writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

11.08.2011, 22:47

clock-img

rose

pencil-img

8709

cini mi se da negdje procitah da cipelice trebaju biti dovoljno komotne da mozes smjestiti debljinu svog prsta na mjesto gdje trebaju doci bebini prstici kako bi noga fino rasla user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

11.08.2011, 22:53

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Lady, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Uvod u anatomiju, mene nista ne opusta kao te serijiceuser posted image , sve sam odgledala sto se da odgledati od kucanica, dr. housa, anatomije, privatne prakse... Sad sam presla na ove light, odgledala Big Bang Theory, pa gledam posljednju sezonu How I met your motheruser posted image user posted image

A za izgubljene cipelice, ne bi moja Esma izgubila cipelicu nema sanse-dijete ludo za cipelama, svojim-tudim... Zovem je segrt Hlapićuser posted image user posted image , svako malo eto je nosi neke cipele, opet svoje/tuđe, ne birauser posted image Znaci Helena, kad zatrebaju cipelice, ne letaj za nama, nego bjezi od nas, jer bi i ti bez svojih mogla ostatiuser posted image Da nismo u Bihacu trenutno provjerila bih ja da nije i Vjesticine maznulauser posted image

Iman, moja zaspala sinoc u 23! i jutros u pola 7 ustaje sva vesela, ja user posted image ! Jesi vidjela lopova sto krade igracke... Danas je Didi ukrala sat sa ruke, stavila meni na ruku i ne vraca, jedva je nagovorismo da mu vrati... Stvarno joj moram pod hitno rađati bracu/seku da nauci dijeliti stvari... A za ovu kleptomaniju, ne znam sta se radiuser posted image . A za cipelice, ove u kojima je esma najbolje hodala su bile taman, ni komotne ni male... Bas taman.

mm otisao uspavati esmu, pa ga neeema, ja uđem sad kad i on zaspaouser posted image user posted image Ne znam ko je koga uspavljivao, ali leže zagrljeni k'o dva pijancauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

11.08.2011, 22:55

clock-img

Amam

pencil-img

659

IZVORNA PORUKA: Iman83

Amam, pa gdje si ti ženo, nigdje te, nek si nam se vratila....user posted image ljubni male piliće!

Ej draga hvala sto pitas,pa ja sam ti imala neke gradjevinske radove po kuci i iselila s djecom kod mame na 5 sedmica,sad sam tu.
Ljubi nam slatku Imancicu.

Superbebo hvala user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

11.08.2011, 22:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

11.08.2011, 22:58

clock-img

bambi7

pencil-img

672

Hej zene, samo da vas pozdravim, ne pisem cesto al vas redovno citam. Pa kad vec pomenuste cipelice moram da vam pokazem jedne danas su me odusevile. ( nadam se da nije problem da postavim link)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=104198496340563&set_=a.104198233007256.6928.100002512391307&type=1&theater

clock-img

11.08.2011, 23:03

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

kako ja imam potrebu da imam mnogo cipela,nastavila sam sa svijetlom tradicijom i kada je dijete u pitanju. N ima raznih cipela, sandala,tena,japanke,baletanke...ove br. 18 su joj ili male ili knap tako da sada nosi ili tene ili cipele br. 19. Ja gledam da su joj otprilike pola broja vece jer ni sama ne podnosim kada me obuca steze. Moram ovih dana otici da joj kupim pape za jaslice. Jao, dijete mi krece u jaslice! Ne mogu da vjerujem!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

11.08.2011, 23:10

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Pozz mame male raje, da vam se prikljucimo, valja cu se ustelit u sporadicno javljanje. Moja lopta ima 1.5 mjesec i ne voli da spava preko dana, tj voli u maminim rukama al u krevetu ne)

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

11.08.2011, 23:18

clock-img

canim

pencil-img

4126

Vece, evo i nas malo na sijelo s vama user posted image

Mi isto imamo kolekciju cipelica onih nehodajuci i imamo jedne hodajuce br 21 pa cemo vidjeti kad ce nam odgovarati, sad nosimo 17-18 broj a ja sam vec kupila za rodjendan jedne roze nehodajuce sa satenskom trakicom,user posted image preslatke su, slucajno naletila na odmoru na njih i kupila. Inace ja nikad nisam bila nesto luda za cipelama, uvijek sam vise volila cizme user posted image

Ja neki dan virnula u razgovori o ocekivanju... kad Jelena tamo prica o delozaciji Luke iz stomaka....jesam joj se ismijala user posted image uhh sutra ce Jela svog Lukicu zagrliti ako Bog da user posted image joj ljepote, ja nikad necu zaboraviti te prve momente mazenja s bebicom user posted image user posted image neopisiv osjecaj user posted image

Sta nam je sa sulty ????

