Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nama je pedijatrica na početku nekad rekla da izbjegavamo puder,jer kao začeplja pore kože,pa se koža čak može i upaliti a koža sama vremenom počne proizvoditi nešto kao zaštitu, tako da moj puder i danas ne otpakovan iako opet,sve je individualno, možda baš nekim bebama štima?!
12.08.2011, 22:57
ladyblue RR
1848
i kod mene isto, puder kako je kupljen tako i stoji
12.08.2011, 22:59
vjestica
4335
ni ja ne vidim potrebu za puderom a to da ne bude mokro previše, pa valjda zavisi koje pelene koristiš pampersice koliko god se napune, nije mokro, jer se pretvori u gel ja samo malo bebinu guzu namažem bademovom kremom
12.08.2011, 23:01
ladyblue RR
1848
odoh da izvedem pseto..jooooj jest' mi mrsko
12.08.2011, 23:02
vjestica
4335
i kod mene stoji pola te kozmetike iz nivea ruksaka ili neotpakovano ili otpakovano, pa jednom korišteno puder, losion za tijelo (ne vidim potrebu mazati bebu losionom za tijelo) ulje (malo korišteno kad sam je probala masirati, acura nije bila oduševljena), obični sapun (isto ne vidim potrebu za tim) a da mi cuko nije pojeo malu kremu za cinkom, i ta niveina bi ostala neotpakovana sad samo čekam da prođe rok trajanja da pobacam
12.08.2011, 23:05
esmina i bebina mam
1694
Ja koristim Salki original Pavlovicevu mast i bas sam prezadovoljna a Esmi sam koristila one bademove iz apoteke , on se nikada nije osuo a ona je jednom kad je neku bakteriju pokupila ali smo je se brzo rijesili. Puder kupila kad sam Esmu trebala roditi i na kraju ga iskoristila za sebe kad se ojedem (obavezno suknju ljeti kad obucem) i nikada vise.
Iman samo je kontrolisi u noci da opet tura ne poraste ne dao Bog ja sam se budila svakih 1-1,5 i kada spadne da ja to ipak prekontrolisem.nadam se da ce cura do sutra biti super jer to sa zubicima je pravo prolaznog karaktera.
12.08.2011, 23:26
ladyblue RR
1848
ja koristim kremu za N koju kupujem u apotekama u RS-u. Tu kremu je koristila moja sestra sa oboje djece i nikada se ni jedno dijete nije osulo pa sam i ja samo ''prepisala od nje''. Ta krema se proizvodi u Srbiji i dolazi pakovana u velike kutije,mislim 300 gr. a cijena je smijesna. Cijele 4,5 KM. A traje mi mjesec i po iako ja nikada ne preskacem mazanje kada joj mijenjam pelenu.
< Poruku je uredio ladyblue -- 12.8.2011 23:27:35 >
12.08.2011, 23:30
esmina i bebina mam
1694
Je li to ona krema sto pocinje sa slovom M ti si im glavni menader eto lady jos jednog posla
12.08.2011, 23:33
lejla80
1495
Ja sigurno vec dva mjeseca uopste ne koristim te preparate za guzu, skontala da fakat samo dzaba dijete mljackam. Cak vise nema nikakvog crvenila a ranije se znalo desiti. Puder koristim ako mu se na potiljku izaspe a i to u vrlo malim kolicinama urijetko a gledam da djetetu ne ide u lice. Kad sve saberem i oduzmem od svega sto sam kupovala jedino samponcic koristim redovno,ostalo je sve propala investicija.
12.08.2011, 23:34
ladyblue RR
1848
ma kakvi. Ovo je obicna krema sa bademom i cini mi se lavandom. Zove se Baby skin.
12.08.2011, 23:34
lejla80
1495
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam
Je li to ona krema sto pocinje sa slovom M ti si im glavni menader eto lady jos jednog posla
12.08.2011, 23:36
esmina i bebina mam
1694
ja Salku u zadnje vrijeme skroz slabo mazem znaci jednom dnevno kad ga kupam jer se kupa svaki dan kako je vrelo ,sad je zavolio vodu
12.08.2011, 23:37
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: lejla80
Ja sigurno vec dva mjeseca uopste ne koristim te preparate za guzu, skontala da fakat samo dzaba dijete mljackam. Cak vise nema nikakvog crvenila a ranije se znalo desiti. Puder koristim ako mu se na potiljku izaspe a i to u vrlo malim kolicinama urijetko a gledam da djetetu ne ide u lice. Kad sve saberem i oduzmem od svega sto sam kupovala jedino samponcic koristim redovno,ostalo je sve propala investicija.
da imas curicu, mazala bi je redovno. Vjeruj!
