cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

12.08.2011, 13:12

clock-img

Leena

pencil-img

2841

U avlijiji, s tim da ce imati svoj zatvoreni veliki prostor barem neko vrijeme, jer imamo jedan objekat pored kuce koji ni zasta ne sluzi, a nikako da ga srusimouser posted image ... Ne mogu ja deverati sa dlakama u kuci, pricala sam ti, to je jedini razlog zasto vec odavno nemam mopsicauser posted image

Iman, miroljubivi su i vole djecu, posebno ovi cane corso

< Poruku je uredio Leena -- 12.8.2011 13:14:09 >

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

12.08.2011, 13:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

12.08.2011, 13:23

clock-img

Leena

pencil-img

2841

IZVORNA PORUKA: Iman83

Kod ovih pasa nikad ne znaš, što opasnije izgleda to je bezopasnijiuser posted image
Kad bolje razmislim, iz cijele kolekcije pasa koji su me ujeli svi su bili oni mali, lijepi, hinjski...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image istina da su mali nekad opasniji, zato sto smo mi puno veci od njih (doduse kako ko, ja nisamuser posted image ), pa nas shvataju kao prijetnju.... ali meni sega ovo kolekcijauser posted image user posted image user posted image user posted image Bas se ne volis sa cukama? Ja ih toliko volim, a i oni meneuser posted image Jednom me neciji vucjak pratio Ferhadijom, sve ljudi pricali kako sam grozna jer ga nisam vezala, ama nema sanse ubijediti ih da nije moj, sve uz nogu i ne mrda... Kad sam na foru usla u tramvaj trc'o je jadan za tramvajem 2 stanice, bas mi ga je bilo zao... Uzela bih ga, ali se vidjelo da je neciji, zbrisao iz avlije

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

12.08.2011, 13:36

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

dobar nam došao Luka user posted image user posted image user posted image user posted image
i moja cura je sinoć loše spavala, čak je imala graničnu temperaturu, mislim da su zubići
moj pas je njemački bokser, btw to je rasa koja se najbolje prilagođava životu sa djecom (tu je čak ispred popularnijeg labradora) i jest sličan cane corco, samo je manji (doduše kod mene je ženka, a one i jesu manje)
cane corso je isto meni prelijep pas, nadam se da mu nećeš kupirati uši i rep (većina su kupirani,a bio je jedan prelijep cane corso na dobrinji, , nekupiran, nije drugi kupirani mu nije bio ni do koljena, čak je i moja četveronožna dama bila zaljubljena u njega)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

12.08.2011, 13:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

12.08.2011, 14:10

clock-img

canim

pencil-img

4126

Da vas pitam, kad smo bili na odmoru moja smizla je dobila osip od vrucine, taj osip se je povukao mozda poslije nekih 7 dana ali na vratu gdje je pregib ostalo je neko crvenilo, tu je isto bio sitni osip a vec odavno joj to mjesto djeluje kao da se oprzila, ono crvenilo, kad je hladnije gotovo je i ne primjetno ali kad je vruce primjeti se crvenilo, kako da to tretiram user posted image i sta mislite jeli to od tog osipa ili moze biti nesto drugo user posted image

< Poruku je uredio canim -- 12.8.2011 14:11:37 >

clock-img

12.08.2011, 14:13

clock-img

Aiša

pencil-img

887

Luka, dobro došao u RR porodicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena, tebi želim što brži oporavak i uživaj sa svojim zlatima user posted image

Žene, ni ovaj moj sinoć nije spavao, vidim većina bebara nije dobro spavala, ali sam primijetila da uvijek tako loše spava kada je pun mjesec. Prethodnih noći je lijepo spavao, pustio nas je da jedemo na sehuru, a sinoć kao što Super Beba kaže kao novorođenče user posted image

Kakav vam je ovo pas, ovo je zvijer user posted image , ja očekivala nekog malog slatkog user posted image

clock-img

12.08.2011, 14:18

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

aiša ti mali slatki su najveći lajavci
ovi veliki su velike bebe
ja ne znma kako ljudi boksera pomješaju sa pit bulom (to mi se redovno dešava) a to je tako dobroćudan pas, da samo vidite šta joj moja cura radi, a ona ništa user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

12.08.2011, 14:19

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

ne mogu sad na posatvim sliku da samo vidite tu blentavu, dobroćudnu facu i te oke, ma vidiš da je dobrica i da nije opasan user posted image
mnoge od vas me imaju na fb, pa vidite u mojim slikama

< Poruku je uredio vjestica -- 12.8.2011 14:20:24 >

clock-img

12.08.2011, 14:23

clock-img

dzeni_nl

pencil-img

1326

Dan svima. Evo mene opet kao padobranac ovdje.
Uff nama je svaka noc losa, jer moja smizla bas lose spava. Jednostavno po cijelu noc ustaje, spava i hoda po krevetu. Zeljna sam sna.