clock-img

11.08.2011, 23:19

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: bambi7

Hej zene, samo da vas pozdravim, ne pisem cesto al vas redovno citam. Pa kad vec pomenuste cipelice moram da vam pokazem jedne danas su me odusevile. ( nadam se da nije problem da postavim link)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=104198496340563&set_=a.104198233007256.6928.100002512391307&type=1&theater

bambi7 dobrodosla, cipelice su preslatke

clock-img

11.08.2011, 23:21

clock-img

Amam

pencil-img

659

Ej ove cipke su mi prekrasne i sve iz albuma user posted image ,ali ja imam djecaka user posted image .
Ziki neka si nam se pridruzila,znaci Nemirko je ipak Nemirko user posted image ...zna on gdje mu je najljepse

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

11.08.2011, 23:23

clock-img

Amam

pencil-img

659

Ja i zaboravih reci da i moj djecak ima puno obuce,nekih cipelica i tena,sta cu po ugledu na mene i seku,mora imati user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

11.08.2011, 23:29

clock-img

bambi7

pencil-img

672

Mi trenutno ne nosimo nikakve, jos smo male (2m) al se spremamo lagano za malo hladnije dane. moju šicku srklet fata i od carapica, valjda joj vruce sta li, pa kad malo zahladi zavaram je sa onim trenerkama sto imaju stopice.
canim- bolje vas nasla, valjda cu se hairli malo aktivirati sa kucanjem da koju promuhabetimo!

clock-img

11.08.2011, 23:59

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

bambi i ziki - dobro nam došle :)
ja k'o fol planirala otić na spavanje ranije, a poslala MM u sobu i daljinski u ruke i laptop u krilo :)) Još da imam snage i volje kakav film pogledati...naskidala sebi preko neta milion filmova i nikako da ih stignem pogledati...ustvari, mrsko mi...interesantniji mi debeli lila dinosaurus Barney :P

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

12.08.2011, 00:23

clock-img

bambi7

pencil-img

672

Hvala zeno! Evo i ja se nameracila da malo kucam kad ono nigdje nikog veceras! moja bebenzi je upravo 4h spavala u komadu prvi put. A ja sam to vrijeme iskoristila za......... kompom umjesto da spavam.... sad bih se roknula! odoh da ninam, a garant cu i ujutru biti prva na forumu! laku noc budnim mamama!

clock-img

12.08.2011, 00:42

clock-img

canim

pencil-img

4126

Sve ti je to pozaspalo user posted image

Nego mi sad nesto naum pade, danas ja hodala malo po BBI i svratila do TL gledala malo imaju li onih putnih krevetica, imaju, ali svi su spakovani, ne znam sto jedan ne raspakuju user posted image pa da vidim kako to izgleda, mrsko mi ih bilo peglati kad necu sad kupiti....al eto...uglavnom nisam htjela to reci user posted image nego da sam vidjela lezaljku sa onim stolicem ispred za jelo! ono nesto sto je palacinken trazila samo sto nema tockove, bilo je u zutoj i plavoj boji.
Odoh se i ja pridruziti mojoj curici
pa pa

clock-img

12.08.2011, 07:18

clock-img

bambi7

pencil-img

672

Dobro jutrooooo! hajde zene budite se da kafenisemo!
Mi smo se naspavale, a i sunce vec ugrijalo da srknemo jednu pa u setnju!
valjda ce se forumasice razbuditi do tad:) eh kako bi i ja sad do jedno 11h, ne bih vala viseuser posted image user posted image

clock-img

12.08.2011, 07:36

clock-img

bint

pencil-img

448

bambi  dobro nam doslaaaaaauser posted image user posted image
vidim pricate o cipelicama ahh imi ih imamo mali milionuser posted image sad sam kupila br.19 one crocsice ama svidjele mi se aman pa rekoh ako nista posluzice kao igracka jer se preslatke,vesele..user posted image
a ja sam nesto primjetial an svom H  da mu izgleda ne odgovara vunica,vuna i te stvari...sav bude crven po tijelu i neke tackice kao blagi osip...i također spustika ga na tepih onako u pampersu samo a tepih je sinteticki praviuser posted image i kad ga podigoh sva leđa crvena....
lijep pozz...

clock-img

12.08.2011, 07:47

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

dobro jutro zenice!!!

Bambi i ziki dobrodošle! user posted image user posted image user posted image

bint
i moja ne podnosi vunu....kad je bilo hladno i spavala u nasem krevetu ispod carsafa je bila vunena deka,i imala je stalno neki mali mali osip po nogicama,i cim sam izbacila deku-povuklo se. Al je samo na vunu-ostale deke su joj OK a i tepih.

taurus
jel ima bas ravne tabane ili smao malo? Ja imam bas i uvijek sam nosala te glupe ortopedske cipele,kasnije uloske ortopedske u normalnim cipelama,vjezbe radila,....i nista. Na kraju jedan dr,rekao kao da je sve to djaba bilo  jer sam jednostavno tako rodjena-genetski,a evo sad i od brata kcerkica (6 g.) ima isto ravne iako su joj stvarno pazili na obucu. Ali kao njoj ce se moci ispraviti.

Moja Eva nesto nocas bas lose spavala,stalno se budla kenjkajuci al mislim da jemoguce da joj trojke nicu jer puno joj ide i voda na usta,al eto opet sam se ja naspavala jer sam je jucer u 7 uspavala i odjednom MM me budi user posted image , kad i mene prenijelo dok sam nju uspavljivala,user posted image i samo sam nastavila do jutros! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

12.08.2011, 08:02

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Dobro jutro.ziki i bambi7 dobrodošleuser posted image user posted image .helena,i mi smo loše spavali,čak se u neka doba ukakio,pa sam morala upaliti svjetlo,to ga još više razbudilo.leena,možda se vrati vas više iz Krajine,tamo ti je plodno tlouser posted image user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

12.08.2011, 08:45

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Jutro!user posted image

Mi smo dobro spavali, ali nas je Esma, koja nas inace budi pusama, jutros budila sakama, jedva sebi dođosmouser posted image user posted image mozda je sto god sanjala da se otima za kakve lopte ili cipeleuser posted image

Sto se cipelica za bebice tice, meni su ove neprevaziđene:http://www.facebook.com/profile.php?id=100001410694705

Jedino sto imaju samo nehodajuce, ali imaju i cizmice... I one predivne trakice i suknjice:) Vidjet cete djevojcicu u bijeloj suknjici i sa crvenom trakicom- ta je moja, ko ne znauser posted image

HAHA, samo ti zafrkavajuser posted image user posted image , ja sinoc sanjala da sam rodila sina i da ga dojim i sve kontam kako je s drugim i porod lagan, a i odmah zna dojitiuser posted image user posted image user posted image Sad ozbiljno, nista dok dok skroz ne ozdravim, dosta sam se s prvom trudnocom patila jer sam bila fizicki nespremna

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

12.08.2011, 08:46

clock-img

amiboj

pencil-img

216

Dobro jutro i od nas, mi smo katastrofa spavali. Stalno se vrtio, kenjkao, malo-malo on sjedi.... user posted image , garant ga opet zubici zezaju. A ima i stalno neke gasove....ja ne znam imaju li i druge bebice.... kao da jede grah svaki drugi dan user posted image
Odoh se razhavizati pa se javnemo kasnije....

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

clock-img

12.08.2011, 08:53

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Helena, ovo ti je dijete PREMEDENO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A Boga mi, ima na koga i bitiuser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

12.08.2011, 08:54

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Leena

Helena, ovo ti je dijete PREMEDENO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A Boga mi, ima na koga i bitiuser posted image

uh ko mi kaze! user posted image user posted image user posted image   hvala !

Hajd ono meni su sve bebe prelijepe stvarno, ali ja ne mogu prestati tvoje slike gledati! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 12.8.2011 8:55:20 >

clock-img

12.08.2011, 08:59

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

HAHA izgleda da je to sve od ludog vremena! A moja se po noci nekaki ali obavezno ujutro kad je spremim svu, jos bude na tuti i piski, i skoro na vrata - ukaki se-i onda ponovo sve! user posted image

Leena jel to i ti planiras drugo? user posted image Ja ko planiram,a nisam jos zvala gin.da se narucim i sinoc kad smo mogli se "druziti" ja zaspala u 7 user posted image .

amiboj mozda mu nesto ne odgovara od prehrane ?

clock-img

12.08.2011, 09:03

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Jutro...
noc grozna a koliko vidim nisam sama...evo ga sad cujem na ovaj bebifon lupa od krevetic:))
ovdje opet kisa,nista od hodanja..uhhh...znam da nevalja reci al bas mi je dotuzila i kisa,sad bih se spakovala u Bosnu koji dan...ovdje izgleda jedino mi nemamo cipelica..mislim ne p0revise,dvoje kao patikice i troje nehodalice a koristimo od toga nistauser posted image ..carapice vani a po kuci bosa noga tandaqra,mada kad razmislim ovo moje dijete je dosta prilagodljivo pa svasta olahko p[rihvati..koliko je to dobro ili nije ne znam al eto...hoce li vasa djeca u one igraone,nesto mislim kao Esmina sto spominje..juce patronaza veli sao ga spustajte nek se kotrlja jer sam mu stvarno napravila dosta prostora i kao ne bi bilo lose nabavit i tu igraonu jer je obicno djeca manja jos prihvataju...ja sumnjam da ce on htjeti dugo unutra al eto..i jos,kad ste djeci krenuli davat npr.vodu iz case a ne flasice..i jos mi rece da mu odskora mogu dati komadic hljeba sa puterom npr.da sam uzme i tanjira i prebire po ustima....
joooooj svasta mi naprica a kad ode ja se sjeti sta sam sve mogla jos priupitat....

Novi drugovi i drugarice dobro nam dosli:))

Zadnji članci

article-img