cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

12.08.2011, 15:53

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Canim, pomoci ce kamilica sigurno, vidjet ces, samo kad joj se pojavi, nekoliko puta dnevno joj tako na vaticu i umastiraj

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

12.08.2011, 15:54

clock-img

canim

pencil-img

4126

ne bali ne znam sto ne prolazi, samo se umiri kad nije vruce tj nije toliko crveno ali ako se zagledas vidis to mjesto ali ako joj je vruce opet se zacrveni, bepanten nisam probala a kamilicom sam mozda samo 2 puta presla, pokusat cu opet kamilicom i mozda malo namazem bepantena.

clock-img

12.08.2011, 15:57

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

palachinken,kad vec Leena pomenu...cije je ovo ime? Nikada ga nisam cula i svidja mi se. Nekako mi zvuci persijski ali i imdijski...

< Poruku je uredio ladyblue -- 12.8.2011 15:58:00 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

12.08.2011, 16:00

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: canim

ne bali ne znam sto ne prolazi, samo se umiri kad nije vruce tj nije toliko crveno ali ako se zagledas vidis to mjesto ali ako joj je vruce opet se zacrveni, bepanten nisam probala a kamilicom sam mozda samo 2 puta presla, pokusat cu opet kamilicom i mozda malo namazem bepantena.

namazi Bepanten uvece poslije kupanja i mazi nekoliko puta na dan. Trebalo bi proci. Ako ne,javi mi se pa cu ti reci koju kremu da kupis.

clock-img

12.08.2011, 16:02

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Lady, arapsko, tj. staroafricko, ali su ga arapi preuzeli

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

12.08.2011, 16:19

clock-img

Aiša

pencil-img

887

leena, dobro si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama se sebi smijem i zamišljam nekog malog slatkog cuku u avliji user posted image

SB, mi smo imali problema sa osipom koji se pojavio na testisima, a kasnije proširio i na prepone i počeo prelaziti ispod testisa, u početku smo problem riješili Mustelinom Stelactive kremom, a kasnije kada nije pomagalo mazali smo bademovom od M. Paunovski.

canim, mi koristimo Kamagel za te sitne osipe na pregibima ili Avene kremu.

clock-img

12.08.2011, 16:23

clock-img

dzeni_nl

pencil-img

1326

Leena nemoj da te zbuni ovo sto sam ja napiala za djeverovog cc, jer je on super sa drugom i vecom djecom, jedino od moje M bjez, mozda misli da ce ga ganjaviti user posted image I njegova zena ja uzela mladog dok je beba bio, a sad je vec star, ali jo uvijek fin i zove se Spukiuser posted image muskic.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

clock-img

12.08.2011, 16:59

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Leena, ahaha nisam stvarno mislila na pevaljke, više ono golden hollywood, ali eto, ako se tebi sviđaju cajke..user posted image user posted image
lady, kako ti je Leena rekla, to je staroafričko ime, znači Očekivani, a u arapskom Onaj na pravom (Božijem) putu. Inače, zvuči i perzijski, ja sam se vazda zezala da ga zamišljam kao kakvog maharadžu što jaše na slonu i gladi brk. Uglavnom, zvuči onako baš karakterno i snažno user posted image a nije ni prečesto, zasad.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

12.08.2011, 17:14

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: Aiša

SB, mi smo imali problema sa osipom koji se pojavio na testisima, a kasnije proširio i na prepone i počeo prelaziti ispod testisa, u početku smo problem riješili Mustelinom Stelactive kremom, a kasnije kada nije pomagalo mazali smo bademovom od M. Paunovski.

a jooj, valjda nam se neće širiti...haj probaću s tim, valjda prođe...

< Poruku je uredio Super Beba -- 12.8.2011 17:16:24 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

12.08.2011, 17:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

12.08.2011, 17:20

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: Iman83

Leena, prije se cuka nisam bojala, sad mi već nije svejedno!user posted image
Palačinken, ja nedavno razmišljam, to je baš dobro ime za dati djetezu, zamisli da bude baš TAJ Mahdi...valjda znaš o kom pričam, da ne objašnjavam....ime je divno zaista.

Moja I sad pokušava sve na suze da dobije, kažeš joj ne ona se raspekmezi pravo...al ni ja ni mm ne popuštamo, mazgle dvije!user posted image

Canim, kamilica i bepanthen bi i ja savjetovala, bivacin prah može isto pomoći!

Moramo pazljivo pratiti palacinken i njenog Mahdija, mozda je on bas taj user posted image

clock-img

12.08.2011, 17:22

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Iman, znam na šta mislis user posted image U svakom slucaju, bit ce odgajan u skladu sa znacenjem imena, makar dok mi budemo mogli utjecati na njeg

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

12.08.2011, 17:22

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

hajdi otkrijete nam tajnu,nama koje neznamo.koji taj Mahdi?

