Helena, ma planiram, ali me zdravlje zafrkava stalno nesto
... Bila sam kod gin. nedavno, imala upalu jajnika toliku da se zagnojio! Ali to cini lijenost, da sam na vrijeme otisla ne bih morala te antibiotike piti i s tim se zafrkavati... Onda me jos sto nekih sitnica zeza, ali napokon sam pocela ici doktoru, pa kad to rijesim, spremna
! Evo i Iman je ozbiljan kandidat, bice nas na iscekivanjima uskoro
Mina, moja Esma je do prvog rođendana bas htjela u igraonu, bila mi je spas! Naredam plisanih igracaka da se igra, ne stavljam nista tvrdo da se ne moze povrijediti, i ja slobodna da obavljam kucne poslove
... Ali sad su to vremena kojih se sa nostalgijom sjecam, prohodala je sa 10 mjeseci i nema gdje je nema od tada!
Palacinken, moram i tu skinuti, to nisam gledala, taman mi je jos samo 4 epizode ostalo u How I met ur mother, a izlaze nove tek u septembru
! Jesi, jesi, sad sam gledala obrascice slatke
! A joj kad sam ti vidjela slike sa Kravica... Hocu i jaaaa! Btw, ja sam rođena u Čapljini, samo rijetko odem, bila sam u Pocitelju ljetos, ali samo 2 dana
, i to na putu do mora, da skratim put, nocila tamo, imam kucu... Kontam kad zahladi u Sa, ako bude kakvog odmora, zbrisati tamo sa Esmom i mm da se odmorim od svega
A to za pusenje... Mi smo zabranili pusenje u kuci... Iako sam se ja ponovo propusila cim sam prestala dojiti, i ja na balkon, pa mogu i gosti, pa ja... Kad se ja suzdrzavam da ne trujem dijete, mogu i oni tih sat-dva...
Bambi, imas temu beba ne kaki, tu ces naci puno tih savijeta koji pomazu... Ja sam se zeznula i 11. dan kad Esma nije kakila odvela je doktoru, sta su joj pocinili, bolje da ne pricam, zato sam rekla sta god samo da je njima ne vodim vise!
HAHA, a po mojoj racunici i Esma je ovdje zaceta
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms