo bili vani i samo da nije prvi put obukao hlace sve bih bacila..uhh jest se bio uneredio i na kraju mu kupim neku trenerkicu u navucem na usran bodi i pozuri kuci....eh otad na duze relacije nosim i visak odjelo..user posted image
I sinoc smo prespavali,da se ne urekne..mislim onje prespavao...a sad kako znam kad sta jede tako i nosim...ako je setnja ublizu kasikicu i teglicu i taman...
Eto..ja sve azem necu a vidi me..ne skidam seuser posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 11:55

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

ja samo da vam mahnem jutros sam ko zombi svunoc nisam spavala prehladila se pa me pocele i boliti i deni i zub i uho i oko i glava sve sa lijeve strane acitavu noc sam posjecivala wc kao nekad u trudnoci valjda da nezaboravim hehehe
a ovo moje djetesce bas kao da zna koliko se ja patim pa me je sinoc bas slusao ustao je samo dva puta da jede i to nesto kratko i zaspe,dusa moja draga
vala su ovi zubi veliko govno i kad izbijaju i kad bole i kad se vade,fuj neznase sta vise boli

clock-img

11.08.2011, 12:15

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

*Moli sin oca programera da mu objasni neke stvari.- Tata, reci mi, kako sam se rodio?- Dobro sine, znao sam da ćes me jednog dana to pitati. Evo ovako... Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda zakazao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om.Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, devet meseci kasnije nam je stigao zajebani virus.....user posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 12:28

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

*Moli sin oca programera da mu objasni neke stvari.- Tata, reci mi, kako sam se rodio?- Dobro sine, znao sam da ćes me jednog dana to pitati. Evo ovako... Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda zakazao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om.Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, devet meseci kasnije nam je stigao zajebani virus.....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

A  Mina nam se jutros pravo raspisala - valjda se zena naspavala! SUper,vidis to je on poceo lijepo pajkiti!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

11.08.2011, 12:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

11.08.2011, 12:40

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

jel ti ostavis da spava pa skoknes do prodavnice?
A i gdje ce spavati kad ste maloprije ustale,sram vas bilo! user posted image

clock-img

11.08.2011, 12:47

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Helena jel to ti mene zahebavas....user posted image user posted image ja kad sam ustalla u pola tri jutros vise ne sklopih ova svoja dva garava oka...pa vidis da sam samo na netu..a i ovaj moj sin samo spava,ko da nije svu noc..ja ga podugnem njemu g;ava osta na jastuku..pa reko samo ti sine,...i mamma ceuser posted image ...najbolnije sto sam sve uradila,sredila i na kraju mi arman izvrnu pavlaku na pod al neprla ja sad prostirac....nekad cu..hhahahah

clock-img

11.08.2011, 12:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

11.08.2011, 12:53

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Mina ma ja vidjela Armancek pajkio pa reko i ti! A onda te puca hiperaktivnost od nespavanja! user posted image

Joj Iman ja svoju ne smijem ostaviti,mada mi je mama rekla da je i ona nas!Sta cu, ja jos bebifon koristim user posted image user posted image user posted image .Soba nam bas nekako zabacena i ako je smao TV upaljen ne cujem uopce kad se probudi,a jos mi gore jer ne place kad se probudi nego fino ustane i na ogradu krevetica i pokusava se prevaliti prekouser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 13:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

11.08.2011, 13:07

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

amiboj amiboj...ljepotice! user posted image   E jel ono znas Sanju Vujicu?

Iman....ma mi nemajke smo cuda ! Eno jos ja hranim bebu ko da je tele! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 13:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

11.08.2011, 13:12

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Eh eto tebi veca grupa..neka te bona odje...ionako ova djeca zacas narastu:))

clock-img

11.08.2011, 13:14

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Pozz svima user posted image user posted image
Evo nas cili i veseli sa vakcine. Bili smo bas dobri i samo smo se igrali sa pedijatrom, cak nismo ni zaplakali pri ubodu, valjda zena ima lahku ruku, pa nije ni skontao da je primio user posted image user posted image
Sa 3 i po mjeseca imamo 7kg i 900gr i dugi smo 65 cm masAllah user posted image user posted image ...Doc kaze da smo jako cvrsta izdrava bebica user posted image user posted image Jedino se mama malo zabrinula kad je rekla da ima suhu kozu i malo tragova Atopijskog dermatitisa, pa smo dobili kremu da se stalno mazemo (ne bi li se kako toga rijesili dok je jos na pocetku)user posted image user posted image

Jelena sretno danas i da nam rodis jednog zdravog i veselog djecacica user posted image user posted image