Mina kakva je tebi babica sad dolazila? Meni niko vise nije dolazio samo prvi mjesec dana.

Btw moj djever ima cane corso i bas je miran pas. Samo to puno slini i ne voli male bebe. Ustvari ne da ih ne voli u smislu da ih napada, vec kad dodju kod nas sa njim ili mi odemo kod njih moja M krene da ga miluje, a on bjezi od nje i djever kaze da ne voli bebe. A on isto ima sina od 4 godine i sa njim je ok.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

clock-img

12.08.2011, 14:27

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

vjestice pesek ti je user posted image user posted image user posted image

Dosta pasa ne voli djecu ali samo u smislu ako ih gnjave,ali i tad ne ujedaju nego se maknu (ako su dobro odgojeni).

Aiša
vidiš baš moram vidjeti to za pun mjesec!

P.S. ne mogu naci Jeleninu i Lukiu temu user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

12.08.2011, 14:27

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ma ljudi veze nemaju. ja imam Mopsa pa misle da je pit bul. ustvari, ovi seljaci su samo i čuli za pit bula pa im je sve što vide pit bul.

Leena, cane corso je super privržen pas. samo ga nemoj razmaziti jer ga se nećeš moći riješiti. e sada, vještica kaže za uši i rep. meni lično su ljepši kupirani iako u svijetu se kupiranje izbjegava. meni su nekako psi sa dugim repom smiješni.

neki dan sam vidjela i Njemačku dogu. desila mi se ljubav na prvi pogleduser posted image

e dosta o cukama, hajmo malo o djeciuser posted image
evo je N se probudila, jela i sada nam pjeva (ovo je na tatuuser posted image ). usput pokušava da dohvati tastaturu bratovog kompjutera. mi se slomismo govoreći ne-ne a ona se grohortom smije. ne znam kako da je naučim da je ne zaista ne?!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

12.08.2011, 14:30

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

pa moj ovolišni pas pa jadnik bježi od Nađe jer ga ona toliko maltretira. čupa ga, pokušava da nekako stavi njegovo uho sebi u usta. on jadnik pobjegne ispod stola a ona za njim. evo ga sada leži između mojih nogu i kunja ali je jedno oko polu otvoreno, gleda šta ona radi da ga ne iznenadi u snuuser posted image

clock-img

12.08.2011, 14:35

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: ladyblue

pa moj ovolišni pas pa jadnik bježi od Nađe jer ga ona toliko maltretira. čupa ga, pokušava da nekako stavi njegovo uho sebi u usta. on jadnik pobjegne ispod stola a ona za njim. evo ga sada leži između mojih nogu i kunja ali je jedno oko polu otvoreno, gleda šta ona radi da ga ne iznenadi u snuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady
ja sam svoju naucila samo jednostavnim NE i sklanjanjem od predmeta-u pocetku je malo urlala ali je brzo skontala da NE stavrno znaci NE.  I moras paziti da se ne smijes,jer ako vidi da vam je simpaticna,samo ce nastavit dirlikati! user posted image I moja jos uvijek isprobava moze li nesto dirati-ne poslusa uvijek ali fakat zna sta smije a sta ne! Nekad je uhvati luda minuta pa nesto za sta zna da ne smije,zaleti se uzme i pobjegne kocenuci se od smjeha!

clock-img

12.08.2011, 14:38

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ne smijem se ja, čak i promijenim boju glasa, kao da to izgleda strogo ali ništa se ne dešava. pokušala sam i da je malo kao pucnem po ruci ali ni to ne pomaže jer to nju ne zaboli pa misli da se igram s njom. samo se smije.

clock-img

12.08.2011, 14:38

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Leena ja glasam za BElgijanca! user posted image C.C. mi je bas malo prestrasan. Vidi na nekoj stranici sluzbenoj o pasminama njihove karakteristike pa se odluci!

clock-img

12.08.2011, 14:40

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Lady i ja sam pokusala pucnuti po nogici ali se moja ni ne smije nego uopce ne registrira! user posted image . Tako da je jedino ovo odvodjenje od predmeta pomoglo i to joj bas bude krivo i place dok ne nauci. A i to plakanje nije dugotrajno jer je od huje pa cim joj skrenem paznju necim drugim ,smije se

clock-img

12.08.2011, 14:51

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Evo naaaaaas, odradili smo prvu šetnju, joj jest nam lijepo bilo! Ja sva glavna, guram kolica user posted image user posted image kontam da se čitav svijet promijenio ovih 25 dana koliko nisam izlazila (a ono sve isto, svak se svojim poslom zabavio) Momak spavao, razgledao ma ko veliki, a mama stigla i kafu popit, uh jesam se popravila!
Leena, nama su Kravice bas fenomenalne bile, s tim da smo mi nocili nako na divljaka, jer nema dole organozovan kamp ili nesto, nego digli satore na toj nekoj livadi. Ali je divno, onaj prizor kad ti se vodopadi prvi put ukažu, joj neopisivo je! Eh ko što ti Helena reče, hajd što ti je dijete divno ne-urkelo.se, nego i mama prava mačka, za estrade user posted image

