writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

12.08.2011, 09:22

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Mina ma izgleda svima noc nesto BLJAK! Al ja se ne zalim spavala sam od 7 umjesto da akcijam s MM zbog druge bebe user posted image !
Moja nije htjela u tu igraonu ,nece ni sad -spustim je sam dok odem do WC-a a i to hoce kako kad,al sta cu kad moram jer sad kako hoda ne moze je nista zadrzati. Ali npr. od mog brata mala je obozavala tu igraonu (vrtic) cak je i spavala u tome kad je moja mama cuvala! Tako da sve zavisi od djeteta.
Moja nije htjela nikako flasicu , pa je prvo pila iz case sa 6 mjeseci,  ali kako sad hoce sve sama-a casu nema sanse da fino pije dok sama drzi ,morali smo joj kupiti onu prijelaznu s kljunom BABYLOVE tako da moze sama piti kad se sjeti.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

12.08.2011, 09:23

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

jutro...
mi smo se naspavaleuser posted image . N zaspala u pola 9 i probudila se iza 8h. sad će ona opet malo na spavanje.

ziki, bambi dobro nam došle

Jelena čeka da prođe vizita pa će je raditi. eto nama Luke za par satiuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

12.08.2011, 09:27

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

m.i.n.a ma ja to mislim na onaj putni krevetic a ja sam ga koristila za Esmu kao igraonicu  Salki ce zapasti kod nane kao pravi krevetic. user posted image

Nego mi bas imamo patnju sa cipelicama nogica kao buhtlica sva se oznojim da mu obucem a opet ima lufta u patikici,izadem vani on skine i onda mi ne preostaje nista drugo nego u carapicama.A i ljeto je pa cim je toplije ja mu i njih skinem. 

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

12.08.2011, 09:31

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

i ja N teško oblačim cipele. savije mi prste pa se onda patim i preznojavam dok joj ih obučem. a o skidanju da ne pričam. svake završe u mojoj torbiuser posted image

clock-img

12.08.2011, 09:36

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Evo i nas...ono moje dijete ima napad prduckanja, evo od 5 sati, sve kroz san, stenje i prducka user posted image Ako je to njegova alternativa grčevima, nek prdi vazdan user posted image
Leena sestro po serijama, i ja ih gutam, sve te sto si nabrojala, nista mi draze nego pola sata-sat uz seriju i hajd dalje. Sad gledam Entourage, lagano, opusteno, mozak-na-pasu. Mislim da sam i tebe skliknula na FB user posted image
ziki, eto te, lagano napadamo ovu temu.user posted image Sad će i malena, jelena, skvo, animagical user posted image Kako deverate s grčićima? Ljubi malu krofnicu!
lady, mudro si rekla Jeleni, ali stvarno, sto se covjek napsava u porodilistu, to je cudo jedno, Sad mi je drago sto su me jos jedan dan ostavili, citav sam prespavala, i ja i Mahdi, jedino nas probude doktori da vide jesmo li živi.

Imamo mi jedne patikice, mescini babygap, pa to kozne i svi redom fazoni, za 0-3 mjeseca, a meni mu zao to navlaciti, kontam patim dijete user posted image Doduse, kad krenemo napolje, vjerovatno cu i morati, jer carape skine brzinom svjetlosti.
Vagala sam sinoc kolica, ravno 10 kila tezine. I njegovih 4...kako cu bicepse razvalit' za 2 mjeseca!

Uh babine, nama tek trebaju poceti, ovo dosad su bili fini gosti, dodju, vide bebu, gurnu pod jastuk i preko vrata, da ne zahmete jer smo u ceteresnici. Sad idu oni sto jedu i piju user posted image user posted image A najgori su mi firminski, SVI puse, valja ih redom slat' na balkon.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

12.08.2011, 09:40

clock-img

bambi7

pencil-img

672

Mi smo mozda rano ustale, al moje su vala spavale ko top nocas. Evo doruckovale i sad furamo vani malo u parkic.
A mala nije kakila evo treci dan, al bar prducka i ne grci se helem ne boli je trba jer je bas veselica.
imala je jedan termin od 6 dana bez stolice i tad sam se baaaas zabrinula, nadam se da nece opet. idemo mi malo na zrak dok nije upeklo.
hvala mamama na dobrodoslici- stvarno ste divneuser posted image

clock-img

12.08.2011, 09:41

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Vala, ako moja mama bude nagodna da snese kolica, idemo i mi danas u prvu oficijelnu setnju user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

12.08.2011, 09:47

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

bambi, kod dojene djece je normalno da nemaju stolicu više dana. no sikiriki dok god se beba ne pati.

clock-img

12.08.2011, 10:11

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Jutro jutro...ja sam vala naka slomljena...mali se sinoć budio da jede k'o novorođenče...imala sam osjećaj da samo što sam ga spustila u krevetac, da je zatražio ponovo da doji...a možda je kenkao 'nako, a ja po defaultu odmah vadim (.) i tovim...mada, s kojim užitkom ju je zagrabio, reklo bi se da mu je ipak bilo do papanja...još se jutros nadigao oko pola 7...ja ga prenijela na pod, al nije htio nastaviti spavati..evo i sada mu se spava, al nešto neće..
a za cipelice - mi imao nekoliko komada, al ja ih ne stavljam, dovoljne su mi čarape..svakako ih ganjam po cesti svaki put, a čarapu ako skine, uvijek imam duplu :))
meni MM morao uzeti auto, a i kolica s njima...tako da danas nema ništa od hodnje...
lady - naša veza sa Jelenom, javljaj šta kad saznaš :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

12.08.2011, 10:17

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Pozdravcic i od nas dvoje..Vidim bilo je nemirne djecice sinoc uhhh Moj A je plakao do jedno 11 svakih desetak minuta al onda je zaspao i nije ustajao do jedno cetiri. Tad smo se konektovali i to je bilo sve za sinoc..