12.08.2011, 23:44
Super Beba
1291
Ja mažem guzu malom sa svakim presvlačenjem, od samog početka..i nikad nije imao nikakvo crvenilo po guzi..jedino što ima sada ovaj osip po testisima (zadnja 2 dana), pa ne mogu da skontam da li je od pelene ili čak alergija na neku namirnicu Ja sam koristila na početku onu original pavlovićevu, pa sam prešla na bekutan..sviđa mi se kako se fino razmaže, a nije vodenkasta...super mi i je farmamedova bademova, ali ako odstoji na suncu i vrućini, pa se razmekša..inače je pregusta za mazanje...a puder - eno ga stoji gdje sam ga stavila kad sam ga tek kupila... i da prijavim da mi je mali zaspao u 20h i nije se probudio nijednom da papa...a garant kad kliknem na "potvrdi", čut ću poziv iz susjedne sobe :)))
12.08.2011, 23:45
Super Beba
1291
ee, i kako nam je Jelena? Je li došla sebi od narkoze?
12.08.2011, 23:56
ladyblue RR
1848
iskljucen joj je telefon pa ne znam. Nije ona ni bila pod narkozom. Dogovor je bio da joj rade sa spinalnom.
13.08.2011, 00:20
lejla80
1495
Je li uopste ona imala danas telefon uz sebe, jer koliko znam u intezivnu te samo prenesu bez licnih stvari....
Drugarici Soraji sretan mali rodjendanko
13.08.2011, 04:39
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
13.08.2011, 07:45
vila_7
5398
Iman kako je danas dusica? Vidim citavu se noc borite s turom ?mozda su zubici a mozda i neki virus A ni ja nisam zadovoljna cepicima- djeluju mi tek za sat i neka 3 sata bude bez ture pa opet
13.08.2011, 07:50
vila_7
5398
moja svrckica i dalje ima osip al ce kuma kupiti Mustelu pa donijeti u pon. A djaba sve-ja umjereno mazem,cesto mijenjam pelene iako ne bude potrebe skoro ni za 2 preko dana-jerpiski u tutu,al eto opet valjda od vrucine
13.08.2011, 07:58
mersiha 77
940
samo da vam malo mahnemo juce smo vas sam0 malo citali jer sam juce isla otvoriti zub toliko me bolio za poluditi kad nisam te dvije neprospavane noci poludila necu nikada,sad sam dobro pijem neke penciline koji nestete bebi jer ga dojim to sam joj strogo naglasila pa onda u petak moram ici da ga izvadim grrrrrrrrrrrrrrrr Iman ma bice to akobogda dobro mozda je samo od zubica Jelena sretan ti dolazak sincica soraja sretan mali rodjendanko helena kakosi mi ti,kako tvoja cura? lady kakosimi ti,kako tvoja cura? ostale
13.08.2011, 07:59
tukica
187
dobro jutro i od nas! mi se nadigli jos u 7.... uh kako sam pozelila ujutro da odspavam Iman, nadam se da je curica bolje! zao mi je sto se obje tako patite... mogu misliti kako si nasekirana i umorna... ako imas nekoga da ti dodje pomoci, ako nista da bude s tobom ili pazi na malu, da ti malo odspavas... uz tebe smo
13.08.2011, 08:10
bebacha
1170
Iman neznam sta da ti kazem.ja sam puno veci panicar nakon sto smo bili u bolnici,nasa upala pluca je pocela s dosadnom temp.zato se ja bojim.a mozda je i neki virus.ja bi nju odvela doktoru samo da joj poslusa pluca
13.08.2011, 09:01
ladyblue RR
1848
Iman, otiđite vi danas doktoru, za svaki slučaj. garant' je maznula neka viroza. one obično poslije 3 dana krenu na bolje. nadam se da će mančica brzo ozdraviti
mersiha, mi smo ok. standardica. cura se diže ali joj ne ide najbolje pa pada i udara se. živa se izubija.
helena, ne znam koje palene korištiš ali da pokušaš promijeniti? vjerovatno se potpari, bez obzira što često mijenjaš.
mi smo ustale u 8h. ja pijem kafu a N sjedi u hranilici. već je pospana pa će uskoro ponovo na spavanje.