Odoh sad tražiti temu da čestitam Jeleni!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

12.08.2011, 15:23

clock-img

canim

pencil-img

4126

eh eto bas ste se pretgrle pa me savjetovale user posted image  user posted image hvala
mozda da editujem onaj prosli post sa ovim ljepotanima user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2011, 15:34

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: canim

Da vas pitam, kad smo bili na odmoru moja smizla je dobila osip od vrucine, taj osip se je povukao mozda poslije nekih 7 dana ali na vratu gdje je pregib ostalo je neko crvenilo, tu je isto bio sitni osip a vec odavno joj to mjesto djeluje kao da se oprzila, ono crvenilo, kad je hladnije gotovo je i ne primjetno ali kad je vruce primjeti se crvenilo, kako da to tretiram user posted image i sta mislite jeli to od tog osipa ili moze biti nesto drugo user posted image

iskreno, nemam blage..ja inače sve osipe rješavam sa bepanthenom...jesi li probala sa puderom?

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

12.08.2011, 15:39

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

kad smo već kod osipa, za mame sa muškom djecom - da li su vama bebači imali osip po testisima?? Je li i to spada pod pelenski ojed ili...? Pojavile se k''o male tačkice, bjelkasto-crvenkaste boje (ustvari, mijenj''o je boju...ustvari, bio je žut, zelenkaste boje povremeno..ustvari, crveni je bio taj zelenkasti objekat...na moje ooo opšte iznenađenje... user posted image )

< Poruku je uredio Super Beba -- 12.8.2011 15:40:13 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

12.08.2011, 15:44

clock-img

canim

pencil-img

4126

Superbebo hvala, ne dijeluje puder user posted image

S obzirom da se danas prica o svemu a najmanje o bebama da i ja kazem da smo imali 13 godine njemackog ovcara user posted image ....maza moja mala, mi smo ga drzali u avliji....eh kako se covjek lako veze za psa.user posted image

< Poruku je uredio canim -- 12.8.2011 15:45:16 >

clock-img

12.08.2011, 15:51

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Vjestice, ovaj cane je star 8 mjeseci vec i rekla sam mm da ako su mu kupirane usi, bih radije ovog ovcara.... Meni je to toliko nehumano da nemam rijeci... I pri tome, sto kazes, budu ruzniji puno... Btw, tvoj pas je prepreprelijep!

Iman, Boga mi si ti na pogresne pse nalijetala... Jedino ako ih se bojis, jer oni nanjuse strah i onda se boje da ces ti njih povrijediti.

Canim, ja Esmi to samo operem kamilicom, stavim na vaticu i ono umasiram... To im je od njihovog znoja, jer im je koža još osjetljiva.

Aiša, pa šta će mi mali pas, ako će biti u avlijiuser posted image ? Imala sam ja maltezera kad sam bila mala, a mm imao labradora dok se nije ozenio, onda ga nismo imali gdje u iznajmljenom stanu tada, i poklonio ga je daidži, sad trčkara uz Unu i niko sretniji od njegauser posted image . Ljubi nam momčinu!

Ja sve pse volim, osim Pit Bula, njih ne mogu ni nacrtane... I ne znam Vjestice kako ih mijesaju, meni ni ne lice...

Dzeni, ma mi uzimamo malog da bi se odmah njih dvoje navikli jedno na drugo... Ja sam bas citala da su dobri sa djecomuser posted image

Lady, kako da ga ne razmazimuser posted image ? Probala sam to i kod Esme, pa ne ideuser posted image . Meni se ne sviđaju kupirani i bas mi je to strasno... Kao da nama neko otfikari nos ili sise, jer smo "ljepsi bez njih"... Znam da je to praksa bila godinama, ali meni se nikako ne dopada...
A za "ne"... Hm... Ne znam sta bih ti rekla, meni je dugo trebalo... A i sad se nekad inati i isprobava granice strpljenja...

Helena, ne znam, meni su oba divna, malo mi ljepsi cc, a karakteristike su u pet dekauser posted image

Vidi ti sto mene ova Palacinken zeza, cuj za estrade, sta licim ti na "pevaljku"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A, Boga mi, ni tebi nije mane:). Btw, ne rekoh ti nikad, ali sam odusevljena bebacovim imenom, bas bas!user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

12.08.2011, 15:51

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

canim,bali li beba? Ako je osip bio od znoja a na to se nastavile bale,zato ne prolazi. Jesi probala Bepanthen?

Zadnji članci

article-img