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

12.08.2011, 18:09

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Palachinken, e izvadila si se sad s tim Hollywoodomuser posted image user posted image user posted image user posted image . Meni je predivno ime, a nisam ga ovdje nikad cula, znam da je kod Egipcana poprilicno cesto. A ismijah se za maharadžu i brk, legenda siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

12.08.2011, 18:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

12.08.2011, 18:20

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2011, 18:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

12.08.2011, 18:30

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Bas bih voljela ovu djecu za deseta bar godina vidjet sta bi od njih..da ne idem dalje od deset:))))
ovaj moj ima razne perspektive a od zanimanja mu ne gine elektricar..tom upali sijalicu i vazdan mpze u nju gledatuser posted image ..moj svekar kaze nista elektricar nego ce on izumit nku novu strujuuser posted image user posted image user posted image

Dzeni,mislim da je ovo kao vama prvi put..onako malo ga posmatrala u igri,uzela nase podatke,ostavila onu knjizicu gdje mogu kao pratiti razvoj i u kojem mjesecu sta ocekivat,donijela nam zakazan termin za pregled i bocu...ona kaze da ce nekad opet doci a kad nemam pojma...onako uopsteno objasnila kakva je procedura ovdje sa ljekarima,kako ide i gdje boce,da oni to sematski organizuju,zakazu i jave..nedaj Boze bolesti idemo porodicnom ljekaru..tako te stvari...

clock-img

12.08.2011, 19:11

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: palachinken

Iman, znam na šta mislis user posted image U svakom slucaju, bit ce odgajan u skladu sa znacenjem imena, makar dok mi budemo mogli utjecati na njeg

Pitaj ti njega bil' mi bio zet...već mi se sviđauser posted image

Ako Mančici neće smetat putera da voda user posted image

clock-img

12.08.2011, 19:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

12.08.2011, 19:27

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ja obećavam da ću biti fer i korektna svekrva, neće ti dijete kukati na mene po forumimauser posted image

clock-img

12.08.2011, 19:51

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Helo zene ja sam vam danas skapala od hodanja..uh i sve sam pare potrosila kod tete na Siranu jer sam po baksuzluku naletila upravo kad joj je roba stigla...jedva joj izadjoh iz radnje. nadjoh pidzamice kakve sam trazila, nemaju dole one stopice pa mi je to jos bolje i kostaju 12 KM. Ima raznih bodija Waikiki i jes nekih stranjskih po 6 KM. Rekla sam,odsad samo kod nje kupujem bodije. Nasli smo i trenerkicu za drugaricu a vala i za nas hehhehh..Zadugo necu tamo vise krocituser posted image

Vidim dobili smo novoga drugara...jupiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

clock-img

12.08.2011, 19:53

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

user posted image user posted image user posted image user posted image a jesi luda! bas ti se ismijah!

Nego jest lijepo imati internet kod kuce! user posted image

Hajde pomagajte,opet isti problem - Eva i dalje ima onaj osip ispod pupka pa do stidne kosti, probala Nivea s cinkom, Weleda iz DM-a, kamilicu, NIŠTA samo gore, a stvarno mi se neda opet onu kremu sa kortikosteroidima sto joj je pomogla - a dr.propisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

12.08.2011, 20:55

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

E pojma ti nemam moja Helena..i ja sam koristila jednu sa kortikosteroidima i osip se povukao odmah al se za koji dan vratio tako da haman od tih kremica nema nikakve fajde samo stetu mogu na nanesu. Ja sam nedavno, po preporuci jedne pedijatrice, inace mamine prijeteljice, kupila jednu kremicu u biljnoj apoteci za nas problemcic i vjeruj da kucnem u drvo tako je pomogla A..Sad cim krene, ja malo namazem i ono se lagano povuce a vise nikad koza nije bila onako gruba i suha nakon osipa, ma prezadovoljna sam..a bila sam se bas nasikirala jer se nas osip bio prosirio haman po cijelom tijelu pa cak i na ledjima je bilo...Eto pa nije zgoregi tako nesto pokusat...

2011.
2016.

clock-img

12.08.2011, 20:57

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image user posted image user posted image user posted image a jesi luda! bas ti se ismijah!

Nego jest lijepo imati internet kod kuce! user posted image

Hajde pomagajte,opet isti problem - Eva i dalje ima onaj osip ispod pupka pa do stidne kosti, probala Nivea s cinkom, Weleda iz DM-a, kamilicu, NIŠTA samo gore, a stvarno mi se neda opet onu kremu sa kortikosteroidima sto joj je pomogla - a dr.propisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mustela?

Zadnji članci

article-img