Evo i nas...ono moje dijete ima napad prduckanja, evo od 5 sati, sve kroz san, stenje i prducka
Ako je to njegova alternativa grčevima, nek prdi vazdan
Leena sestro po serijama, i ja ih gutam, sve te sto si nabrojala, nista mi draze nego pola sata-sat uz seriju i hajd dalje. Sad gledam Entourage, lagano, opusteno, mozak-na-pasu. Mislim da sam i tebe skliknula na FB
ziki, eto te, lagano napadamo ovu temu.
Sad će i malena, jelena, skvo, animagical
Kako deverate s grčićima? Ljubi malu krofnicu!
lady, mudro si rekla Jeleni, ali stvarno, sto se covjek napsava u porodilistu, to je cudo jedno, Sad mi je drago sto su me jos jedan dan ostavili, citav sam prespavala, i ja i Mahdi, jedino nas probude doktori da vide jesmo li živi.
Imamo mi jedne patikice, mescini babygap, pa to kozne i svi redom fazoni, za 0-3 mjeseca, a meni mu zao to navlaciti, kontam patim dijete
Doduse, kad krenemo napolje, vjerovatno cu i morati, jer carape skine brzinom svjetlosti.
Vagala sam sinoc kolica, ravno 10 kila tezine. I njegovih 4...kako cu bicepse razvalit' za 2 mjeseca!
Uh babine, nama tek trebaju poceti, ovo dosad su bili fini gosti, dodju, vide bebu, gurnu pod jastuk i preko vrata, da ne zahmete jer smo u ceteresnici. Sad idu oni sto jedu i piju
A najgori su mi firminski, SVI puse, valja ih redom slat' na balkon.