Mi odosmo da se spremamo. Danas je dan za shoping..Idemo u potagu za pidzamicama, posebno bi volila da nadjem onu iz jednog dijela kao gegice al toga je stvarno slabo za ovu vecu djecu..i jos plus moramo smisliti rodjendanski poklon nasoj drugarici

2011.
2016.

clock-img

12.08.2011, 10:24

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

lejla, eno ti pidžamice iz jednog dijela na siranu,12 KM

clock-img

12.08.2011, 10:33

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Leena,ne zafrkavam,to ja iz ličnog iskustva govorimuser posted image po mojoj računici oba su tamo začetauser posted image user posted image .A biće kod vas aBd kada budete željeli.helena isto tako i Harun,ali sinoć mu se omaklo nešto .Mi smo nekoliko nehodalica cipela i sandalica izgubili,sad imamo prave cipele broj 18,ponekad mu ih obučem da ga navikavam,ali neće da hoda u njima,odmah sjedne,valjda ne osjeti fino pod nogama.palachinken,ne treba bolja sprava za vježbanje od kolica,ja sam se nabildala pravo,još mi šega kad neki čiko uhvati da mi ih ponese na stepenicama,pa stenje,strah me da mu ne ispadne,a ja to s lakoćom nosim user posted image user posted image user posted image user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

12.08.2011, 10:34

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Lady eh super hvala tamo cu prvo da navrnem, taman mi je na nogu heheheh a i dugo nisam bila kod one svoje tete..Vidjela krasne neki dan u Lindexu al vala preskupe..ne davala ja tolike pare na pidzamu koju jos plus nisam ni sigurna koliko ce dijete puta obuc...

2011.
2016.

clock-img

12.08.2011, 10:37

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Haha pa taj tvoj hairlija vec hoda mashallah..

2011.
2016.

clock-img

12.08.2011, 10:40

clock-img

HAHA

pencil-img

685

IZVORNA PORUKA: lejla80

Haha pa taj tvoj hairlija vec hoda mashallah..

Ne hoda još samostalno nego uz namještaj i pomalo se pušta od jednog do drugog predmeta na malim udaljenostima ili gura auto po sobi i evo 2-3 dana stoji samostalno kratko i onda sjedne.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

12.08.2011, 10:44

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: ladyblue

lejla, eno ti pidžamice iz jednog dijela na siranu,12 KM

hehe ja juce kupila 2 bez rukava i jutros zamjenim jednu koja je manja za neku s rukavima...preslatke su, i kupih curici jos jedan donji dio trenerke user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

12.08.2011, 10:48

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

Samo da vam javim  za Jelenu(nista novo) jos cekam haber iz bolnice, u 9:36 je otisla  tad me nazvala i javila se, prije par min sam zvala nista novo....cim saznam info javljam

< Poruku je uredio mama2009 -- 12.8.2011 10:49:20 >

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

12.08.2011, 10:51

clock-img

canim

pencil-img

4126

lejla80 ja sam mojoj jednom naletila u oviessu u interexu bas pidjamu tanku jednodjelnu bila oko 15 km a juce sam vidjela u TL BBI ali materijal je malo deblji, ko jednodijelna trenerkica isto oko 15 km, pa pogledaj.

clock-img

12.08.2011, 10:53

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Jutro od nas. Da da skuplja se raja sa ocekivanja bebe. Moja lopta trenutno spava u mom narucju, kako ga spustim posle 5 min vriska. Grcica uglavnom nema, jutros malo al u odnosu na Nemirkove ovo je nista.
Palacinken sretno u setnji, bas je lijepo jutro i mi cemo uskoro napolje.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

12.08.2011, 11:13

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

tako je to...jedna raja dolazi druga odlazi,...al neka hB!

Jedva cekam novosti od Jelene i Luke!!!

HAHA...ma i ja sam se izvjezbala - bas su mi neprakticna ova moja-sljedeca beba aBd dobiva kisobran kolica!

super beba...ne brini sve bebe su izgleda danas slabije spavale!

Joj ja volim te jednodijelne al moja smizla duga pa nigdje ne mogu naci! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

12.08.2011, 11:31

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: mama2009

Samo da vam javim  za Jelenu(nista novo) jos cekam haber iz bolnice, u 9:36 je otisla  tad me nazvala i javila se, prije par min sam zvala nista novo....cim saznam info javljam

vjerovatno je u sali, nedostupna je.

eto nama Lukeuser posted image

clock-img

12.08.2011, 11:35

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

vjerovatno je u sali, nedostupna je.

eto nama Lukeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

12.08.2011, 11:38

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Rodio se Lukauser posted image

clock-img

12.08.2011, 11:39

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

našoj dragoj drugarici Soraji sretan 9. rođendanko!

clock-img

12.08.2011, 11:39

clock-img

canim

pencil-img

4126

Rodio se Lukauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otvori nam temu da joj cestitamo user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img