Mi sad furamo da peremo guzu, iako smo mijenjali pelenu prije 15min, momku nema nista draze nego ukakiti se u cistu pelenu user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

11.08.2011, 13:21

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

mala_sa za naprednu bebicu! user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 13:34

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

našli smo cipelicu user posted image user posted image user posted image
što se tiče kupovine, mi to zajedno obavljamo, cura voli šoping user posted image
ja svoju nikad ne bih smjela ostaviti samu, ni u kojoj varijanti
osim toga njoj se nikad ne zna koliko će spavati, a kad se probudi, odmah ustaje i vrlo lako može pasti sa kreveta, ako ne skontam na vrijeme da je budna
cura zna odspavati 2-3 sata, ali se isto tako zna probuditi ako mi neko zajaše na zvono, a još se cuko razlaje (sad mi krivo što sam je učila da laje kasd neko zvoni ili kuca user posted image )
ljude oko sebe sam naučila da mi ne sjede na zvonu, aliuvijek ima divljaka, koji između 2 i 5 (kad svakako po kućnom redu treba biti tišina) zasjednu na zvono jer prose/nešto prodaju/traže nekog i sl user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

11.08.2011, 13:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

11.08.2011, 14:39

clock-img

amiboj

pencil-img

216

IZVORNA PORUKA: helena_7

amiboj amiboj...ljepotice! user posted image   E jel ono znas Sanju Vujicu?

Iman....ma mi nemajke smo cuda ! Eno jos ja hranim bebu ko da je tele! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti draga. I vas dvije ste lutkice prave. Znam znam Sanjicu, kako ne znam, mamicu slatkicuuser posted image

A ja sam odusevljena sa svim mamama. Nisam vam jos sve uspjela pregledati posto smo pobjegli vanka, a sada klopa malenom pa spavanjac....
A Iman sve nesto prica ona debela ovo ono, ja kontala stvarno zena bucka, a ono maca prava...ccc

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

clock-img

11.08.2011, 14:40

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: helena_7

Mina ma ja vidjela Armancek pajkio pa reko i ti! A onda te puca hiperaktivnost od nespavanja! user posted image

Joj Iman ja svoju ne smijem ostaviti,mada mi je mama rekla da je i ona nas!Sta cu, ja jos bebifon koristim user posted image user posted image user posted image .Soba nam bas nekako zabacena i ako je smao TV upaljen ne cujem uopce kad se probudi,a jos mi gore jer ne place kad se probudi nego fino ustane i na ogradu krevetica i pokusava se prevaliti prekouser posted image user posted image user posted image

U ovih 11 mjeseci nikad se nije probudila kad zaspe a da ne odvali bar 2 sata, tako i navečer, budi se tek iz 1 sat(mada je tad ne ostavljam)...a spava u krevetcu, pa i kad se probudila zna se zaigrati, rijetko zaplače....tako da ja čim ona zaspe, trknem do prodavnice ako treba, al kažem ti sve na oprezu nešto leteći...uh, jesam i ja nemajka!user posted image

ja svoju od rođenja ostavljam i kada je budna i kada spava. dok je bila skroz mala ostavljala sam je da spava a ja izađem da kupim šta mi treba. najčešće je ostavljam ujutro kada moram izvesti psa. sada je stavim u hranilicu naredam joj igračaka i izađem. neće joj ništa biti za 10-ak, 15 minuta.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

11.08.2011, 14:42

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

vjestice...kako nađe cipelicu? user posted image

amiboj...ma pusti Iman...to ona namjerno pa da joj mi govorimo kako je lijepa! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 14:43

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

bila u travi
a sinoć već počeo padati mrak, pa valjda zato nisma vidjela
ma nek sam ja našla cipelicu, jest mi drago user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

11.08.2011, 14:45

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: vjestica

bila u travi
a sinoć već počeo padati mrak, pa valjda zato nisma vidjela
ma nek sam ja našla cipelicu, jest mi drago user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e baš mi je drago, baš su joj lijepe cipelice

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

11.08.2011, 14:46

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

hvala
a ja ih već prežalila, danas išla s njom druge gledati i kad sam se vraćala kući, nađem je user posted image

clock-img

11.08.2011, 14:48

clock-img

taurus

pencil-img

3578

vještice user posted image za nađenu cipelicu

lady ja sam ipak veća nemajka od tebe, ja sam maloprije dvoje budne djece ostavila same u kući dok sam otišla do prodavniceuser posted image
šta ću bilo mi je hitno a upravo smo se bili vratili iz šetnje i taman ih raspremila oboje

Zadnji članci

article-img