Vjestice, ovaj cane je star 8 mjeseci vec i rekla sam mm da ako su mu kupirane usi, bih radije ovog ovcara.... Meni je to toliko nehumano da nemam rijeci... I pri tome, sto kazes, budu ruzniji puno... Btw, tvoj pas je prepreprelijep!
Iman, Boga mi si ti na pogresne pse nalijetala... Jedino ako ih se bojis, jer oni nanjuse strah i onda se boje da ces ti njih povrijediti.
Canim, ja Esmi to samo operem kamilicom, stavim na vaticu i ono umasiram... To im je od njihovog znoja, jer im je koža još osjetljiva.
Aiša, pa šta će mi mali pas, ako će biti u avliji
? Imala sam ja maltezera kad sam bila mala, a mm imao labradora dok se nije ozenio, onda ga nismo imali gdje u iznajmljenom stanu tada, i poklonio ga je daidži, sad trčkara uz Unu i niko sretniji od njega
. Ljubi nam momčinu!
Ja sve pse volim, osim Pit Bula, njih ne mogu ni nacrtane... I ne znam Vjestice kako ih mijesaju, meni ni ne lice...
Dzeni, ma mi uzimamo malog da bi se odmah njih dvoje navikli jedno na drugo... Ja sam bas citala da su dobri sa djecom
Lady, kako da ga ne razmazim
? Probala sam to i kod Esme, pa ne ide
. Meni se ne sviđaju kupirani i bas mi je to strasno... Kao da nama neko otfikari nos ili sise, jer smo "ljepsi bez njih"... Znam da je to praksa bila godinama, ali meni se nikako ne dopada...
A za "ne"... Hm... Ne znam sta bih ti rekla, meni je dugo trebalo... A i sad se nekad inati i isprobava granice strpljenja...
Helena, ne znam, meni su oba divna, malo mi ljepsi cc, a karakteristike su u pet deka
Vidi ti sto mene ova Palacinken zeza, cuj za estrade, sta licim ti na "pevaljku"
. A, Boga mi, ni tebi nije mane:). Btw, ne rekoh ti nikad, ali sam odusevljena bebacovim imenom, bas bas!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms