cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

12.08.2011, 22:54

clock-img

dubravka01

pencil-img

784

Nama je pedijatrica na početku nekad rekla da izbjegavamo puder,jer kao začeplja pore kože,pa se koža čak može i upalitiuser posted image a koža sama vremenom počne proizvoditi nešto kao zaštitu, tako da moj puder i danas ne otpakovanuser posted image iako opet,sve je individualno, možda baš nekim bebama štima?!

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

clock-img

12.08.2011, 22:57

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

i kod mene isto, puder kako je kupljen tako i stojiuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

12.08.2011, 22:59

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

ni ja ne vidim potrebu za puderom
a to da ne bude mokro previše, pa valjda zavisi koje pelene koristiš
pampersice koliko god se napune, nije mokro, jer se pretvori u gel
ja samo malo bebinu guzu namažem bademovom kremom

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

12.08.2011, 23:01

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

odoh da izvedem pseto..jooooj jest' mi mrskouser posted image

clock-img

12.08.2011, 23:02

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

i kod mene stoji pola te kozmetike iz nivea ruksaka
ili neotpakovano ili otpakovano, pa jednom korišteno user posted image
puder, losion za tijelo (ne vidim potrebu mazati bebu losionom za tijelo) ulje (malo korišteno kad sam je probala masirati, acura nije bila oduševljena), obični sapun (isto ne vidim potrebu za tim)
a da mi cuko nije pojeo malu kremu za cinkom, i ta niveina bi ostala neotpakovana user posted image
sad samo čekam da prođe rok trajanja da pobacam

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

12.08.2011, 23:05

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Ja koristim Salki original Pavlovicevu mast i bas sam prezadovoljna a Esmi sam koristila one bademove iz apoteke , on se nikada nije osuo a ona je jednom kad je neku bakteriju pokupila ali smo je se brzo rijesili.
Puder kupila kad sam Esmu trebala roditi i na kraju ga iskoristila za sebe kad se ojedem (obavezno suknju ljeti kad obucem) i nikada vise.

Iman samo je kontrolisi u noci da opet tura ne poraste ne dao Bog ja sam se budila svakih 1-1,5 i kada spadne da ja to ipak prekontrolisem.nadam se da ce cura do sutra biti super jer to sa zubicima je pravo prolaznog karaktera.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

12.08.2011, 23:26

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ja koristim kremu za N koju kupujem u apotekama u RS-u. Tu kremu je koristila moja sestra sa oboje djece i nikada se ni jedno dijete nije osulo pa sam i ja samo ''prepisala od nje''. Ta krema se proizvodi u Srbiji i dolazi pakovana u velike kutije,mislim 300 gr. a cijena je smijesna. Cijele 4,5 KM. A traje mi mjesec i po iako ja nikada ne preskacem mazanje kada joj mijenjam pelenu.

< Poruku je uredio ladyblue -- 12.8.2011 23:27:35 >

clock-img

12.08.2011, 23:30

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Je li to ona krema sto pocinje sa slovom M ti si im glavni menader user posted image eto lady jos jednog posla user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

12.08.2011, 23:33

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Ja sigurno vec dva mjeseca uopste ne koristim te preparate za guzu, skontala da fakat samo dzaba dijete mljackam. Cak vise nema nikakvog crvenila a ranije se znalo desiti. Puder koristim ako mu se na potiljku izaspe a i to u vrlo malim kolicinama urijetko a gledam da djetetu ne ide u lice. Kad sve saberem i oduzmem od svega sto sam kupovala jedino samponcic koristim redovno,ostalo je sve propala investicija.

2011.
2016.

clock-img

12.08.2011, 23:34

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ma kakvi. Ovo je obicna krema sa bademom i cini mi se lavandom. Zove se Baby skin.

clock-img

12.08.2011, 23:34

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Je li to ona krema sto pocinje sa slovom M ti si im glavni menader user posted image eto lady jos jednog posla user posted image user posted image user posted image

user posted image

2011.
2016.

clock-img

12.08.2011, 23:36

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

ja Salku u zadnje vrijeme skroz slabo mazem znaci jednom dnevno kad ga kupam jer se kupa svaki dan kako je vrelo ,sad je zavolio vodu user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

12.08.2011, 23:37

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: lejla80

Ja sigurno vec dva mjeseca uopste ne koristim te preparate za guzu, skontala da fakat samo dzaba dijete mljackam. Cak vise nema nikakvog crvenila a ranije se znalo desiti. Puder koristim ako mu se na potiljku izaspe a i to u vrlo malim kolicinama urijetko a gledam da djetetu ne ide u lice. Kad sve saberem i oduzmem od svega sto sam kupovala jedino samponcic koristim redovno,ostalo je sve propala investicija.

da imas curicu, mazala bi je redovno. Vjeruj!

clock-img

12.08.2011, 23:44

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Ja mažem guzu malom sa svakim presvlačenjem, od samog početka..i nikad nije imao nikakvo crvenilo po guzi..jedino što ima sada ovaj osip po testisima (zadnja 2 dana), pa ne mogu da skontam da li je od pelene ili čak alergija na neku namirnicu user posted image Ja sam koristila na početku onu original pavlovićevu, pa sam prešla na bekutan..sviđa mi se kako se fino razmaže, a nije vodenkasta...super mi i je farmamedova bademova, ali ako odstoji na suncu i vrućini, pa se razmekša..inače je pregusta za mazanje...a puder - eno ga stoji gdje sam ga stavila kad sam ga tek kupila...
i da prijavim da mi je mali zaspao u 20h i nije se probudio nijednom da papa...a garant kad kliknem na "potvrdi", čut ću poziv iz susjedne sobe :)))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

12.08.2011, 23:45

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

ee, i kako nam je Jelena? Je li došla sebi od narkoze? 

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

12.08.2011, 23:56

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

iskljucen joj je telefon pa ne znam. Nije ona ni bila pod narkozom. Dogovor je bio da joj rade sa spinalnom.

clock-img

13.08.2011, 00:01

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

idemo ponovo...nasoj dragoj drugarici Soraji sretan 9. rodjendanko!user posted image

clock-img

13.08.2011, 00:20

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Je li uopste ona imala danas telefon uz sebe, jer koliko znam u intezivnu te samo prenesu bez licnih stvari....

Drugarici Soraji sretan mali rodjendankouser posted image

2011.
2016.

clock-img

13.08.2011, 04:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.08.2011, 07:45

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Iman kako je danas dusica? Vidim citavu se noc borite s turom user posted image ?mozda su zubici a mozda i neki virususer posted image A ni ja nisam zadovoljna cepicima- djeluju mi tek za sat i neka 3 sata bude bez ture pa opet

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

13.08.2011, 07:50

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

moja svrckica i dalje ima osip al ce kuma kupiti Mustelu pa donijeti u pon. A djaba sve-ja umjereno mazem,cesto mijenjam pelene iako ne bude potrebe skoro ni za 2 preko dana-jerpiski u tutu,al eto opet valjda od vrucine

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

13.08.2011, 07:58

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

samo da vam malo mahnemo juce smo vas sam0 malo citali jer sam juce isla otvoriti zub toliko me bolio za poluditi kad nisam te dvije neprospavane noci poludila necu nikada,sad sam dobro pijem neke penciline koji nestete bebi jer ga dojim to sam joj strogo naglasila pa onda u petak moram ici da ga izvadim grrrrrrrrrrrrrrrr
Iman ma bice to akobogda dobro mozda je samo od zubica
Jelena sretan ti dolazak sincica
soraja sretan mali rodjendankouser posted image user posted image
helena kakosi mi ti,kako tvoja cura?
lady kakosimi ti,kako tvoja cura?
ostale user posted image user posted image

clock-img

13.08.2011, 07:59

clock-img

tukica

pencil-img

187

dobro jutro i od nas! mi se nadigli jos u 7.... uh kako sam pozelila ujutro da odspavamuser posted image
Iman, nadam se da je curica bolje! zao mi je sto se obje tako patite... mogu misliti kako si nasekirana i umorna... ako imas nekoga da ti dodje pomoci, ako nista da bude s tobom ili pazi na malu, da ti malo odspavas... uz tebe smo user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2011, 08:10

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Iman neznam sta da ti kazem.ja sam puno veci panicar nakon sto smo bili u bolnici,nasa upala pluca je pocela s dosadnom temp.zato se ja bojim.a mozda je i neki virus.ja bi nju odvela doktoru samo da joj poslusa pluca

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

13.08.2011, 09:01

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Iman, otiđite vi danas doktoru, za svaki slučaj. garant' je maznula neka viroza. one obično poslije 3 dana krenu na bolje. nadam se da će mančica brzo ozdraviti

mersiha, mi smo ok. standardica. cura se diže ali joj ne ide najbolje pa pada i udara se. živa se izubija.

helena, ne znam koje palene korištiš ali da pokušaš promijeniti? vjerovatno se potpari, bez obzira što često mijenjaš.

mi smo ustale u 8h. ja pijem kafu a N sjedi u hranilici. već je pospana pa će uskoro ponovo na spavanje.

Zadnji članci

article-img